שאלון

T a l14

New member
../images/Emo187.gifשאלון../images/Emo187.gif

השנה:2004. היום:יום שישי. השעה:3:04. כמה שעות ספורות לפני בוא השנה החדשה, שנת 2005
האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה:
האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה:
האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה:
האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה:
האדם הכי נחמד שפגשתם השנה:
האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה:
האדם שהכי עצבן אותכם השנה:
אדם שהתחברתם איתו:
הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה:
הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה:
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה:
הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה:
פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה:
הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה:
המקצוע שהכי השתפרתם בו:
המילה ש"נדבקת" אליה השנה:
התיאור שאמרו עליכם השנה: (חמוד, טיפש...)
דבר שהתחלתם השנה:
דבר שסיימתם השנה:
דבר ש"עלית" בו:
דבר ש"ירדת" בו:
היום הכי טוב שהיה לכם השנה:
היום הכי רע שהיה לכם השנה:
החודש הכי טוב שהיה לכם השנה:
החודש הכי רע שהיה לכם השנה:
חלום טוב שהיה לכם השנה:
חלום רע שהיה לכם השנה:
דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה:

QueenMaria

New member
אמאלה.../images/Emo3.gif

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: יום חמישיות. האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: היום שבו חשבתי להתאבד. בצופים.
האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: כל יום איתי הוא מצחיק. [היום כמה בנות עשו התערבות מי כותבת כמה שיותר "שטויות ששירי אומרת בשיעור"
] האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: הערב הגדודי בצופים שראינו בו גותיקה ואפקט הפרפר. האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: נתנאל. האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: תמה. האדם שהכי עצבן אותכם השנה: אדי. אדם שהתחברתם איתו: הרבה. הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: מעכתי עוגת יומולדת לחברה שלי על הפנים בביצפר. הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: דיסק שקניתי לחברה שלי ליומולדת. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: לעלות כיתה.
הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: לא השלמתי לחלוטין עם אדי. פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: ממ לא הכי פאדיחה אבל זה הדבר שאני הכי זוכרת. לפני כמה ימים בשיעור מתמטיקה זה היה השיעור הכי אחרון אז הנבחרת כדורסל [רק אחד מהם היה איתנו בשיעור שמו *דקל* ואנחנו לא מתים אחד על השני בשיעורי מתמטיקה.] הייתה צריכה לצאת ב1 וחצי אז הוא עושה למורה כזה "איילת אפשר לצאת ב1 וחצי הנבחרת כדורסל צריכה להתאמן" ואז סתם עשיתי לה כזה "כן איילת גם המעודדות צריכות לצאת" אז היא אמרה לי כזה "*את* מעודדת את *דקל*
" ואז מסתבר שהתחלתי להסמיק וכולם בהקבצה עשו לי כזה "שירי את מסמיקה
" וכולם הסתכלו עליי וצחקו עליי [מרשעים.
] והחליטו שאני מאוהבת בדקל. הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 99 [מורה זונה.] המקצוע שהכי השתפרתם בו: ספורט [תאמינו או לא.
] המילה ש"נדבקת" אליה השנה: דוּד. התיאור שאמרו עליכם השנה: (חמוד, טיפש...) לא תיארו אותי השנה. לא שזכור לי, בכל מקרה. דבר שהתחלתם השנה: קשר עם מישהו. דבר שסיימתם השנה: אני *הולכת לסיים* השנה ערבית, תנו לי לשמוח
דבר ש"עלית" בו: משקל
דבר ש"ירדת" בו: מתמטיקה. היום הכי טוב שהיה לכם השנה: יום חמישיות. היום הכי רע שהיה לכם השנה: בכל יום יש משהו רע.
החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: לוזוכרת. החודש הכי רע שהיה לכם השנה:לוזוכרת. חלום טוב שהיה לכם השנה: לא רוצה לספר.. אבל הוא היה מושלמי
חלום רע שהיה לכם השנה: לוזוכרת. דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: מערכת תופים, חבר.

