עדכונים

Unfabulous

New member
../images/Emo187.gifעדכונים../images/Emo187.gif

טוב ממ כבר מלא זמן לא היו פה עידכונים ואין לי מושג אם חלק פה ממשיכים להתעדכן אז אני ישים קצת מידע ותמונות שאני יודעת,ואני ינסה לתרגם חלק מהמידע.

Unfabulous

New member
../images/Emo183.gifSimPage../images/Emo183.gif

זה הסים פייג' של הילארי ולולה,הילארי תעדכן לפעמים גם פה.

אעאע שיט../images/Emo70.gif למה תמיד שמים אותם ב

אותה קטגוריה!?!??!?! את הילארי וג'סי
זה סתם משגע אותיי!!

Unfabulous

New member
../images/Emo182.gifתמונות חדשות../images/Emo182.gif

פוטושוט ממש מוזר של הילאר
לא יודעת מה איתכם אבל אני לא אהבתי אותו:\ פאפרצי בלוס אנג'לס מה-16 לחודש. תמונות מהסימס,הילארי ולולה.

Unfabulous

New member
../images/Emo202.gifעדכון מהסרטים../images/Emo202.gif

חח זה נשמע כמו כותרת מעיתון
*יש לסרט פודפייט תאריך חדש ליציאה והוא 17 בנובמבר. *הילארי עוזבת השבוע לבלולגריה כדי לצלם סרט חדש War Inc. *וגם בנות חומרניות יוצא בעוד שבע עשרה בתי קולנוע השבוע.

Unfabulous

New member
../images/Emo90.gifהילארי בובת ברבי../images/Emo90.gif

Hilary Duff is designing outfits for the tiniest blonde in Hollywood--and we don't mean Nicole Richie. The popstar has collaborated with Mattel to create a line of clothes for the most popular doll in the country, the one and only Barbie. The collection features 11 outfits which include denim pieces, accessories and even faux fur. The ensembles are broken up into two categories, sweet and rocker, which "reflect Hilary's personal style." This isn't Duff's first foray into the fashion biz. Hilary has a tween fashion label, Stuff by Hilary Duff, and earlier this year she guest edited an issue of Seventeen magazine. Looks like not even the threat of two alleged stalkers can slow The Duff down. תמונות.

0verpr0tected

New member
............/images/Emo4.gif

איזה בובת ברבי מכוערת.....זה לא אמור להיות דומה להילארייי!

n i t z k a

New member
לא דומה בגרוש! חח

להילארי אין עיניים כחולות.. הם פשוט לקחו ברבי רגילה ושמו לה בגדים שהילארי הולכת איתם.. וגם לא ממש..

יש לך טעות לא הבנת ת'כתבה../images/Emo13.gif

הם אומרים שהילארי מוציאה ליין בגדים לבובות ברבי לא בובה בדמותה והם ירדו על ניקול ריצ'י שהם אמרו שהיא מוציאה בגדים קטנטנים לבלונדיניות בהולוויוד כי ניקול ממש רזה וקטנה

NOF CH

New member
תודה על העידכונים ^^ ושאלה..

הסרט בנות חומרניות יצא לבתי הקולנוע בישראל מתישהו? אם כן.. בקשע כתבו לי D: 3>

Unfabulous

New member
לא נדמה לי.

אבל אם הוא לא הגיע עד עכשיו הוא נחשב כסרט די ישן שישימו אותו בקולנוע.

אממממ

לא נראה לי שהוא יגיע כי לפי מה שאני הבנתי בארה"ב הוא לא כל כך הצליח בקופות אז אם הוא יגיע הוא היה בדי וי די וכאלה אבל לא בקולנוע (ככה אני הבנתי,התאכזבתי מאוד לשמוע את זה)

יאאאאאאא אתם חייבות לדעתתתת:p:p:p

אתמול הייתי בקניון הזהב ויש ת'חנות הגדולה הזו של החיקויים (קומה שנייה)החנות קוסמטיקה הזאת אז הייתי שם והיו ת'מוצרי איפור של היל (חיקויי שממש דומה לדבר האמיתי) וגם היה ת'בושם של היל (הריח מאלףףףףף אבל בסוף לא קניתי)אזז בקיצר אני לא יודעת אם נשאר אבל אם בלכם תרוצו,תרנו ותהנו!!!!1

למעלה