קבלת שבת

creepy creep

New member
../images/Emo187.gifקבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב/רע/נוראי שקרה השבוע: ציטוט השבוע: איש השבוע: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שירי השבוע: תמונה לבחירתם: שיהיה שבוע שקט ופורים שמח

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - בכל 3 הימים שהייתי בבסיס השבוע, הגעתי ממש מוקדם הביתה (ומוקדם אני מתכוון ש-16:15 היה הכי מאוחר שהגעתי) - אממ יצאתי ביום שני ל"פראג הקטנה", שזה פאב בכלל לא רע בהרצליה (יש גם בתל אביב ובת ים). פאב ממש לא כשר, אגב. - היי, קיבלתי גימל. משהו פחות טוב שקרה השבוע: - לא יודע, אולי זה שאני חולה? עכשיו אין לי ממש חום, משהו כמו 37, אבל הגרון שלי ממש כואב. ואני שונא נזלת!!! - אמ אני צריך לחזור במוצ"ש לבסיס. לא משנה מה הסיבות. ציטוט השבוע: - "דיכיפדיה." שם שבטעות דנה נתנה למישהי שאיתנו בחוליה שכל הזמן בדיכאון, וזה פשוט גאוני לדעתי. - וגם, קיבלתי את הכרטיס "אדי" שלי השבוע (זה שמאשר תרומת איברים אחרי המוות), אז ישבנו בפראג הקטנה, ענבר הרג אותי מצחוק כשאמר שהוא מוכן לעשות סקס עם מישהי ממש מכוערת רק אם יש עליה חרמונית, כולל הכובע, ואני כולי נחנק מצחוק. אבל זה לא הקטע... כשקיבלנו חשבון הבאתי למלצרית את האשראי ואמרתי לה "תחייבי מכאן 60", ואז הבאתי לה את האדי ואמרתי "ומכאן תחייבי לבלב". נו, הייתי קצת שתוי. אבל זה שווה את זה. איש השבוע: - הרופא בביקורופא שהביא לי את הגימל? סרט/ספר השבוע: - ברור שאין סרטים! - ואני עם "והיום איננו כלה". לא התקדמתי יותר מדי. פרק בסדרה: - אני מנסה לחשוב מה היה פרק טוב... HIMYM שיצא השבוע היה חביב. שירי השבוע: לא נראה לי השתנה משהו... Fanfarlo - Ghosts Fanfarlo - Comets Fanfarlo - Fire Escape טנקס, יעל! Lambchop - Is A Woman מקסים Yeah Yeah Yeahs - Hysteric מעולה! מעולה! מעולה!

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי חולה כל השבוע וישבתי בבית ונהנתי מכל רגע. זה כל כך כיף. ציטוט השבוע: "עמוק באדמה", חבורה של דבילים מפגינים ליד הלוויה של הומו. מישהו :"מגיע לו, זה אלוהים הרג אותו" דיוויד: "אה, כן?" ~מחטיף לבחור מכה בבטן~ "אז אלוהים הרגע החטיף לך אגרוף!" פרק בסדרה: "עמוק באדמה" - הפרק האחרון בעונה הראשונה היה חזק. פשוט נהדר. הסצינה האחרונה, השיחה עם הבחורה שדודה שלה מתה, נייט מסתכל על כולם, האב מסתכל על כולם - כל כך... במקום. פשוט בול במקום. כל כך מדויק. הפרק הראשון בעונה השניה כל כך מצחיק. זה כל כך גאוני שבסצינה אחת יש שילוב בין רגעים קומיים לרגעים שבהם מתכווץ לרגע הלב, והם משתלבים בצורה כל כך נכונה. "דקסטר" - סוף העונה השלישית. חבל על השימלה
"ישנן בנות" - היה פרק באמת באמת טוב. "האנטומיה של גריי" - אני... אני לא מצליחה להחליט מה לעזאזל זה היה. אני לא יודעת האם זו היתה בדיחה, ואם כן אז למה? היא לא מצחיקה, ולא ברור לי למה התרחש הדיאלוג הבא: לקסי: "נשבר לו... שברתי לו... עצם" טורס: "עצם?... אה, עצם!" בלה בלה קישקוש. עכשיו... ברור שלא מדובר בעצם, ואלו רופאים, אז הם בטח יודעים את זה. אז בשביל מה? כאילו, בגלל המבוכה? הם לא מצאו פיתרון יותר טוב? היא לא יכלה סתם לגמגם ולהגיד :"נשבר לו ה... אהמ... את יודעת..." וזה היה ברור לכולם מה נשבר. שירי השבוע: Moriarty - Enjoy The Silence Craig Armstrong Featuring Paul Buchanan - Let's Go Out Tonight
כל כך מדהים