JUstMeAndMe

New member
השנה שלי^___^

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: עצם השנה הזאתי, כולה אירוע אחד טוב וארוך
האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: זה לא אירוע. זה יותר תקופת הדיכאונות שלי, בכי וזה מדברים מטומטמים וחשובים גם יחד
האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: ערב בתרמה, עם פשוט סטנד-אפ קורע מצחוק
האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה:
האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: השנה הכרתי די הרבה אנשים. מכל מיני מקומות.א בל הכרתי מישהו, שהוא ידיד די טוב שלי כרגע. אבל קשה לי להגדיר אותו בגלל העבר
בקיצר הוא ממש נחמד. אבל... האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: איתו^, הצלחתי לריב איתו מלא-אבל-מלא פעמים השנה. היה בערך איזה חודש וחצי מלא בריבים רק איתו.
האדם שהכי עצבן אותכם השנה: גם הוא אני מניחה [הוא מתאים להרבה קטגוריות
]. אבל אדם שמאוד עיצבן אותי השנה? גם המדריך שלי בתנועה לכושר צבאי. מאוד מאוד עיצבן. אבל עכשיוא ני רק מאחלת לו בהצלחה בניתוח שהוא יעבור
אדם שהתחברתם איתו: לעזאזל. האיש הזה פשוט מתאים לכל קטגוריה
הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: הוא באמת מתאים לכל קטגוריה
גרררררררררררר
אממממ. אופן הפרידה ממנו היה די גמעיל לדעתי... אבל זה היה הכי טוב שיכולתי להוציא ממני באותה תקופה
הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: אניא והבת תמיד להכין כל מיני ברכות קטנות וזה. אבל משהו ממש חמוד
הכנתי לחברה ממש טובה שלי
ברכה ע-נ-ק-י-ת ומ-א-גניבה
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: להתחרט זה דבר שעדיף לא לחשוב עליו... הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: נשארתי בתנועה של הכושר צבאי. היה ממש כיף. והייתי רוצה לצאת לטיול בחנוכה. אבל לא נורא, עדיף ככה כנראה
פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: היום
הלכתי עם ידיד שלי אומרתי "גם מורה שלנו בקושי דמברת היום" וזה היה בדיוק מולה
הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: אני מניחה שקיבלתי 100 במשהו, או 98 משהו כזה
המקצוע שהכי השתפרתם בו: אין לי שמץ.
המילה ש"נדבקת" אליה השנה: *תרגיעו*, *תרגיעי*, *תרגיע* התיאור שאמרו עליכם השנה: (חמוד, טיפש...) חמודה שמעתי די הרבה
וגם מסוממת אבל זאת רק שירי
דבר שהתחלתם השנה: כיתה י"א
דבר שסיימתם השנה: כיתה י'
דבר ש"עלית" בו: מדרגות
דבר ש"ירדת" בו: מעלית
היום הכי טוב שהיה לכם השנה: יום ההולדת שלי. המסיבה, היום עצמו
הכל
היום הכי רע שהיה לכם השנה: בטח אחד מהימים שרבתי איתו
החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: הרבה
החודש הכי רע שהיה לכם השנה: כמה שפחות
חלום טוב שהיה לכם השנה: כל מיני חלומות עם אנשים וזה
חלום רע שהיה לכם השנה: שקיבלתי ציונים מזוויעים במבחן במתמטיקה
דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: רק טוב
והרבה טוב

MY 2004../images/Emo13.gif (מצורף קוד השאלון)

