ציוד

אכדית

New member
איזה בוסטר מתאים לגיל 3 ומשקל 15 קילו?

זה כבר משנה איזו חברה? העיקר רצנו בגיל 9 חודשים לקנות את האלפא אומגה בזמנו ב-900 שקל, כשבתכלס נראה לי שגם כיסא ב-300 שקל יכל לעשות את העבודה...

אילתית 2

New member
אנחנו קנינו בשילב בוסטר

של סיגמא דגם ביווי משהו כזה...בוסטר עם משענת גב ורצועות פנימיות (קשירה מ5 נק' כמו כסא בטיחות) בהמשך ניתן לפרק את המשענת ולחגור עם חגורת בטיחות של הרכב...אבל בהמשך

בגיל 3 ובמשקל 15 קג מה שחשוב זה

שהילדה מוגבהת כך שיכול לחגור את חגורת הבטיחות של הרכב . נכון שרוב הבוסטרים מגיעים עם משענת גב וראש - זה כדי שיהיה יותר נוח לילד וכן, בגיל מאוחר יותר אפשר לפרק אותה ולהישאר רק עם ההגבהה. הכסאות (יש לי 2 ל2 רכבים) שקניתי לילדתי עלו כל אחד משהו כמו 300 ש"ח. ובהחלט עושים את העבודה. אי אפשר להשעין את הבוסטר לאחור - מה שאפשרי בבוסטרים היקרים יותר- אבל אישית - לנו לא מפריע משום שאנו נוסעים בעיר נסיעות קצרות בלבד...

אילתית 2

New member
דווקא אני התקשרתי למוקד של בטרם

לפני הקניה..ומבחינה בטיחותית אמרו שמה שמומלץ זה משענת גב ועם רצועות פנימיות לפחות עד 18 קילו ובכלל כמה שיותר ולא מבחינת נוחות...

מוזר משום שדיברתי עם חבר

שהיה מספר שנים לא מבוטלות מפקד מתנ"ע באילת וזה מה שהוא אמר לי. אולי הם מקפידים הקפדה יתרה לעומת מה שהחוק דורש ???

אילתית 2

New member
אין לי מושג לגבי החוק והמשטרה...

זה מה שאומרים בטרם והם לא רק על החוק...אלא גם בטיחותית...לא יודעת למה

יכול מאוד להיות שאת צודקת

אישית רכשתי את הבוסטרים האלו, אז כבר עבורי אין מה לשקול אלטרנטיבות אחרות. את בטוחה שהרצועות האלו הוא לא משהו כדי לגרום לנו הצרכנים פשוט להוציא יותר כספים ?? במיוחד אם החוק לא מבקש את זה ? נראה לי שמבחינה בטיחותית ה"בוסטר/כסא" עם הרצועות הוא בדיוק באותו המבנה של הבוסטר ה"רגיל" (תמיכות לגב, לצוואר, מסעדים לידיים) - פרט לרצועות עצמן. מה את אומרת ?

אילתית 2

New member
אין לי מושג אין לי ניסיון ומידע...

זה מה שהמליצו לי בבטרם...ולא אינטרס של החנות/היצרן... ובנוסף זה מה שהומלץ לי בשילב

POOH*

New member
מה פתאום??? זה לא אותו דבר בכלל...

בוסטר עם רצועות פנימיות קשור לאוטו - הוא ממש מחובר לאוטו כמו כל כסא בטיחות. בוסטר רגיל עם/בלי גב ושאר תוספות פשוט ממונח על הכסא והיחלד קשור עם חגורה של האוטו שבעצם מחברת גם את הכסא והילד ביחד. כסא רגיל - בשעת תאונה לא ימור לעוף מהמושב כי הוא מחובר אליו. בבוסטר הסכנה לזה יותר גדולה כי כמו שאמרת זה רק מגביה. זו הסיבה העיקרית להבדל הבטיחותי בינהם למיטב הבנתי. POOH POOH

אני חקרתי את הנושא ...

כי כמובן בדיוק כמוך רציתי לשים את הפיצפונת בכיסא של הגדולה (טריומף). לפי טרם הכיסא הכי בטיחותי וממשיך להיות בטיחותי גם כבוסטר (קיבל את הציונים הכי גבוהים במבחני הריסוק גם כבוסטר וגם ככיסא מגיל שנה) הוא SUMMIT של COSCO. העברתי את הגדולה לפני גיל שנתיים וחצי והיא שקלה מעל 15 ק"ג
אנחנו משתמשים בנתיים כבוסטר עם רצועות פנימיות עד שזה יהיה לנו קטן. בהצלחה .

אילתית 2

New member
מגיל 3 וממשקל 15 קילו רק לשים לב

יש בוסטרים שהם רק ממשקל 18 קילו ובכלל בטרם המליצו לי שאם יש לילד כיסא בטיחות טוב נוח ומתאים למשקל שלו ולגובה שלו עדיף להשאר עם הכסא בטיחות כמה שיותר עד שלא יתאים מבחינת גובה ומשקל

אכדית

New member
אוי באמת? כי אני עיגלתי ../images/Emo3.gif

הא בת 2.9 ושוקלת 14-14.5 משהו כזה. פשוט אחותי השמנדוזה כבר ממש נמעכת לה בסלקל, חשבתי במקום להוציא כסף על עוד כיסא, פשוט להעביר אותה לכיסא של אחותה, ולגדולה לקנות בוסטר. זה נראה לי יותר משתלם.

למעלה