סקר

natalyrst

New member
../images/Emo187.gif סקר ../images/Emo187.gif

לכל המתגייסים למינהם: מה אתם מעדיפים
קרוב או רחוק לבית
הגיוס שלי אומנם הוא מאוד מאוד רחוק.... אבל אני מעדיפה קרוב

Azar Azar

New member
אני מעדיף...

קורב לבית אבל אם נותנים לי רחוק אני לא יבכה כמו שאומרים ממ"מ=מאה מטר מאמא

../images/Emo15.gifאוקיי...

לכל דבר יש חסרונות ויתרונות... רחוק מהבית - בסיס סגור, יוצאים סופי שבוע הבייתה, מכירים חב'רה חדשים, נקשרים לכולם ובדרך כלל נוצר קשר מאוד מיוחד עם החברים בבסיס. חסרון: היציאות הבייתה, תנאי שירות צבאיים ( מקלחות - החיילים מנקים בינהם גם אתם, שירותים - החיילים מנקים , הכל לפי סבב, יש תורנות מטבח ... ). קרוב לבית: כעיקרון השירות הוא כמו עבודה רגילה 8:00 עד 17:00 . לא ישנים בבסיס, חוזרים הבייתה כל יום. חסרון: השירות נהפך ארוך יותר ומשעמם, לא כמו בבסיס סגור שהזמן עובר מהר. ביי...

Azar Azar

New member
נכון צודקת

זה יהיה יותר כיף להיות במקום סגור אבל נראה לי יצא לי להיות קרוב לבית

קרוב לבית,

קשה לי לחשוב על המחשבה שאני מנתק את החיים שלי, ולכל אלה שרוצים לא להיות בבית ולהרגיש שונה...תאמינו לי שתהיה לכם את ההזדמנות הזאת בטירונות ובקורסים שאחרי זה.

אצלי זה קצת מסובך...

הייתי מורעלת, עד שצה"ל הרס לי את החלום שלי... קיבלתי פרופיל 64 (בגלל אסטמה שכבר 6 שנים אין לי!), בכל אופן אז רציתי רחוק.. היום כבר לא אכפת לי. מצד אחד זה מאוד מבאס לשרת רחוק מהבית, כי לפעמים צריך את החברים והמשפחה, אבל זה גם מבאס לשרת קל"ב בגלל שכל בוקר צריך לקום מוקדם בגלל האוטובוס לקריה (או לכל מקום אחר במרכז) וזה איזה שעה וחצי נסיעה, שלא לדבר על הפקקים חזרה הבייתה..

../images/Emo15.gifאני הייתי בבסיס סגור...

אני הייתי בבסיס סגור, יצאתי סופי שבוע הבייתה והייתי נשארת שבת אחת לארבע בערך... תאמינו לי שהשירות ככה היה חוויה ענקית, נשארתי בקשר קרוב עם רב החברים שלי משם... אני לא חושבת שבסיס סגור הוא ניתוק מהחיים... השגרה שבבסיס פתוח הרבה יותר נוראית... אבל כמו שכתבתי לכל דבר יש את החסרונות והיתרונות, אין תשובה חד משמעית לעניין... ביי...

BlackMist

New member
קרוב לבית..

ונראה לי שזה מה שיצא בסוף באמת.. הייתי גם רוצה לעבוד תוך-כדי באיזה משו, אחרת לא יהיה לי כסף.

../images/Emo15.gifעבודה וצבא...

אז ככה... למי שמתכנן להיות בבסיס פתוח ולעבוד בעבודה נוספת ... הנה המציאות של הצבא בעניין עבודה וצבא... הצבא לא מאשפר לחיילים/חיילות עבודה בתקופת השירות הצבאי, רק אם יש בעיות כלכליות קשות ( בתנאי שמש"קית ת"ש/קצינת ת"ש ביקרה בבית שלכם וכתבה בדו"ח שאכן יש לכם בעיות כלכליות בבית ... ) ואתם חייבים לעזור לפרנס את המשפחה... אם תופסים חיילים/חיילות עובדים בתקופת השירות הצבאי בלי אישור מיוחד - מחמירים מאוד איתם ואפשר אפילו להגיע עד לכלא צבאי... ביי...

זה די ברור...

אבל בלי שאף אחד ידע... יש הרבה חיילים שעבדו לדוגמא בכל מיני רשתות ג'אנק פוד מסויימות לפני הצבא, והם ממשיכים לעבוד שם גם בתקופת שירותם. ואני לא מדברת סתם.. יש הרבה מאוד חיילים כאלה!

../images/Emo15.gifברור שיש...

אבל לפי דעתי, סתם סיכון שלוקחים... העונש שחוטפים אחר כך הוא עונש הרבה יותר חמור... ביי...

רחוק רחוק...

כי אני כנראה אתגייס לקרבי אז אין כ"כ הרבה בחירה, אבל מה שכן, יותר עצמאות, יותר כיף לחזור הביתה כשזה פעם ב...

ליטן א

New member
רחוק, רחוק,

מכמה סיבות: 1. להפוך את החזרה הביתה להרבה יותר מיוחדת וכיפית (ולא סתם חזרה בשיגרה, יום יום הביתה..) 2. להכיר הרבה יותר חבר'ה, הרבה יותר סבבה ככה (מה, לא?) 3. בכל זאת, זה צבא.. נראה לכם שישימו אותי קרוב לבית?!

להפוך את החזרה ליותר מיוחדת?

אתה עוד תצטער שאמרת כזה דבר אם תגיע למשהו קרבי.

natalyrst

New member
יאפ ../images/Emo13.gif

יו איזה כיףףףף כמה תגובות יש
חחח ואני בסך הכל כיתה י' עם 6 בגרויות
רק השנה... ו.... קבעתי לי שיעור פרטי בלשון.. לכל המתעניינים חחח קרין תבין

למעלה