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: היום הולדת שלי השנה הייתה ממש טובה
בוא אליי חברים רבים והיה כיף
. האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: הממממ, לא קרה לי משהו עצוב במיוחד, לא שאני זוכר בכל זאת.. האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: שהתעלפתי באמצע קיל ביל... האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: כשהתעלפתי בקיל ביל
האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: לימורוקו, ילדה חביבה מה"פ חברתי
. האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: אח שלי הקרציה, כמובן. האדם שהכי עצבן אותכם השנה: כנ"ל
. אדם שהתחברתם איתו: לא היה משהו שנחשב לחיבור מחובר מאוד
.. הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: דווקא השנה הייתי בעל טקט להפליא
אולי הממ הבאה לכך ששני ידידים שלא הכי אהבו אחד השני לא ידידים בכלל כעת, קצת בגללי
הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: הממ ביום הולדת של ידידה, יומולדת 16, הענקתי לה כברכה בריסטול ענק בו השם שלה רשום בכ- 40 שפות שונות (השם שלה ניתן לפירוש, כמו השם שלי למשל שזה שקד קאופמן - אז זה בעקרון שקד [הפרי] וקאופמן זה סוחר - כלומר ניתן לתרגם לשפות שונות) הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: מה שעשיתי לידידים האלה. הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: לא טסתי לפולין (אלא טסתי לגרמניה ב2003) פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: התעלפתי בזמן קיל ביל (אבל להגנתי יצוין שזה קשור למצב רפואי
) הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 100
, רבים וטובים, לשמחתי
. המקצוע שהכי השתפרתם בו: ספורט
ברוב המקצועות אני בסדר, בספורט פשוט הגעתי מ0 מתיחות ל2 שלמים
, נו חנון ממוצע... המילה ש"נדבקת" אליה השנה: הביטוי: אבלאבלאבלאבלאבל (אבל אבל אבל אבל אבל..) התיאור שאמרו עליכם השנה: קראו לי פישינזון בגדנ"ע ערבית, אבל זה באמת היה בצחוק, זוה בא מבנאדם נחמד, ככה שזו לא הייתה ירידה ממש
... דבר שהתחלתם השנה: בגרויות
... דבר שסיימתם השנה: בגרויות של כיתה י'
. דבר ש"עלית" בו: משקל
דבר ש"ירדת" בו: המממ לוידע. היום הכי טוב שהיה לכם השנה: מימולדת היה ענק
היום הכי רע שהיה לכם השנה: לא זוכר... החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: נובמבר היה כיף וגם יולי
החודש הכי רע שהיה לכם השנה: מאי-יוני היו חודשי בגרויות והיו עמוסים ולא כיפים... חלום טוב שהיה לכם השנה: אה, היה לי אחד ממש טוב, לא זוכר
אבל הם היו כיפיים... חלום רע שהיה לכם השנה: שבבית הספר כל שבוע מישהו הולך לתוך אגם, ואז הוא פשוט מת, וזה לא בטוח שהוא ימות... ובחלום לא הרגשתי עצב או משהו זו הייתה נורמה כזאת שלאף אחד לא הייתה בעיה... אבל כשידידה שלי הייתה צריכה ללכת אז הוצאתי אותה מהמים
. אבל הסביבה הייתה מאוד יפה כזה של מגרש גולף מטופח. דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שתהיה שנה טובה, קלה, כיפית ומשכילה

../images/Emo187.gif

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: היו יותר מידי:) האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: איבדתי חברה טובה.. האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: היה ערב שלא הפסקתי לצחוק, עד דמעות האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: הפיגוע שהיה בסיני, עזרתי לנפגעים
האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: חברה חדשה, שקד האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: נועה
האדם שהכי עצבן אותכם השנה: וואי, כלכך המחנך שלי אדם שהתחברתם איתו: שקד הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: אני מניחה, שרכלתי, אבל דברים טובים וזה בסוף התפוצץ
הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: דובי
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: נתתי לו ללכת
הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: שלא אמרתי לו להשאר
פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: הפלתי מגש בעבודה
הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 100 המקצוע שהכי השתפרתם בו: מתמטיקה המילה ש"נדבקת" אליה השנה: אוהו, יש מלא. יש לי סלנג מוזר
. המ, "מעפן\נה, ביי, זוועה". יש מלא, אני לא זוכרת התיאור שאמרו עליכם השנה: (חמוד, טיפש...)- מושלמת
דבר שהתחלתם השנה: התחלתי להתחבר לאנשים שבחיים לא הייתי חושבת על להיות חברה שלהם דבר שסיימתם השנה: אזרחות, סופסוף דבר ש"עלית" בו: לאדעת דבר ש"ירדת" בו: הרבה היום הכי טוב שהיה לכם השנה: רוק העצמאות היום הכי רע שהיה לכם השנה: שלשום החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: ספטמבר החודש הכי רע שהיה לכם השנה: נובמבר חלום טוב שהיה לכם השנה: היו מלא חלום רע שהיה לכם השנה: סיוטים בעיקר דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: רק טוב

שלי..

