סקר

מיצי007

New member
עדיין

כיתה י´ זאת לא כיתה י"ב בכיתה י"ב יש כמות מסיבית של בגרויות לחלק מאיתנו(כמוני למשל) למרות הבגרויות שהיו כבר בשנים קודמות הן מתחילות עוד חודשיים ואין לי שמץ איך אני אלמד לכולן

natalyrst

New member
נכון... אבל עדיין...../images/Emo132.gif

6 בגרויות בכיתה י' זה לא כזה נפוץ אם עכשיו 6 בגרויות... תחשבי מה יהיה בכיתה י"ב אני מעדיפה לא לחשוב.... חחחח ולי מותר להיות כאן
כי לי יש פרוטקציה... אני חברה של קרין המנהלת
וגם של שירה....

כתת מחוננים?

האם 6 בגרויות כולל בגרויות מעבדה? כי זה לא חוכמה להגדיל את מספר הבגרויות בגלל מעבדות מפגרות כמו במחשבים.

המעבדה במחשבים זה לא מפגר../images/Emo70.gif

במיוחד לא שאתה עושה אותה לכל שאר המגמה! העבודה שלי הייתה טיפה רבה יותר גדולה ממה שהיו הדרישות
עשית 25 דפי ASP
חחחח הפרויקט שלי היה 100 בטוח אפילו המגן שלי היה 100 ואז לא הבוחן חייב להיות מניאק!!!!!!!!!!! נותן לי 95
והמגן שלי סידר לי 98 סופי
לא שוווווווווווה! ומעבודת זה לא דפוק זה כייף! אבל תחשוב על זה ככה כיתה י' תעשה 6 בכיתה י"ב תעשה 1/2 לא יותר... (כבר אין מקצועות ככה ש...*

ranzz

New member
מעבדה במדעי המחשב? כלומר יחידה אחת?

אנחנו עשינו באסמבלר
טוב אבל תמיד היחידה הזו קלה, גם לי יש 98 סופי.

מגן 100 בגרות 95?

או מה?
ווי הייתי מת ללמוד אסמבלי... נראה לי אני אקח לי איזה ספר ואתחיל ללמוד לבד... 01 001 0110 11101 חחחחחחח

ליטן א

New member
אני תפסתי 2 ציפורים במכה במעבדה:

זה היה פרוייקט ACCESS, והחלטתי, לבצע משימה שמישהו נתן לי (תמורת תשלום, כמובן) ב-ACCESS, ואז גם להציג את העבודה הזאת בתור הפרויקט שלי (כי זה באמת הפרוייקט שלי..) קיבלתי 100 מגן, 100 סופי.

ranzz

New member
דווקא מגן 95 ../images/Emo9.gif

זו הייתה שנה ראשונה שהייתה אצלנו בגרות בשפת סף, ככה שהמורה לא ידעה בדיוק למה לצפות ועשתה מגן קשה מדי חחח. בניתי תוכנה בשפת סף שממירה שנה לועזית גרגורייאנית לשנה העברית שלה, הבוחנת התלהבה ונתנה לי להוסיף איזה הודעת שגיאה טיפשית שלקח לי 3 שניות לכתוב את הקוד שלה, וקיבלתי מאה
לעומת זאת הבגרות בסי ועיצוב תוכנה.... חחחח... זה כבר משהו אחר לגמרי

אז זהו ששלנו גם היה שנה ראשונה...

וזה היה ב ASP ואני לימדתי את המורה שלי קצת
טוב נו קצת הרבה....

תתפלאי,

אני עשיתי בכיתה י"א 6 בגרויות, י´-4 בגרויות ועוד יש לי 7 בגרויות בי"ב...לא חסרים בגרויות. ובגרות מעבדה זה שטויות..אנחנו עשינו באקסל וגם באקסס (יהיה לי 6 יחידות מחשבים) וקיבלתי 100 בקלות. די בחיית זה רק מעבדה במחשבים.

natalyrst

New member
פחחחח ממש לא../images/Emo70.gif

מחוננים
אני
לא... אני לומדת במגמה טכנולוגית. מגמת קולנוע וטלוויזיה. הבגרויות שלי: לשון היסטוריה מתמטיקה ועוד 3 בקולנוע...

למעלה