שאלון

CarmitF

New member
../images/Emo187.gifשאלון../images/Emo187.gif

שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. צבע שיער: 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 10. פאדיחה: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:

LeAnnDylan

Well-known member
רק כי אני בעבודה ומשעמם לי ../images/Emo122.gif

שעת תחילת השאלון: 21:15 1. שם: דילן 2. גיל: 21 3. תאריך לידה: ספטמבר 26 4. כינוי: די\דילן\לי\בי 5. תכונה טובה: אין 6. תכונה רעה: צבועה 7. צבע שיער: כרגע חום 8. עדה: רבע תאילנדית רבע פיליפנית רבע רוסיה ורבע פלשינאית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: איכ לא 10. פאדיחה: דני 11. משאלה: לעשות את מירנדה למברט 12. זיכרון רע: עקץ אותי עקרב 13. זיכרון טוב: ^^ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נו מה זה השאלות החופרות האלה 15. געגוע: >< 16. פחד: גבהים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית 18. קמיע [אם יש]: החולצה של רן
19. החג האהוב עליך: ראה"ש 20. אוכל מועדף: פסטה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
22. שתיה מועדפת: ד"ר פפר, מנגו ודיאט ספרייט 23. קינוח מועדף: גלידת וניל צרפתי 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו או סוכריות גומי 25. עוגה מועדפת: ביסקוויטים 26. צבע מועדף: סגול בכללי אדום\ורוד\שחור לבגדים 27. חיה מועדפת: כזאת שמתה בצלחת 28. חיית מחמד [אם יש]: איכ לא 29. ספורט מועדף: כדורסל\כדורגל\כדורעף 30. מספר מזל: 7 31. ספר: צופן דה-וינצ'י 32. סרט דיסני מועדף: אין 33. סרט: אבודות והוזות 34. שחקנ\ית: דרו ברימור 35. זמר\ ת: ליאן ריימס ומירנדה למברט 36. סדרה מעודפת: כרגע דקסטר 37. מקצוע אהוב: אנגלית וחיבור 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה ולשון 39. מקום בעולם: נאשוויל 40. המעשה הכי נועז שעשית: הלכתי מכות עם המורה ללשון 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: הלכתי מכות עם המורה ללשון^^ 42. פריט לבוש מועדף: חולצות מכופתרות 43. ההמצאה של כל הזמנים: מירנדה למברט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף|ריר| 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? בקארמה 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגדנגדנגד
50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית כרונית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור|ריר| 54. לישון או לקום? לישון |ריר| 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל אין שוקו בכלל זה מוקה 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת|ריר| 59. שיר שגורם לך לצחוק: מקרנה 60. שיר שגורם לך לבכות: Concrete Angel - Martina McBride 61. השיר של כל הזמנים: How Do I Live - LeAnn Rimes 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Wicked Game 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: How Do I Live 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: פה קבור הכלב 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Devoted - Kristy Lee Cook וכל שיר של מירנדה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? סקס מהלך! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: רווית, דין ושירלי 68. הגלידה הכי טעימה? וניל צרפתי 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? חוש הומור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ז' נראה לי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ליאן\רן\מייספייס\תפוז 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? ליאן, רן ובתפוז באיידול, הירוז וקרי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Dyland זה שילוב של דילן ו-לנד שזה אמור להיות הבועה שאני חיה בה. למה דילן? בגלל דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי. בתפוז ובעוד איזה 2 מקומות אני LeAnnDylan הדילן כאמור מלווה אותי לכל מקום וליאן זה ליאן ריימס. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים אתה? לא שאלתם את זה עכשיו?
76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גבות וחיוך. 78. יש לך חבר\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? שלושה 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מדליקה את המערכת 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את המערכת 83. מה התחביבים שלך? לישון לישון ולישון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מירנדה למברט 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אם פי, מצלמה וליפגלוס 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פנתרה^^ 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כרטיס טיסה לכיוון אחד לנאשוויל 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] אני אוכלת רק צהריים השאר זה לא בדיוק ארוחות זה סתם לנשנש 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פסטה שמנת ופטריות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? האם פי שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? לא, קניתי אותו
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ נבר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אני? לעזור? פחח 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? אמרת לרעות והיא לא האמינה לי. טוב אולי לא התכוונתי אבל זאת לא סיבה |הא| 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? בקרוב אצלכם 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה של קריסטי לי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? וטפ 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? נאשוויל 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. לא שעת סיום השאלון: 21:38 הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה...