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: לא היה שום דבר טוב בשנה! האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: שרוזוול נגמר!!! האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: יש איזה מיליון קטעים מצחיקים כאלה! האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: לא יודעת... האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: אף אחד לא נחמד ממי שפגשתי... האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: ההורים שלי. האדם שהכי עצבן אותכם השנה:ילדה מהכיתה שבא לי לרצוח אותה! אדם שהתחברתם איתו: ילדה אחת. הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: לא עשיתי שום דבר רע.. הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: כלום... הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: יש מלא כאלה... הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: דיאטה... פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: ההורים שלי באו לקחת אותי מהמסיבה והם חיפשו אותי שם...אני עדיין מזועזעת מזה! הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 100 אבל רק פעם 1....בבוחן. המקצוע שהכי השתפרתם בו: אננגלית המילה ש"נדבקת" אליה השנה: פאק. התיאור שאמרו עליכם השנה: מפגרת. דבר שהתחלתם השנה: מזתומרת? דבר שסיימתם השנה: כנ"ל. דבר ש"עלית" בו: כלום דבר ש"ירדת" בו: לימודים, והפכתי להיות מפגרת לאללה. היום הכי טוב שהיה לכם השנה: לא יודעת היום הכי רע שהיה לכם השנה: היום ה-1 ללימודים כנראה... החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: אוקטובר החודש הכי רע שהיה לכם השנה: לא יודעת. חלום טוב שהיה לכם השנה: שאני טסה לאמריקה!! חלום רע שהיה לכם השנה: שרצחו את החברה הכי טובה שלי, ואז גם אותי דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שיהיה לי כל הזמן כיף.

avisabbah16

New member
אני.....

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: טסתי לצרפת ושוויץ בפעם הראשונה האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה:לא זוכר האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: כמה חברים שלי הכינו קליפ לשיר של אמינם, זה היה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: אני לא יכול לספר....אבל זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי בחיים אבל אחר צחקנו על הארוע הרבהההה האדם הכי נחמד שפגשתם השנה:יש הרבה אבל הכי, נסיה האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: אמא שלי האדם שהכי עצבן אותכם השנה: ילד מבית הספר שלי, ההתנהגות שלו כזאת מעצבנתתתת, אני כזה שונא אותו אדם שהתחברתם איתו: מישהו שהכרתי ונהינו חברים, ואז הוא גילה שהוא חולה סכרת אז תחלתי לתמוך בו והתחברנו ממש הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: שיקרתי לו הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: שרשרת ועגילים שקניתי למישהי שאני מחבב/אוהב הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: הצעתי למישהי שאני מחבב/אוהב לצאת איתי פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: התעטשתי איזה 100 פעם בשיעור אחד(45 דקות) הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 100 המקצוע שהכי השתפרתם בו: מתמטיקה ופיזיקה המילה ש"נדבקת" אליה השנה: "מרד" חרא בצרפתית התיאור שאמרו עליכם השנה: חמוד ואיזה הומו אמר שאני חתיך דבר שהתחלתם השנה: לצייר דבר שסיימתם השנה: צרפתית דבר ש"עלית" בו: ריקוד דבר ש"ירדת" בו: לשון היום הכי טוב שהיה לכם השנה: יום ההולדת שלי היום הכי רע שהיה לכם השנה: היום הראשון שהיה גשם סעפות.....הייתי ספוג מים החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: לא זכור לי החודש הכי רע שהיה לכם השנה: לא זכור לי חלום טוב שהיה לכם השנה: זה היה חלום מדהים.......אבל אני לא מספררר חלום רע שהיה לכם השנה: סיוט...אני לא רוצה אפילו להיזכר בו....כל פעם שאני נזכר בו אני בוכה דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: להצליח בלימודים, ושיהיה לי את האומץ ללכת לזאת שאני מחבב/אוהב ולהזמין אותה לסרט או משהו

h e n y

New member
שלי...

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: שפגשתי את הידידים החדשים שלי האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: המקרה עם חברה שלי..סיפור ארוך..והקטע עם אלי..עוד סיפור.. האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה:לא זכור לי האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה:אהממממ לא היה.. האדם הכי נחמד שפגשתם השנה:ידיד שלי- רובי. האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: אמא/אבא האדם שהכי עצבן אותכם השנה: חברה שלי-מיכל. אדם שהתחברתם איתו: רובי,רועי.. הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: אהממ לא דיברתי עם חברה שלי וחבר שלה, כי הייתי דלוקה עליו עוד לפני שהם היו חברים,והתייחסתי אליהם מגעיל מתוך עצב.. הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: מתנה לחברה שלי ליומולדת- שרשרת עם האות b כי זה הכינוי שלה... הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: שבכיתי כי לא שמו אותי בכיתה נורמלית.. הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: הרבה... פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: אהממ לא זוכרת.. הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה:100 המקצוע שהכי השתפרתם בו:אנגלית המילה ש"נדבקת" אליה השנה: "גררררר"{זה מילה} התיאור שאמרו עליכם השנה: מסטולית. דבר שהתחלתם השנה: הצגה.. דבר שסיימתם השנה:הצגה.. דבר ש"עלית" בו: בהומור דבר ש"ירדת" בו:משקל.. היום הכי טוב שהיה לכם השנה: שפגשתי את ידיד שלי היום הכי רע שהיה לכם השנה: היום שהפסקתי לדבר עם ידיד שלי. החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: היו הרבה.. החודש הכי רע שהיה לכם השנה: יולי-אוגוסט חלום טוב שהיה לכם השנה: שדיברתי עם זה שאני דלוקה עליו חלום רע שהיה לכם השנה: חלמתי על נחשים... דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שכול מה שאני מבקשת יתגשם, או לפחות משהו אחד..

