סקר.. [?!]

../images/Emo187.gif סקר.. [?!] ../images/Emo187.gif

אנשימ.. כפי ששמת
משעמם לי אימה [
] אז החלטתי שאני חוזרת לעצמי וממשיכה לארגן סקרים כי משעמם.
[
] אז.. ככה-
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם?
מה אתם עושים כשבא לכם שוקולד אבל אין בבית ואין כוח לרדת לקנות במכולת?
מה אתם עושים כשאמא משגעת לכם ת'שכל? [
]
מה אתם עושים כשלא נותנים לכם לדבר בטלפון בשקט?
מה אתם עושים כשבא לכם לצרוח אבל אתם יודעים שאחרי הצרחה תבוא עריפת ראש לא נעימה? [
]
מה אתם עושים כשבא לכם לצאת החוצה אבל אין עם מי?
מה אתם עושים כשהמחשב שלכם מת? [
]
מה אתם עושים כשכל הפלייליסט שלכם כבר נחרש?
מה אתם עושים כשרע לכם?
מה אתם עושים כשאתם חולים? [
]
מה אתם עושים כשקר לכם?
מה אתם עושים כשחם לכם?
מה אתם עושים כשאתם חייבים חיבוקי? [
]
מה אתם עושים כשמשעמם לכם?
מה אתם עושים כשיש לכם קצת יותר מגרוש על הנשמה?
מה אתם עושים כשבא לכם להעיף למישהו כף?
מה אתם עושים במצב שבו אתם לא יכולים לשלוט על כמות הטמטום שאתם שומעים\רואים? [
] ו.. שאלה אחרונה, כי אני חייבת מכם תשובה באופן אישי-
מה אתם עושים כשבא לכם לקפוץ מהחלון? [
]
זהו.

ו... ../images/Emo41.gif אנוכי. ../images/Emo41.gif

*עונה לעצמי*
מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? פותחת ת'חלון ומסתכלת על השמיים.
מה אתם עושים כשבא לכם שוקולד בלע בלע בלע..? כופה על אח שלי לרדת לקנות לי.
מה אתם עושים כשאמא משגעת לכם ת'שכל? "דייי!! אמא, נו, דיי!!"
מה אתם עושים כשלא נותנים לכם לדבר בטלפון בשקט? משתיקה ת'סביבה, סוגרת ת'דלת, צועקת.. ו.. ממשיכה לדבר.
מה אתם עושים כשבא לכם לצרוח בלע בלע בלע..?
צורחת וירטואלית.
מה אתם עושים כשבא לכם לצאת החוצה אבל אין עם מי? עורפת לרינה ת'ראש.
מה אתם עושים כשהמחשב שלכם מת?
הולכים לדין כדי להתנחל לה על המחשב.
מה אתם עושים כשכל הפלייליסט שלכם נחרש? חורשים שוב.
מה אתם עושים כשרע לכם?
בוכה.
מה אתם עושים כשאתם חולים? אני והפיצול? ישנים, אונסים את נשמתו של המטבח בשתיית תה פטל וקפה.. ו.. זהו, 'ני חושבת.
מה אתם עושים כשקר לכם?
לובשת המונמון בגדים על עצמי.. מכינה תה.. ומחשיכה ת'חדר. [
]
מה אתם עושים כשחם לכם? הולכים למזגן של סבתא.
מה אתם עושים כשאתם חייבים חיבוקי?
מבקשת ממישהו שאני בטוחה שלא יסרב לי. ואם הוא מסרב בכל זאת..
תמיד יש מיקי.
מה אתם עושים כשיש לכם קצת יותר מגרוש על הנשמה? הממ.. בגדים, שטויות, הרבה אוטובוסים ורכבות..
נדוש למדי.
מה אתם עושים כשבא לכם להעיף למישהו כף?
יורדת עליו בציניות.. פחע. ואם לא, אז פשוט מעיפה כף.
מה אתם עושים במצב שבלע בלע בלע טמטום בלע בלע..? *נזכרת ביפה*
נזכרת שמישהו בטח מסתכל עלי בדיוק באותו המבט שאני מסתכלת על העילגים למיניהם..
מה אתם עושים כשבא לכם לקפוץ מהחלון?
אומרת לשייצ'ו ש'ני הולכת לקפוץ מהחלון, ואז אנחנו מחליטים שאנחנו קופצים יחד.. הוא מקומה ראשונה, ואני- משלישית. חע. טוב, נו, בסופו של דבר.. הטלפון נופל מהמיטה או משו בסגנון.. חח.. אה, ו.. אני נשארת חיה, כן?
פוף.
זהווווווווו.

green beetle

New member
בעעע זה ארוך...................

מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? מתקשרת לחברה (גם אם זה ב-1,2 בלילה) ובוכה לה שאני לא מצליחה להרדם מעירה אותה מהשינה שלה ואז תוך שתי שניות וחצי אני נרדמת (זה בדוק), או אם אין לי כוח לטלפון אני הולכת לסלון ורואה את כל הסדרות הכי מפגרות שמשדרים בשעות האלו של הלילה ואז כבר נרדמים לבד. מה אתם עושים כשבא לכם שוקולד אבל אין בבית ואין כוח לרדת לקנות במכולת? מבקשים מאכותי הקטנה ללכת למכולת ואם לא אז אוכלים משהו אחר מתוק שקרוב לשוקולד (לא שיש דבר כזה) ואוכלים אותו מה אתם עושים כשאמא משגעת לכם ת'שכל? [] מקשיבה לה ואומרת נכון נכון צודקת, זה תמיד עובד היא חושבת שקלטתי משהו מכל ההרצאה אני סתם חשבתי על דברים אחרים מובין לבין הנהתי בראש מה אתם עושים כשלא נותנים לכם לדבר בטלפון בשקט? בד"כ אחותי הקטנה , צועקים "אמא היא מפריעה לי.." אני בת 16 וזה עדין עובד. מה אתם עושים כשבא לכם לצרוח אבל אתם יודעים שאחרי הצרחה תבוא עריפת ראש לא נעימה? [] נושכת שפתיים מה אתם עושים כשבא לכם לצאת החוצה אבל אין עם מי? מה זה החוצה?! להסתובב סתם איזה חצי שעה או לצאת ליציאה?, לסיבוב- יוצאת עם הכלבה יציאה- מנסה לשכנע אנשים אם לא יוצא אז חבל וזהו... מה אתם עושים כשהמחשב שלכם מת? [] מנסה להחיות אותו אפילו שזה לא כזה מצליח... וכמובן מתאבלת שעות מה אתם עושים כשכל הפלייליסט שלכם כבר נחרש? אה??! מה אתם עושים כשרע לכם? נכנסת לדיכאון הכי קל הכי פחות יעיל מה אתם עושים כשאתם חולים? [] סתם שוכבים במיטה לוקחת כדורים רק בחום 40 מעלות ולא פחות וזהו מה אתם עושים כשקר לכם? שמה על עצמי עוד סוודר מה אתם עושים כשחם לכם? לובשת חולצה קצרה מה אתם רוצים שאני אגיד לכם?! מה אתם עושים כשאתם חייבים חיבוקי? אף פעם לא חייבת חיבוק... שונאת נגיעות [] מה אתם עושים כשמשעמם לכם? אהממ נכנסת למחשב ולכל מיני פורומים... מה אתם עושים כשיש לכם קצת יותר מגרוש על הנשמה? קונה בגדים ודיסקים מה אתם עושים כשבא לכם להעיף למישהו כף? מעיפה לאותו בנאדם כפה או שצועקת עליו או משהו כזה כדיי להוציא עליו ת'עצבים מה אתם עושים במצב שבו אתם לא יכולים לשלוט על כמות הטמטום שאתם שומעים\רואים? [] מפסיקה לשמוע\לראות את אותו טימטום (זה לא קשה זה לא קשה זה לא קשה בכלל זה דווקא קל...) ו.. שאלה אחרונה, כי אני חייבת מכם תשובה באופן אישי- מה אתם עושים כשבא לכם לקפוץ מהחלון? אני לא קופצת זה בטוח, אבל אני מסתגרת באותו שבוע-חודש דיכאוני בחדר ורושמת כל מיני דברים לפעמים יוצא טובלפעמים יוצאות שטויות בקצב, תלוי.

icודליה

New member
ME../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני נכנסת לנט.
אני משתגעת ומבקשת מאמא שלי להביא המבורגר, ואז שהיא בבית אני כבר לא רעבה אבל אוכלת בכולזאת
אני "מקשיבה לה" ואומרת "כן כן אמא...כן... כן...כן.." והכל נסגר.
אני אומרת בקול למי שאני מדברת איתו "אני לא שומעת אותך!!!!!" ואם לא מבינים את הרמז, אחרי השיחה אני קורעת את מי שהפריע
אני צורחת בכל זאת
מדוכאת מול ה
והנט..
אני מחפשת להתנחל ברשתות אחרים
מבקשת מבת דודה שלי להכין את הצורב... אני באה..
אני בוכה בלי סוף... נזכרת בכל הדברים הרעים שקרו לי אי פעם.. (יותר מידי)
מנסה (זה לא ממש עובד) לשכנע את ההורים שלי אני חולה, ונשארת ב
בכולזאת!
אוכלת ביסקוויטים
מתעצבנת שאין מזגן בבית...
בוכה
כותבתם בפורום "מישו פה? ממש משעמם לי"
מפנקת אותי בשוקולטה [
] מהקפיטריה, ואם אני ממש מלייאנית, אז איזו יציאה למלחה...
המממ.....כלום
אני צורחת, שכולם מתעצבנים ואומרים "דייי אודליהה!!! דיייי!!!"
אני אוהבת את ההבעה על הפנים שאומרים את זה בשיא הרצינות
אני מניחה ש... קופצים מהחלון
מתה על הסקרים שלך

../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif חמודעעע. ../images/Emo9.gif

ניסית מתישהו לקפוץ מהחלון? [
] גאד. זה כיף. פעם קפצתי מקומה שניה.. מהבית של סבתא שלי..
אלללללה.. היה מצחיק.

icודליה

New member
מוצצצצצצקקק

הממממ אני.. ממממ לקפוץ... מעלית... מים... ליפול... אל תזכירי לי!!!!!!!!

nirte

New member
סקר סקר סקר סקר ... סקר!!!

מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? סופרים כבשים... מה אתם עושים כשבא לכם שוקולד אבל אין בבית ואין כוח לרדת לקנות במכולת? אוכלים סנדוויץ' מה אתם עושים כשאמא משגעת לכם ת'שכל? מתעלמים או צועקים.. מה אתם עושים כשלא נותנים לכם לדבר בטלפון בשקט? צועקים!!! מה אתם עושים כשבא לכם לצרוח אבל אתם יודעים שאחרי הצרחה תבוא עריפת ראש לא נעימה? לא צועקים
מה אתם עושים כשבא לכם לצאת החוצה אבל אין עם מי? לא יוצאים מה אתם עושים כשהמחשב שלכם מת? רואים טלוויזיה ומדברים בטלפון. מה אתם עושים כשכל הפלייליסט שלכם כבר נחרש? כלום מה אתם עושים כשרע לכם? נכנסים לדיכאון מה אתם עושים כשאתם חולים? מקיאים מה אתם עושים כשקר לכם? שמים סוודר או מתכרבלים במיטה. מה אתם עושים כשחם לכם? מתרחצים... מה אתם עושים כשאתם חייבים חיבוקי?
מה אתם עושים כשמשעמם לכם? משתעממים מה אתם עושים כשיש לכם קצת יותר מגרוש על הנשמה? לא יודע מה אתם עושים כשבא לכם להעיף למישהו כף?מעיפים לו כף.
מה אתם עושים במצב שבו אתם לא יכולים לשלוט על כמות הטמטום שאתם שומעים\רואים? צוחקים ו.. שאלה אחרונה, כי אני חייבת מכם תשובה באופן אישי- מה אתם עושים כשבא לכם לקפוץ מהחלון? [] חושבים שזה לא יביא לשום דבר מועיל ורק לסבל...

Moranus

New member
זה מה שאני עושה בזמני הפנוי

עונה על סקרים... מה אתם עושים כשאתם לא מצליחים להרדם? אני חושבת על כל מה שעבר עליי היום מה שאני יעשה מחר ואז אני נרדמת
מה אתם עושים כשבא לכם שוקולד אבל אין בבית ואין כוח לרדת לקנות במכולת? שותים שוקו
מה אתם עושים כשאמא משגעת לכם ת'שכל? [] משגעים לה בחזרה
מה אתם עושים כשלא נותנים לכם לדבר בטלפון בשקט? הולכים עם הטלפון לחדר אחר
מה אתם עושים כשבא לכם לצרוח אבל אתם יודעים שאחרי הצרחה תבוא עריפת ראש לא נעימה? [] עריפת ראש??? צורחים הולכים לחדר ומסתגרים שם עד יעבור זעם ההורים
מה אתם עושים כשבא לכם לצאת החוצה אבל אין עם מי? מסתכלים מהחלון כמו מטומטמים ורואים רק עצים עצים ועוד עצים ושאין אף אחד בחוץ אז זה בסדר מה אתם עושים כשהמחשב שלכם מת? [] הולכים למישהו שיש לו מחשב ומשתלטים לו עליו
מה אתם עושים כשכל הפלייליסט שלכם כבר נחרש? מורידים שירים חדשים
מה אתם עושים כשרע לכם? יושנים
מה אתם עושים כשאתם חולים? [] יושנים
מה אתם עושים כשקר לכם? יושנים מתחת לפוך צמר ועוד 10שכבות של חולצות
מה אתם עושים כשחם לכם? אין כזה מצב פה תמיד קר
מה אתם עושים כשאתם חייבים חיבוקי? [] הולכים לחתול ומחבקים אותו
מה אתם עושים כשמשעמם לכם? אני מציקה לאח שלי לחתול להורים שלי לכל מי שנמצא בסביבה
מה אתם עושים כשיש לכם קצת יותר מגרוש על הנשמה? קונה בגדים!!!
מה אתם עושים כשבא לכם להעיף למישהו כף? מציקה לאח שלי
מה אתם עושים במצב שבו אתם לא יכולים לשלוט על כמות הטמטום שאתם שומעים\רואים? [] שומעים ורואים דברים אחרים (ציטוט לשיחות של אחרים)
ו.. שאלה אחרונה, כי אני חייבת מכם תשובה באופן אישי- מה אתם עושים כשבא לכם לקפוץ מהחלון? וואלה זה עדיין לא קרה לי

zvozda4ka

New member
אני אוהבת סקרים....

שאני לא מצליחה להרדם....אני בד"כ....אהמ...רואה TV או פה...או שולחת לאודליה בלי סוף SMSים...
הולכת לשכנה..חח...הכי טוף...יש לה תמיד שוקולד...
אהמ...כל פעם משו אחר...
אהמ.........יוצאים החוצה ומדברים שם בשקט....
נצרח!!!למי אכפת!!!לצרוח זה הכי כיף בעולם...אני עושה את זה הרבה....
יוצאים החוצה לבד.....חח..אני בנאדם מוזר...
מתאבדים.....
לוידעת
טוב...אני מדברת עם איזה חברה שתמיד מצלליחה לעודד אותי איכשהוא...
כשאני חולה?אני ישנה...קמה...כובת פה...ישנה...קמה...לוקחת כדור...
שקר לי?!?אני אולי...מתחממת....מתחת לשמיכה...אה...וואלה...תמיד משהוא מהאייסיקיו יודע על זה.....
אהמ...אני מתקררת.....וזייהו..
אהמ...בשביל זה יש
אהמ...אפעם לא משעמם לי...ואם כן...אז..אני יוצאת החוצה...מדברת בטל' עם חברה מהמסע(באמת אני צריכה להתקשר אליה...לא דיברנו כבר שבוע...)
יוצאים מהבית....לאן?!?תלוי מי רוצה לבוא איתי...
אהמ...מעיפים לו...
אהמ...האמת היא ש....לאיודעת..
קופצים ממנו!!!או שפשוט שוברים משו ומוציאים את כל העצבים ככה... מארררררררררי תודעעעע היה חמוט לאללה...

flowers girl

New member
גררר יאללה..../images/Emo26.gif

כשאני לא מצליחה להרדם אני מתחילה להלחץ בטירוףףףףףףףףף ולהחליט שזהו
אני נשארת ערה עד 4 בבוקר ואז לא הולכת לבצפר
פשוט לא
וככה אני מנסה להשאר ערה ונרדמת
כשבא לי שוקולד אבל אין בביייתתת ואין לי כח לרדת לקנות בסופר (ככה זה אצלי מה לעשות חח..) אני פשוט אוכלת משהו אחר.. למרות שבקושי בא לי שוקולד. אני לא אוהבת מתוק בד"כ..
כשאמא משגעת לי ת'שכל אני -כמובן- צורחת עליה חח
כשלא נותנים לי לדבר בטלפון בשקט אני צורחת כמו משוגעת עליהם, סוגרת ונועלת את הדלת ולא נותנת לאף אחד להכנס עד הודעה חדשה.
כשבא לי לצרוח אבל אני יודעת שאח"כ יהרגו אותי אני יוצאת החוצה, צורחת, וחוזרת..חחחח..
כשבא לי לצאת החוצה אבל אין עם מי.. אני דוחפת את הראש החוצה להרגיש את האווירה.. ואם נורא בא לי לצאת אני מחפשת ממש ממש ממש ממששששששששששששששששש עם מי.. חח..
כשהמחשב שלי מת אני קובעת ממשששששש המון עם חברות, רואה טונההההההההה טלוויזיה ועושה את כל הדברים שלא מתחשק לי לעשות כשיש מחשב..
כשכל הפלייליסט שלי כבר נחרש, אני חורשת עליו עוד קצת
ומורידה עוד קצת שירים חח
כשרע לי אני בד"כ שומעת מוזיקה עצובה שעושה לי הרגשה טובה, או קוראת או מדברת עם האנשים שחשובים לי..
כשאני חולה אני אוהבת לשכב במיטה של אמא שלי ולראות טלוויזיה
כשקר לי אני מתכרבלת מתחת לשמיכה.. הלוואי שיכולתי עם מישהו
כשחם לי אני מסתובבת עם תחתונים וחזיה..חחח..
כשאני חייבת חיבוקי (קורה לרוב כשאני חייבת חיבוקי
מחבר- זכר- ואז אני שוקעת בדיכאון עמוקקקקק) אני עושה את מה שאני עושה כשרע לי..
כשמשעמם לי אני מסדרת את כל הדברים שלי, וכל פעם חושבת מחדש להתחיל התכתבות בדואר הרגיל עם מישהו
כשיש לי קצת יותר מגרוש על הנשמה אני יוצאת לשופינג רצחני..
כשבא לי להעיף למישהו כף אני בד"כ מעיפה לו כף..
כשאני לא יכולה לשלוט על כמות הטמטום שאני רואה/שומעת אני מתפרקת (העצבים שלי) על אותו/אותם בן אדם/אנשים שמעצבן/נים אותי.. חחח
כשבא לי לקפוץ מהחלון אני עושה מה שאני עושה כשרע לי.. מקווה שנהניתם לקרוא (אם בכלל קראתם) פה פאייי

למעלה