שעת תחילת השאלון: 22:27 1. שם: רחלי 2. גיל: 18 (ב21 למרץ) 3. תאריך לידה:21.3.90 4. כינוי: רוחי, רייצל, רוחל'ה 5. תכונה טובה:נאמנה 6. תכונה רעה: תמימה, פחדנית 7. צבע שיער: חום בהיר עם גוונים טבעיים של בלונד, ג'ינג'י, חום כהה ושחור 8. עדה: אשכנזיה (חצי רומניה חצי פולניה) 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:כלום 10. פאדיחה: 11. משאלה: להתקבל ללימודי רפואה, לשחות עם דולפינים,למצוא אהבה ,ללמוד רכיבה על סוסים 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: זכרונות מטיוליים שנתיים 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: מתגעגעת לסבתות שלי שנפטרו 16. פחד: כמעט מהכל (פחד שלא אצליח בחיים, פחד שלא אתקבל ללימוד רפואה, בכל שלא אתאהב) 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: סירנות 18. קמיע [אם יש]: שרשרת הדולפינים שלי 19. החג האהוב עליך: פסח (כי החופש ארוך) 20. אוכל מועדף: אוכל של אמא 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: כל מה שקשור למאכלי ים 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: שוקולד 24. ממתק מועדף: אם אנד אם 25. עוגה מועדפת: שוקולד של אמא 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: אין אבל הייתי רוצה כלב 29. ספורט מועדף: כדור עף ושחיה 30. מספר מזל: 8 31. ספר: כל הספרים של דן בראון, הספרים של ג'ון גרישם, הארי פוטר, מפת העצמות, הטמפלר האחרון, נחש ארסי, הקשר הפרנציסקני ועוד הרבה 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: כל סרטי נשק קטלני, סרטי מת לחיות, אישה יפה, הנזירות בלוז, צלילי המוזיקה, 7 כלות ל7 אחים, השוטר מבוורלי הילס, עצור או שאמא שלי יורה, מהיר ועצבני 1,2,3, המומיה, 34. שחקנ\ית: אין מועדף 35. זמר\ ת: אין מועדף 36. סדרה מעודפת: בנות מקלאוד, בנות גילמור, גיבורים, פטרול ימי, רובין הוד, יורדים בגדול, מספרים, האנטומיה של גרי, הבית הלבן, אי אר, רומיאו ויוליה, מלאכים בלבן, שארק , חוק וסדר, הרווק,היפים והאמיצים, 37. מקצוע אהוב: רפואה, אנגלית 38. מקצוע שנוא: מתמטיקה 39. מקום בעולם: ישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: טסתי לפולין עם הבצפר, בלי ההורים כשאף פעם לא טסתי ולא הייתי בחו"ל (אני לא נועזת בכלל) 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש הרבה לא זוכרת 42. פריט לבוש מועדף: חוץ מפיגמה מכנסי אימונית וחולצה קצרה או שרוול 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלוויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא ממש 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא ממש 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? כשאני אנסה אני אודיע לכם 50. ג'ינס או סתם מכנס? גם וגם 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון ועדיף חמוץ 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? תלוי מתי 59. שיר שגורם לך לצחוק: שירים ומערכונים של הגשש 60. שיר שגורם לך לבכות: אין 61. השיר של כל הזמנים: it must have been love 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:it must have been love 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא חשבתי על זה 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? נמוכה ,מלאה וחמודה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אורית, שיר, אור 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד של בן אנד גרי 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז, נענע 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? גיבורים , בנות מקלאוד, סדרות אוסטרליות, מערכונים קלאסיים 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? רחלי בת מקלאוד, בגלל האהבה לתכנית 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? גיבורים , בנות מקלאוד, סדרות אוסטרליות, מערכונים קלאסיים 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? כשה יקרה אני אודיע לכם 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער ארוך והתנהגות 78. יש לך חבר\ה? לצערי לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא יודעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתובבת לצד השני ומנסה להרדם 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מסתובבת לכיוון הקיר, מתמקמת, מתכסה, מסתכלת על הקיר ועוצמת עניים 83. מה התחביבים שלך? טלויזיה, חברים, מוזיקה, מחשב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החברים הכי טובים ואת ההורים שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון, בגדים, קולה, אמפי, סוללות, מצלמה, כדורים נגד הקאות וכאבי ראש, פלסר, שרשרת הדופינים שלי 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? גיטרה בצבעים כחול ושחור שעליה ציור של דולפין 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? סטייק וציפס או אוכל של אמא 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? השרשרת דולפין והשרשרות שקיבלתי לבת מצווה לב ודולפין ושתיהן מזהב 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? את השרשראות קיבלתי מאמא ואת הלבגם היא קיבלה אותה בגיל 12 ואת הדולפין שאני מסתובבת איתה תמיד קניתי לעצמי 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל שבוע, אני מתנדבת במד"א 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שבוע שעבר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? אתמול לאחת החברות הכי טובות שלי 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? רוצה לצאת לבלות עם חברים לא משנה איפה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משנה הרבה דברים, הייתי חוזרת לתקופת היסודי ומשנה הכל 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. [email protected] שעת סיום השאלון: 22:53