PopPy

New member
הממ זה יהיה קשה...

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: היו הרבה דברים טובים, בעיקר ביוני-יולי שהיו מדהימים, אני לא יכולה להחליט על משהו ספציפי. הייתי בכל מיני מסיבות או התנחלויות אצל חברים שהיו נהדרות, המסיבאפי הייתה מעולה, והיו כמה דברים יותר אישיים שאני מעדיפה לא לפרט כאן.. האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: הממ. ניתקתי כל קשר עם מי שהייתה החברה הכי טובה שלי במשך 10 שנים, וגיליתי שהיא בנאדם נורא. האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: אוי, היו מלאמלאמלא. מה שזכור לי יותר טוב זה מהתקופה האחרונה, כשבמפגשפורום התחלנו לרקוד באמצע קניון איילון
האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: שוב, היו כלמיני, ומה שזכור לי יותר טוב זה מהזמן האחרון. לפני בערך שבועיים כמעט הייתי מעורבת בת.ד., ולקח לי בערך שעה להרגע.. האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: לא פייר! הכרתי מלא אנשים השנה. האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: אמא שלי, ללא ספק. האדם שהכי עצבן אותכם השנה: ההיא מהאירוע הכי עצוב. כלבה. אדם שהתחברתם איתו: אוי, שיניתי נורא קשרים השנה והתקרבתי להרבה אנשים, שוב לאפייר. הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: האא.. אמרתי למישהי נורא מעצבנת את כל מה שאני חושבת עליה והיא גם ככה יצור די פתטי ואומלל, אז היא לקחה את זה די קשה. הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: הממ.. אני לא בנאדם של מתנות חמודות כאלה. הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: ארר.. נראה לי שזה שהתחלתי לעשן, זה היה די טיפשי בסופו של דבר. והרבה דברים שלא אמרתי כשרציתי והייתי צריכה להגיד. והאלוהים-יודע-כמה-הברזות בי'-יא'. :X הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: המממ.. בסה"כ אני די מרוצה יחסית מההספק שלי השנה. פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: אוי, היו מלא. בשישי שעבר, לדוגמא, שמחתי לגלות שיש רפרנס לתנ"ך באיזה סרט כי הם הזכירו את מצדה, ואז הזכירו לי שזה לא מהתנ"ך :X הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 100 בכמה מבחנים המקצוע שהכי השתפרתם בו: אהה, ספורט? (מ70 לפטור :X) סתם. נראה לי שתנ"ך, שנה שעברה לא למדתי בכלל כי כמעט ולא הייתי בשיעורים, והשנה אני יושבת לי על 95 (בינתיים). המילה ש"נדבקת" אליה השנה: זְנוּת! התיאור שאמרו עליכם השנה: הממ.. השנה הייתה שנה מגוונת. אמרו עלי שאני אלוכוהוליסטית, נרקומנית, מישהו קרא לי מתישהו השבוע סקווישית (אין לי מושג מה זה אומר), ואתמול אמרו לי שיש לי חיוך יפה.
האא, והסתובבתי במקום כלשהו עם "זְנוּת!" כתוב לי על המצח, אז קראו לי זנות. דבר שהתחלתם השנה: לעשן, להבריז בכמויות (
) ולהיות מכורה ברמות מסוכנות לקפיאין :X דבר שסיימתם השנה: ללמוד? ^^; :X דבר ש"עלית" בו: מעלית. דבר ש"ירדת" בו: מדרגות נעות. היום הכי טוב שהיה לכם השנה: איאפשר להחליט.. היום הכי רע שהיה לכם השנה: או גאד. אני לא זוכרת ספציפית איזה יום זה היה, אבל זה היה לפני כמה חודשים וזה היה יום נוראי. לארוצה להזכר. החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: התלבטות בין יוני ליולי. החודש הכי רע שהיה לכם השנה: הממ.. פברואר, מרץ ואוקטובר כולם היו איומים ונוראים. חלום טוב שהיה לכם השנה: אישימדי. חלום רע שהיה לכם השנה: זה אותו חלום (סיפורארוך), וכנ"ל. דבר שאתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה: שתהיה טובה ויותר מוצלחת מהאחרונה.

