קבלת שבת
משהו טוב שקרה השבוע: - בכל 3 הימים שהייתי בבסיס השבוע, הגעתי ממש מוקדם הביתה (ומוקדם אני מתכוון ש-16:15 היה הכי מאוחר שהגעתי) - אממ יצאתי ביום שני ל"פראג הקטנה", שזה פאב בכלל לא רע בהרצליה (יש גם בתל אביב ובת ים). פאב ממש לא כשר, אגב. - היי, קיבלתי גימל. משהו פחות טוב שקרה השבוע: - לא יודע, אולי זה שאני חולה? עכשיו אין לי ממש חום, משהו כמו 37, אבל הגרון שלי ממש כואב. ואני שונא נזלת!!! - אמ אני צריך לחזור במוצ"ש לבסיס. לא משנה מה הסיבות. ציטוט השבוע: - "דיכיפדיה." שם שבטעות דנה נתנה למישהי שאיתנו בחוליה שכל הזמן בדיכאון, וזה פשוט גאוני לדעתי. - וגם, קיבלתי את הכרטיס "אדי" שלי השבוע (זה שמאשר תרומת איברים אחרי המוות), אז ישבנו בפראג הקטנה, ענבר הרג אותי מצחוק כשאמר שהוא מוכן לעשות סקס עם מישהי ממש מכוערת רק אם יש עליה חרמונית, כולל הכובע, ואני כולי נחנק מצחוק. אבל זה לא הקטע... כשקיבלנו חשבון הבאתי למלצרית את האשראי ואמרתי לה "תחייבי מכאן 60", ואז הבאתי לה את האדי ואמרתי "ומכאן תחייבי לבלב". נו, הייתי קצת שתוי. אבל זה שווה את זה. איש השבוע: - הרופא בביקורופא שהביא לי את הגימל? סרט/ספר השבוע: - ברור שאין סרטים! - ואני עם "והיום איננו כלה". לא התקדמתי יותר מדי. פרק בסדרה: - אני מנסה לחשוב מה היה פרק טוב... HIMYM שיצא השבוע היה חביב. שירי השבוע: לא נראה לי השתנה משהו... Fanfarlo - Ghosts Fanfarlo - Comets Fanfarlo - Fire Escape טנקס, יעל! Lambchop - Is A Woman מקסים Yeah Yeah Yeahs - Hysteric מעולה! מעולה! מעולה!