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: באופן רשמי ומרושם אני כבר לא בצוות הנוראי שהייתי בו, עכשיו אני בצוות טוב וכיפי שבאמת *עובדים בו על התרגילים*. עוד דבר טוב שקשור, זה שאני והבמאית שלי ניסינו לחשוב רעיון לתרגיל הקרוב, ועלה לנו רעיון ממש מצחיק שהוא סוג של סגירת מעגל לכיתה י"א לפני שאנחנו מגיעים לסרט גמר - הסרט הוא על מישהו שמנסה להגיע לראיונות האישיים בשביל להתקבל למגמת קולנוע ובדרך הוא עובר מכשולים וקשיים שכל אחד מהם בעצם מייצג את אחד מהתרגילים שעשינו בכל השנתיים האלה. הייתי בהצגה "כנר על הגג" וממש נהניתי. משהו פחות טוב/רע/נוראי שקרה השבוע: היום סיפרנו למורה שלנו את הרעיון. היא שנאה אותו, קטלה אותו ואסרה עלינו לעשות אותו. זה אומר שעכשיו אנחנו שוב צריכים לחשוב על רעיונות לסרט
וזה קשה
היה לי מבחן בתנ"ך שהרס לי את כל השבוע כי כל פעם שרציתי לעשות משהו, אז אמרתי לעצמי "לא אי אפשר כי צריך ללמוד לתנ"ך". בלעכ. לפחות זה מאחוריי
איש השבוע: אובאמה?! סרט/ספר השבוע: ספר- עדיין 1984, בקושי התקדמתי. אבל זה ספר ממש טוב. לא יצא לי לראות סרטים (חוץ מ"מוכר החלומות", הומאז' לניאוריאליזם האיטלקי. אחח מגמת קולנוע, אם לא את אז איך הייתי רואה סרטים באיטלקית) פרק בסדרה: הפרק האחרון של דקסטר היה קצת משעמם. אבל הוא עדיין היה טוב והסוף עם הדם על השמלה היה... לא יודע... מושלם? זאת סדרה מצויינת גם כשהיא גרועה.
הישרדות - עונה 6 - היום אני רואה את הפרק הלפני אחרון אבל השבוע ראיתי את הפרק שהעיפו את כריסטי והתבאסתי לחלוטין. העונה הכי טובה EVER. האח הגדול חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 מסכים - העונה השנייה הרבה יותר טובה מהראשונה. לוסט - פרק ענק. שירי השבוע: Guster - Satellite Mr. Blue Sky ארז לב ארי - אנא אפנה סיון שוויט - ללב שלי אין בית Peggy Lee VS. Iggy Pop - Passanger Fever תמונה לבחירתם: מצאתי את התחפושת לפורים.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את הדיש החדש של U2 - WooHoo!!!
אין לכם מושג כמה אני מאושרת שיש לי אותו. חיכיתי לו יותר מ-5 שנים. אני צריכה לשמוע אותו עוד קצת כדי להחליט מה אני חושבת עליו אבל בהחלט שזו עדיין הלהקה הכי טובה בעולם ויש כמה שירים מעולים באלבום הזה. משהו פחות טוב/רע/נוראי שקרה השבוע: נכוותי מבקבוק של מים חמים. היה בו חור והא נשפך עלי ואז כל העור שלי יצא בווואה. זה לא כזו כוויה נוראית אבל זה מציק ודי כואב. ציטוט השבוע:שאלתי את אבא שלי אם יש לו חליפות ישנות וקטנות יותר והוא ענה: "תראי, אני לא כל-כך בנאדם ששומר דברים." ואז אני ואמא שלי התפוצצנו מצחוק כי אבא שלי שומר כל דבר שהוא רואה חחח! יש לנו ערימות עיתונים ענקיות בכל מקום בבית ויש לו עיתונים מלפני שנים. הוא פשוט שומר כמעט הכל. איש השבוע: בונו, דה אדג', אדם ולארי, חברי U2.
אמא שלי שמטפלת בכוויה שלי במסירות חחח.
סרט/ספר השבוע: The Stanic Verses והמלך ליר. זאק ומירי עושים פורנו. זה ממש סרט פורנו ואני שונאת את השחקנית הראשית אבל זה סרט בסדר. פרק בסדרה:המממ הפרק עם הסייברמנים בדוקטור הו בעונה השנייה, אבל עוד לא סיימתי לראות אותו. פרק בסקראבס:לא ראיתי. שירי השבוע: כל האלבום החדש של U2 אבל בייחוד: U2 - Moment Of Surrneder U2 - I'll Go Crazy, If I Don't Go Crazy Tonight U2 - Cedars Of Lebanon U2 - Breathe U2 - Maganificent או פאק, קשה לבחור חחח. White Lies – Death White Lies – To Lose My Life Cut Copy – Feel the Love Lightspeed Champion – Galaxy Of The Lost Fanfarlo – Fire Escapes The Good, The Bad & The Queen – Kingdom Of Doom תמונה לבחירתם הלוואי הלוואי הלוואי ועוד כמה חודשים אני אהיה במקום כזה!

jess r

New member
זה מצחיק מידי בשביל להיות פורנו

וגם מיינסטרים מידי. תתחדשי ותרגישי טוב :)

למעלה