פוינט.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifפוינט.

הפוינט שלי ברגל ימין קצת יותר חזק מברגל שמאל... שמתי לב לזה לפני כמה ימים כי פשוט בכל הזדמנות שיש לי אני עושה פוינט מתוך רפלקסים
ופתאום שמתי לב לזה שאני עושה כמעט ורק ברגל ימין, מעט מאוד שרגל שמאל... ואז גם שמתי לב שכשאני משוויצה בפוינט החזק שלי (
), גם זה תמיד בימין!
בקיצור, אין הרבה הבדל, אבל מאז שקלטתי שהשמאל שלי קצת פחות חזק וקצת פחות נח ומורגל בכל פעם שאני פוינט ברגל ימין אני ישר מעבירה לשמאל, ומנסה לעשות בכל הזדמנות שניתנת לי את הפוינט הכי חזק שאני יכולה... (בשמאל).. יש אולי עוד משהו שניתן לעשות כדי לזרז את התהליך של חיזוק הפוינט ברגל שמאל? בתודה מראש
, עמיתוש
נ.ב= היום אני רואה בפעם הרביעית נדמה לי את הסרט "שורת המקהלה"!

אמממ...

את עומדת בעמידה ראשונה/שישית, זה לא משנה איזה, את רגל ימין את משאירה ישרה ועומדת חזקה, ואת רגל שמאל את כאילו עוברת לעמוד על האצבעות, את דוחפת את הקשת של כף הרגל קדימה הכי חזק שאת יכולה ואז את פשוט מעגלת את האצבעות ומותחת קדימה כאילו לפוינט... מקווה שעזרתי

גם אצלי

זה ככה. אני לא זוכרת באיזה רגל, אבל גיליתי את זה מאז שהתחלתי לעלות על פוינט ושמתי לב שעל אחת יותר קל לי לעלות ואני עושה את זה יותר בטבעיות מברגל אחרת. אני חוזבת שככה זה מטבע הדברים- הגוף לא סימטרי. תנסי שכשאת סתם יושבת מול הטלוויזיה או בשולחן אוכל תעשי פוינט רק ברגל החלשה... בהצלחה:)

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

TheBlackFairy

New member
צודקת../images/Emo127.gif../images/Emo60.gif

אין מה לעשות עם זה פרט מלחזק את הרגל הפחות טובה, כי תמיד יש איזה פאקים קטנים בגופנו (בגלל אי סמיטריה)
.

אממממ

אם את מדברת על פויינט של נעליי אצבע אז רצויי להחליף את צד ימין וצד שמאל של הנעליים משיעור לשיעור כדיי למנוע את מה שאת מדברת עליו-פויינט לא שווה בצדדים.... הגיוני שלרקדן ייהיה צד יותר חזק וצד שיותר כיף לעבוד בו,זה היה לי ככה פעם בפויינט בשמאל ובכלל בצד שמאל...אל תתפשרי אל תעבדי רק על הצד הקל יותר..תעבדי חזק יותר על הצד החלש,אין מה לעשות...

למעלה