CarmitF

New member
גם לי משעמם..

שעת תחילת השאלון: 22:42 1. שם:כרמית 2. גיל: 16.8 3. תאריך לידה: 7.6.1991 4. כינוי: כרמיתי 5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: לפעמים אני נותנת לאחרים להשפיע עלי 7. צבע שיער:חום כהה 8. עדה: 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:אין 10. פאדיחה: כשאני ועוד חברה טיילנו בבצפר כשלא היה שיעור,יונה אחת עברה בצורה מצחיקה אז אמרתי לה "תראי את היונה" (פה כבר היינו באמצע בצפר) והיונה בדיוק עפה,נבהלנו,היא צרחה ואני אחרייה חחחחחח 11. משאלה:שיהיה טוב 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כשקברנו בגן את התוכי הכחול-צהוב המעצבן 15. געגוע: כלמיני 16. פחד: נחשים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את עידן מ"הישרדות" 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה ופסח. 20. אוכל מועדף:טים טם,סושי,צ'יפס,שוקולד,עוגיות 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מילקי,דגים,זיתים 22. שתיה מועדפת: תפוח-דובדבן,שוקו 23. קינוח מועדף: סופלה 24. ממתק מועדף: קינדר בואנו,לינדט,טים טם 25. עוגה מועדפת:ביסקוויטים,נוטלה 26. צבע מועדף:כחול,ירוק,לבן 27. חיה מועדפת:כלב,סוס,פינגווין, 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב וחתול. אחד שמן,השני סתם טיפש. 29. ספורט מועדף: החלקה על הקרח נחשב? 30. מספר מזל: 4 31. ספר: מתמטיקה במבנה הצבירה שאלון 003 32. סרט דיסני מועדף:מלך האירות!!!!!!!!!! גם מכושפת ורטטוי 33. סרט: חוץ ממלך האריות-אימה באמיטוויל 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת:חברים,איך פגשתי את אמא,עקרות בית נואשות,מגרש ביתי,גיבורים,ג'יי לנו,סטרדיי נייט לייב,הרווק,הישרדות,האנטומיה של גריי,החיים בלופ,גוסיפ גירל ונראה לי שזהו.. 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא:היסטוריה וספרות 39. מקום בעולם:ארה"ב,אירופה,דרום אמריקה 40. המעשה הכי נועז שעשית: היו-יו באילת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:נתתי לחברה שלי לקפוץ לשלולית כשהיא הייתה לידי.זה מספיק טיפשי הייתי אומרת.. 42. פריט לבוש מועדף: סווטשירט,סתם מכנסיים (עם גומי למטה זה טוב) 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב,טלויזיה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ככה ככה 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? שיעשו מה שטוב להם 50. ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? גם וגם. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:משהו שהיה פעם ב"איך פגשתי את אמא". אם מישהו רוצה פירוט שיבקש. זה נורא מצחיק 60. שיר שגורם לך לבכות: תלוי מתי. 61. השיר של כל הזמנים: שירים של הביטלס,somewhere only we know,don't stop me now 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: יש הרבה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת. adiemus אולי.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: The Beatels-Yesterday תודו שזה מתאים.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: יש הרבה 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? אחת כזאת 67. שמות החברים הכי טובים שלך: צ'נדלר,ג'ואי ומוניקה 68. הגלידה הכי טעימה?וניל,וניל עוגיות,נוטלה,קינדר 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מצחיקה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מזמן 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כשמשעמם לי אני שומעת מוזיקה ומשחקת סוליטר 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? כלמני 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שומדבר מיוחד 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? כלמיני 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?מרגיש לי מוזר.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? אולי לאחי 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? חוזרת לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלויזיה ומחממת כרית חימום 83. מה התחביבים שלך? טלויזיה,מחשב,חברים 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? דן מנו (כן בטח..) 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים,אמפי,פלאפון,עוגיות 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?סוס לבן 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת.. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?סושי,שוקולד,קרמבו,צ'יפס ועוגיות 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?לא יודעת 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני אתרום בשבוע הבא 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?מזמן 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "נקברה בחיים". 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?טוב לי ככה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי מוותרת על היכרות עם כמה אנשים.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ארה"ב או אירופה 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. -יש בעולם שלי- שעת סיום השאלון: 23:02

סתם משעמם לי

שעת תחילת השאלון: 00:16 1. שם: נעה 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 23.5 4. כינוי: ג'ימי הנדריקס\בוב מארלי (סיפור ארוך
) 5. תכונה טובה: חו"סניקית. 6. תכונה רעה: אין לי כח לשיעורים! 7. צבע שיער: חום 8. עדה: רוסינית! 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: 0 עגול... אליפטי... וואטבר 10. פאדיחה: נכנסתי לשירותים הלא נכונים 11. משאלה: שהן יחזרו להדריך אותנו
12. זיכרון רע: ליליאן:S 13. זיכרון טוב: חוג 41
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בית ספר יסודי... איכס 15. געגוע: המדריכות שלי לשעבר
16. פחד: פצצת אטום על ישראל 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הקול של ליליאן 18. קמיע [אם יש]: מחזיק מפתחות כזה של צפרדע שקיבלתי ליומולדת מהמדריכה שלי 19. החג האהוב עליך: שביתה 20. אוכל מועדף: שניצל! 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: הדבר האדום, המגעיל והשטני- עגבניה 22. שתיה מועדפת: מים\קוקה 23. קינוח מועדף: גלידה 24. ממתק מועדף: טעמי 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: פומבה 28. חיית מחמד [אם יש]: אח קטן (בסינית זה דידי!) 29. ספורט מועדף: כדורסל 30. מספר מזל: 3 31. ספר: לא כתבתי 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות כאילו שיואו
33. סרט: יש יותר מדי... 34. שחקנ\ית: קווין ספייסי מדהים 35. זמר\ ת: הרבה
36. סדרה מעודפת: הירוז 37. מקצוע אהוב: סינית 38. מקצוע שנוא: ערבית 39. מקום בעולם: ישראל! 40. המעשה הכי נועז שעשית: אכלתי מלפ"צ עם שוקולד... וזה אשכרה טעים! 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שורה אחת למעלה 42. פריט לבוש מועדף: טי שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: הגיטרה 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לפעמים 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא יצא לי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? תלוי במה 52. מלפפון או עגבניה? שטן! 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילנ 59. שיר שגורם לך לצחוק: שיר הנקרופיל 60. שיר שגורם לך לבכות: dont cry 61. השיר של כל הזמנים: קשה מדי 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: גוליית 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש זמן להחליט 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: dream theater- the spirit carries on 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: כמעט כל השירים שאני אוהבת 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חו"סניקית וגיטריסטית 67. שמות החברים הכי טובים שלך: יעל טל חן 68. הגלידה הכי טעימה? נוטלה 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הומור 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ג 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורנו
72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? סמולוויל 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? לא היה לי מושג מה לכתוב 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? יש 75. באיזה פורומים אתה? פה ובסמולווי 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? שאלה טובה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
78. יש לך חבר\ה? ניי 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי הם מאגניבים בטירוף 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מתחננת שלא ישלחו אותי לבצפר ויתנו לי לישון... לא עובד 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? קוראת 83. מה התחביבים שלך? גיטרה, חו"ס, מחשב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? אח שלי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? MP3 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פיל 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? גיבסון SG 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? את השניצל של אמא שלי 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הגיטרה 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? ליומולדת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני כמה שבועות... שנה הבאה אני אהיה עסוקה בזה... פרס הנוער, מש"צים ומד"ציםD: 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני כמה זמן עזרתי לשכנה ממול להעלות את הקניות 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? לא יודעת 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חיה טוב, ומתה עוד יותר טוב.... איזה צחוקים! 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם רתם בסמינר 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי רוצה לחזור לכיתה ו' וז' ולנצל טוב יותר כל רגע עם המדריכות שלי 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אין מקום אחר 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. מסר שעת סיום השאלון: 00:36