PopPy

New member
נו אבל אני לא מחששת.

אני מסוממת טבעית. (נו בסדר, גם עם עזרים -חוקיים- פה ושם :X)

invAsion

New member
יש שם שאלות מכשילות משהו. ../images/Emo103.gif

:X עלינו, ירדנו..

PopPy

New member
עברנו על זה כבר נדב, זה לא צריך

להיות עד כדי כך קשה להזכר בהכל..

I Love Paige

New member
נובמת. אני מתבייש בך.../images/Emo188.gif

מה זה לא לדעת מה זה סקווישית? X:

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif2004. . . The End../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

האירוע הכי טוב שקרה לכם במשך השנה: אני חושבת שההצגת סוף שנה של ט', הייתה אירוע טוב
לאדעת עם הכי טוב
האירוע הכי עצוב שקרה לכם במשך השנה: מוות של אח של חברה
האירוע הכי מצחיק שקרה לכם במשך השנה: אממ היו מלאאאאא
כל יום זה יום יותר מצחיק מהשני...
האירוע הכי מפחיד שקרה לכם במשך השנה: לאזוכרת.. אבל היה קטע לפני כמה ימים שחברה שלי באמצע שיעור התקשרו אליה והיא התחילה לבכות בהיסטריה... היה מפחידדדד
האדם הכי נחמד שפגשתם השנה: אופפפקקקק
האדם שרבתם איתו הכי הרבה פעמים השנה: אממ.. סיון.. בעצ לא, ערן
אנחנו עכשיו גם בריב
האדם שהכי עצבן אותכם השנה: סיון
וערן
אדם שהתחברתם איתו: לירון
הדבר הכי מגעיל שעשית למישהו במהלך השנה: אני והזיכרון שלי
אממ סיפרתי אולי משהו שהוא לא ממש רצה..
הדבר הכי חמוד שהענקת למישהו במהלך השנה: אני לא ממש זוכרת אבל שלחתי לידיד שלי הודעת sms אחרי המווןן זמן שלא דיברנו והוא אמר לי שזה עשה לו ת'יום
הדבר שאתם הכי מתחרטים שעשיתם אותו במהלך השנה: התנשקתי עם מישהו דוחההההה
הדבר שאתם מתחרטים שלא עשיתם במהלך השנה: אמממ המווון דברים
אי אפשר לספור
פאדיחה שקרתה לכם במהלך השנה: זה עם המורה.. אין לי כוח לספר סיפרתי אותה מלאאאאא
בעיקרון זה שריכלנו על מורה בשירותים והיא שמעה הכל כי היא בדיוק הייתה באחד התאים של השירותים
הציון הכי טוב שקיבלתם במהלך השנה: 100 במתמטיקה
המקצוע שהכי השתפרתם בו: מתמטיקה
אין ספקקקק
המילה ש"נדבקת" אליה השנה: "רוזוול" חחח
דוגמאות: "היום יש רוזוול", "מחר יש רוזוול", "מי ראה רוזוול?", "אני רוצה ליסוע לרוזוול".. רוזוול פה רווזול שם.. רוזוולללל בכל מקוםםם בעולם
התיאור שאמרו עליכם השנה: הקיבוצניקית
דבר שהתחלתם השנה: כיתה י'. . .
דבר שסיימתם השנה: סיימתי חטיבת ביניים
דבר ש"עלית" בו: ציונים
דבר ש"ירדת" בו: ציונים
היום הכי טוב שהיה לכם השנה: בטח שלא היום הולדת שלי
אממ.. היו הרבה ימים טוביםם
היום הכי רע שהיה לכם השנה: היו הרבה
החודש הכי טוב שהיה לכם השנה: בטח יוני
החודש הכי רע שהיה לכם השנה: אוקטובר
חלום טוב שהיה לכם השנה: הרבהההההההההההההההההה
חלום רע שהיה לכם השנה: המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן