פטריה באוזן - אשמח לעצות

../images/Emo187.gifפטריה באוזן - אשמח לעצות

שלום אני בהריון (שבוע 35) מזה מס' שבועות סובלת מגירוד מציק באוזן שאף מעיר אותי מהשינה, ורק לפנישבועיים סופסוף רופא איבחן שיש לי פטריה, ונתן לי טיפות אגיסטן פעם ביום. בינתיים אין כל שיפור, אני לא מצליחה לישון וגם במהלך היום מאוד מפריע. ניסיתי לחפש ברשת רמזים למשהו טבעי שיכול להקל או לטפל אבל לא מצאתי כלום אשמח אם מישהו כאן מכיר או יכול להפנות אותי הלאה למי שיתן לי פתרון שמתאים להריון...

גירוד בהריון

ציפי המצפה שלום! כידוע גירודים בשליש האחרון של ההריון הם דבר שכיח על רקע הורמנלי, לעיתים גם מתיישבים שם כל מני חברים (פטריות וכו') בהומיאופתיה גרד על העור (פטריה) הוא ביטוי לכך שמשהוא ברמה הפנימית באדם לא נמצא באיזון כמו שלדוגמא כאב ראש, או פחד מחיות הם כולם סימנים שהחלק הפנימי באדם אינו במרכז. ההומיאופתיה מטפלת בחלק הפנימי ע"י התאמת פורמולה שקשורה לכל מאפיני האדם ובכך מתבצע ריפוי גם ריפוי של הסימפטומים הפיזיים. לגבי ענייני עור: כדי מאוד לא למרוח כל מיני משחות חיצוניות על העור. העור הוא האזור בו לגוף הכי זול להוציא מחלה, אם לא נותנים לסימפטום אפשרות לצאת בקליפה החיצונית זה נכנס פנימה ויצא במערכת עמוקה יותר. הייתי ממליצה לך לפנות להומיאופת קלאסי, זה גם יעזור לקראת הלידה וכן, אם להשתמש במשהוא חיצוני לקחת קווקר (שיבולת שועל) להשרות במים מס' שעות לאסוף את הנוזל ולהטפיח על האזור המגרד. התוצאות מרגיעות בהצלחה ולהשתמע

הגרד אומר לך משהו

הוא אומר שמשהו אצל צריך לעבור תיקון/שינוי/איזון . הריון הוא הזדמנות פז לעשות שינויים. הגוף אומר לך שכדאי לעשות משהו לפני שהתינוק נולד. אם תתאזני בתקופה הזאת גם התינוק ירויח מזה. מניסיוני טיפול הומאופתי בהריון, מביא איתו לידה טובה יותר ותינוק שליו יותר. אני מאד ממליצה לך לא להסתפק בקואקר אלא לגשת לטיפול שיועיל לך גם בטווח הקצר - הגרד, וגם לטווח הארוך - בריאות ילדך. כל טוב עירית

למעלה