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה

שעת תחילת השאלון: 1. שם:אלון 2. גיל:31 3. תאריך לידה:מי זוכר 4. כינוי:היי אתה 5. תכונה טובה:אין 6. תכונה רעה:תבחרו אחת, יש לי 7. צבע שיער:שחור 8. עדה:פריקים 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:that for me to know and for you/ / /never to know 10. פאדיחה:מדחיק את כולן 11. משאלה:להיות בריא 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:הרבה ציפורים מתות בגן ילדים 15. געגוע:בילי 16. פחד:מכאבים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:מזרחית 18. קמיע [אם יש]:תליון ממש יפה שקיבלתי , מעולם לא לבשתי אותו 19. החג האהוב עליך:חג המולד 20. אוכל מועדף:אורז 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:אין דבר כזה 22. שתיה מועדפת:מים 23. קינוח מועדף:תפוח 24. ממתק מועדף:אין 25. עוגה מועדפת:אין 26. צבע מועדף:ירוק 27. חיה מועדפת:חתול 28. חיית מחמד [אם יש]:צי'ז ו ווים חתולות הנינג'ה 29. ספורט מועדף:כדורגל 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף:כולם!!! 33. סרט:תלוי ביום של השבוע 34. שחקנ\ית:האריסון פורד, ראיין ריינולדס, טובי מאקגיוויר 35. זמר\ ת:? 36. סדרה מעודפת:נו, באמת. . .ברור שאבודים 37. מקצוע אהוב:טועם גלידות 38. מקצוע שנוא:עובד דואר
39. מקום בעולם:ישראל. . .מה? 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף:חולצה קצרה 43. ההמצאה של כל הזמנים:וולקרו 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:אביב 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?הגורל הוא הכח הקוסמי היחד עם חוש הומור 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? הוא מאמין בי לא? 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד ממש נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?חובה ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכני
52. מלפפון או עגבניה?ובכן אי אפשר לעשות שקשוקה ממלפפונים נכון?. . .נכון? 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לקום 55. חוף או הרים?הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אלבקירקי 60. שיר שגורם לך לבכות:הקיץ האחרון שלי 61. השיר של כל הזמנים:house of the rising sun 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:לצערי אין 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:too late 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:לא ממש אכפת לי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:מאיה, חנן,דני, תומר,יניב,קרן 68. הגלידה הכי טעימה?טעמתי פעם גלידה של תפוח בדבש. . .יאם יאם 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?בגיל. . .15-16 לא ממש זוכר 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז. לאתר של הגילדה שלי OOTS 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?חתולים,גיבורים,ועוד 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה קשור למשחק d&d ששיחקתי מפעם ולנלך נוצרי עלום שם 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?זה קורה לפעמים 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודע 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?כלום 78. יש לך חבר\ה?לא(נשוי, נו) 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?יופי, תודה על הסיוטים שגרמתם לי, איככככככככככככככסססססס 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?חוזר לישון 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?נועל את הבית 83. מה התחביבים שלך?wow 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?מישהו עם gps 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?החתולות, מפתחות,ארנק ופלפון 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?חתול 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?100000000$ בשטרות לא עוקבים 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הטבעת שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?דיי הרבה זמן למען האמת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?בחור שנפגע בתאונה של קטנוע אוטו. . . שבר רגל 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?you are not preapred 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?disnyland עם אישתי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?כל כך הרבה 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לונדון 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה[email protected] שעת סיום השאלון:13:21

עוגיה12

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo185.gifנו טוב...

שעת התחלת השאלון: 18:49 1. שם: תקראו לי נטע, תודה! 2. גיל: 13.5 3. תאריך לידה: 26.7.94 4. כינוי: עוגיה 5. תכונה טובה: נאמנות 6. תכונה רעה: גאווה 7. צבע שיער: חום כהה 8. עדה: תוניסאית- שליטההה 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?: הלוואי... 10. פאדיחה: פעם הייתי באמצע מבחן בכיתה ד' והייתה לי שאלה למורה אז קראתי לה וכשהגעתי לאמצע השם הבנתי שצעקתי את השם שלי אחותי... 11. משאלה: שאבריל תבוא לארץ 12. זיכרון רע: אינלי 13. זיכרון טוב: נמנמ... 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אני זוכרת שכשהייתי במעון היינו אוכלים בצהרון נקניקיות ויש לי תמונה בראש שאני באה לבקש עוד מהגננת... 15. געגוע: לסבתא ז"ל
16. פחד: מסרטי אימה...
17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאסור לי לגעת במחשב.. 18. קמיע [אם יש]: הצמיד ניטים שילי.. 19. החג האהוב עליך: חנוכה ופורים. 20. אוכל מועדף: פיטוצ'יני,
, דגים, גלידה, טוסט, ובעיקרון הכל.... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אבוקדו בלעעעע... 22. שתיה מועדפת: אייס קפה- יאמ יאמ..
23. קינוח מועדף: גלידה,
,
, סופלה... 24. ממתק מועדף:גומי, מרשמלו,
, שוקולד של עשירים. 25. עוגה מועדפת: כולם חוצמשמרים בעע... 26. צבע מועדף: אדום שליטההה 27. חיה מועדפת: כווווווווווווווווווווווולם!!! חוצמדגים וחרקים... וזוחלים בעדיפות אחרונה... 28. חיית מחמד [אם יש]: דגים מתים בעעעע... עוד מעט אולי כלב או ארנב... 29. ספורט מועדף: כדורסל... 30. מספר מזל: אין... מישו יכול להמליץ לי? 31. ספר: אנגוס, חוטיני ונשיקות חזיתיות. XD 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 1, מולאן, פוקהונטס, רטטוי וטוי סטורי. 33. סרט: שרק [1- השאר סתם גרועים], שודדי הקאריביים וטרויה [מתה על טרויה- ימבה דםםם...]... 34. שחקנ\ית: היידן פאנטייר.. 35. זמר\ ת: אברילושששש 36. סדרה מעודפת: גיבורים, חברים, אפקט הפחד והישרדות [האמריקאי] 37. מקצוע אהוב: בבצפר?- אנגלית 38. מקצוע שנוא: תנ"ך בעעע 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: פעם כשהייתי בת 7 או 8 היה טקס כזה של יום הזיכרון או משו והייתי קטנה ולא עיניין אותי מה מדברים שם וזה.. אז התערבנו מי מהחברים שלי מעיז לעבור על הבמה עם דגל.. ואני העזתי ולא רק זה אלא שעשיתי מן ריקוד כזה עם הדגל ומעדתי וכמעט נפלתי...וואי וואיי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: קניתי את הסרט של הארי פוטר וחדר הסודות מדובב כי לא הייתה לי סבלנות לחכות שיהיה בחנות את הסרט באנגלית.... 42. פריט לבוש מועדף: מכנסיים... 43. ההמצאה של כל הזמנים: לפטופ. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץץץ.. 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? דיי... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כע 47. גלידה- בכוס או בוופל? וואפל 48. שקיעה או זריחה? שניהם
49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי *אהמ* 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון.. 53. קור או חום? קורר
54. לישון או לקום? לישון רק כשעייפים ולקום בדיוק כשגומרים לישון, בלי שיפריעו... 55. חוף או הרים? חוף.. 56. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה... 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: Every Shalalala... חחחח שיר קורעעע... 60. שיר שגורם לך לבכות: When Your Gone ו- Becouse of U... 61. השיר של כל הזמנים: Imagine- הביטלס 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אינלי 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אינלי מושג.. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חחחח אף שיר... 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: Hot 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חמודה 67. שמות החברים הכי טובים שלך: טהר, יעל, נועה, דריה וחן.. 68. הגלידה הכי טעימה? כולםםם!!.. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נדיבות, נאמנות וכנות... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? ממש לוזוכרת... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? תפוז חחח... 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? גיבורים, חברים, סימס ואבריל... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? עוגיה כי כולם בבית קוראים לי עוגיה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בארור... 75. באיזה פורומים אתה? ראה שאלה 27... 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? וואו... ממממ... עצוב... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שיער, עיניים, שפתיים ורגליים.. 78. יש לך חבר\ה? לא.. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות.. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? עם אחותי הגדולה כנראה שלא ועם אחותי השניה נראה לי שכן כי היא ממש מגניבה ונאמנה ואמיתית... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פוקחת עיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיניים- אני לא יצירתית... 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את אהוב ליבי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דאודורנט, אמפי, מברשת, פלאפון ובגדים... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב.. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהרב... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לפטופ וכלב... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב... 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? כל מה שבא... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? האמפי שילי.. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מאבאמא. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לוזוכרת.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול..... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע? היום.. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? את הנוסח הסטנדרטי.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם בעלי בבית החלומות שלנו במיטה..0 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום... 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב\ קנדה.. 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה: אייסי [בקושי מתחברת]- 345367326, מסן: [email protected] [אל תתייחסו לכתובת, זה של אבא שלי..] שעת סיום השאלון: 19:14

go goldi

New member
יש להכניס נושא להודעה

שעת תחילת השאלון:22:58 1. שם:זהבית 2. גיל:16 3. תאריך לידה:5.7.91 4. כינוי:ז'בט או גולד או כל הטיה של גולד וכמובן זהבה
5. תכונה טובה:אומרים שאני חמדוה
6. תכונה רעה:חסרת ביטחון 7. צבע שיער:שחור עם קצת חום 8. עדה:חצי טוניסאית חצי טריפוליטאית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:אין 10. פאדיחה: יש יותר מדי
11. משאלה:שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, שהמצבי רוח יעלמו ואמ... שלום עולמי!
12. זיכרון רע:היום שאבא שלי נפטר 13. זיכרון טוב:אני לא מצליחה להיזכר במשהו 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:היום שאבא שלי נפטר..... 15. געגוע:איזנ' 16. פחד:להישאר לבד 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את אחד מהאנשים הכי חשובים לי נשבר, אני נשברת גם במצבים כאלה 18. קמיע [אם יש]: האולסטאר שלי
אני כ"כ מתלהבת מהן... והן מיוחדות כאלה 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:פיצה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:לא יודעת 22. שתיה מועדפת:שוקו/ נס קפה 23. קינוח מועדף:גלידה כלשהי 24. ממתק מועדף:כל דבר שהוא עם ריבת חלב/ קרם אגוזים 25. עוגה מועדפת:עוגת גבינה/ עוגה עם ריבת חלב 26. צבע מועדף:שחור ואדום 27. חיה מועדפת:ארנב 28. חיית מחמד [אם יש]:אין 29. ספורט מועדף:אין 30. מספר מזל:7 31. ספר:הארי פוטר (התמכרות:|) וגנבת הספרים 32. סרט דיסני מועדף:מלך האריות (הראשון) 33. סרט:רקוויאם לחלום 34. שחקנ\ית:זאכרי קווינטו (סיילר) 35. זמר\ ת:יש יותר מדי
כרגע זה בעיקר בן ארצי 36. סדרה מעודפת:גיבורים כמובן 37. מקצוע אהוב:ספרות 38. מקצוע שנוא:היסטוריה(מזל שעכשיו זה רק שעתיים בשבוע
) 39. מקום בעולם:ת"א 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא עשיתי
41. המעשה הכי טיפשי שעשית:יותר מדי:S 42. פריט לבוש מועדף:קפוצון שחור, חצאית חמודה כזו, גרביים חמדמדות עד הברל והאולסטר היפות שלי 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון עם מצלמה+וידאו עם MP3 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף וסתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?כוס 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?בעד 50. ג'ינס או סתם מכנס?רוב הזמן סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבזנית ברמות 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון אבל כשכולם ערים ולקום כשכולם ישנים (בית ספר מטומטם הורס לי את זה!!) 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:יותר מדי הרבה-עברי לידר 60. שיר שגורם לך לבכות:הרבה שירים של אביב גפן 61. השיר של כל הזמנים:אקדח- אביתר בנאי. לא שמעתי עוד שיר שמתאר אונס(אפשר להגיד?) מנקודת מבט כמו בשיר הזה 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:יש המון שירים כאלה 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:בחתונה של גרי-יוני בלוך 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:מטר של מטוארים-בן ארצי 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:בעיקרון כל השיריםש ל יוני בלוך 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?סגורה מאוד. 67. שמות החברים הכי טובים שלך:שרון ועדי 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?היא יודעת להגיד את הדברים הנכונים 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?היום 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?הפיג'מות, הארי פוטר הספר, עברי לידר והפורום הזה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?כולם אמרו שהשם שלי "זהב" (כן בטח....) או שיהיה gold.... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?לא 75. באיזה פורומים אתה?הפורום הזה, חלקית בפורום הפיג'מות ובקומונה לבן ארצי 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לא יודעת....... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עניים ושפתיים 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא יודעת 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מכבה את השעון מעורר וחוזרת לישון לעוד חצי שעה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?קוראת ספר 83. מה התחביבים שלך?לקרוא ולכתוב 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את כל איזנ' 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון ואיזה ספר 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?ג'וק 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?כרטיס זיכרון לפלאפון 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]צהרים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?כל הסוגיםש ל הג'נאק פוד 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?הפלאפון שלי 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי?אמא קנתה לי אותו
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? עצם העובדה שאני לא תורמת לקהילה זו כבר תרומה! 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?מזמן
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?אמ... שבוע שעבר 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?עכשיו היא תציק גם למתים 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם איזנ' בהרכב מלא לא משנה איפה 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?תמיד רציתי לדעת מה היה קורא אם היה לי אבא 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?צרפת 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. מסנג'ר:[email protected] תמונה
שעת סיום השאלון:23:28

עונה!

שעת תחילת השאלון:8:37 1. שם:עדי 2. גיל:13 וחצי 3. תאריך לידה:3.13 4. כינוי:עדידע 5. תכונה טובה:עקשנית 6. תכונה רעה:ביישנית 7. צבע שיער:שחור 8. עדה:ישראלית 9. קעקוע\פירסינג ,איפה? כמה?:כלום כלום בשום מקום וכלום. 10. פאדיחה:התנגשתי בקיר מול כולם=P 11. משאלה:שאני והמשפחה שלי נהיה מאושרים. 12. זיכרון רע:נפלתי וכל הראש שלי היה מלא בדם. 13. זיכרון טוב:הופעתי. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:יש הרבה. 15. געגוע:לפעם. 16. פחד:נחשים.איכס. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:את השעון המעורר בבוקר,הוא מחרפן אותי. 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך:חנוכה! יש לי יום הולדת בחנוכה! 20. אוכל מועדף:ספגטי 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:כל מאכל בשרי. 22. שתיה מועדפת:קולה 23. קינוח מועדף:עוגת גבינה 24. ממתק מועדף:קליק 25. עוגה מועדפת:עוגת גבינה 26. צבע מועדף:תכלת 27. חיה מועדפת:כלב,סוס וארנב. 28. חיית מחמד [אם יש]:כלב 29. ספורט מועדף:=O כלום! 30. מספר מזל:22 31. ספר:אראגון 32. סרט דיסני מועדף:ואוווו יש המון!
קשה לבחור! 33. סרט:אישה יפה 34. שחקנ\ית:אין העדפה. 35. זמר\ ת:שירי מימון 36. סדרה מעודפת:גיבורים. 37. מקצוע אהוב:תאטרון 38. מקצוע שנוא:מתמטיקה וביולוגיה. 39. מקום בעולם:אנגליה 40. המעשה הכי נועז שעשית:העזתי לדבר עם חברה בשיעור לשון...מעשה נועז בצורה מחרידה...במיוחד בגלל המורה. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:העזתי לדבר בשיעור לשון:-O 42. פריט לבוש מועדף:ג'ינס או שמלה. 43. ההמצאה של כל הזמנים:מחשב או אמפי4 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד 50. ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית 52. מלפפון או עגבניה?עגבניה 53. קור או חום?חום 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:anything you can do 60. שיר שגורם לך לבכות:Within Temptation-angels 61. השיר של כל הזמנים:Sonata Arctica - Tallulah 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:Evanescence - Lithium(לא יודעת למה) 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:עוד לא החלטתי על זה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:- 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:HIM - It's All Tears 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]?-נחמדה 67. שמות החברים הכי טובים שלך:דנה,מיקה. 68. הגלידה הכי טעימה?גלידה בטעם עוגת גבינה..יאמי. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?היא חברותית ותמיד מצליחה לעודד אותי. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?אמממ...לא זוכרת. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?תפוז. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?פיות שדונים וכל השאר,ועכשיו גם בגיבורים(חדשה) 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?-הוא התאים לתמונה שיש לי שאני מאוד אוהבת(הכינוי שלי בתפוז) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?בוודאי. 75. באיזה פורומים אתה?גיבורים,קייל KY וופיות שדונים וכל השאר. 76. כשמישהו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?-בהחלט,זה נורא קשה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים,שפתיים,ושיער. 78. יש לך חבר\ה?לא,הלוואי בקרוב. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?אני חושבת שכן, אנחנו אוהבות את אותם דברים ואנחנו די דומות,אחותי נחמדה כשהיא לא רבה איתה. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?ממרמרמת על מר גורלי. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מסדרת את התיק למחר. 83. מה התחביבים שלך?לכתוב,לקרוא,להיות על המחשב ולראות טלוויזיה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?משפחה 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?המיטה... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?כלב או סוס. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?-בית במקום אחר. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]-צהריים. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לזניה=) 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?שרשרת עם שלושה לבבות שאמא שלי קנתה לי. 92. קיבלת אותו ממישהו? ממי? מאמא שלי. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?לפני כמה שעות. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם. בשביל שידע?לפני יום. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?איזה שאלה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם מישהו מהכיתה שלי באנגליה. 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?המעבר מהגן טרום חובה לגן חובה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?איטליה. 100. אם בא לכם- מסנג'ר, איסיקיו, תמונה. שעת סיום השאלון:9:24

למעלה