סקראבס 403 מולי והסנדוויץ' קבאנוס. הת'ר גראהם פשוט תפורה על התפקיד הפסיכאטרית המטורפת.
A Angelus New member 22/3/06 #1 ../images/Emo187.gifסקראבס 403../images/Emo187.gif מולי והסנדוויץ' קבאנוס. הת'ר גראהם פשוט תפורה על התפקיד הפסיכאטרית המטורפת.
../images/Emo187.gifסקראבס 403../images/Emo187.gif מולי והסנדוויץ' קבאנוס. הת'ר גראהם פשוט תפורה על התפקיד הפסיכאטרית המטורפת.
A Aviad1987 New member 22/3/06 #3 איזה כיף שיש לי את הפרק הזה מוקלט ואני יכול לראות עכשיו על הבוקר אתמול לא היה לי זמן פשוט
A Angelus New member 22/3/06 #4 ../images/Emo193.gif [מה יש לי עם האייקון הזה?] רק בשביל הטירונות (של הפרגיות) שאני עושה, אני ממלא את המצברים שלי בסדרות (כמו מטורף). זה הזמן! לראות הכל. הכללללללללל! לא ניתן להם לקחת את זה מאיתנו. מוחעחעחחע
../images/Emo193.gif [מה יש לי עם האייקון הזה?] רק בשביל הטירונות (של הפרגיות) שאני עושה, אני ממלא את המצברים שלי בסדרות (כמו מטורף). זה הזמן! לראות הכל. הכללללללללל! לא ניתן להם לקחת את זה מאיתנו. מוחעחעחחע
A Aviad1987 New member 22/3/06 #6 צודק../images/Emo70.gif אני איתך ... וראיתי את הפרק (פעמיים עד כה). תגובתי מיד! טם טם טם
S steelwater New member 23/3/06 #8 חחח אהבתי שכתוב לך בפרטים בעיסוק סופרמן! חחח. זה בגלל הסידרה, נכון?
A Aviad1987 New member 24/3/06 #10 פרק מצויין הרבה יותר חזק מהפרק השני שהיה יחסית חזק. אהבתי את המשחק החדש של JD וכל הקטע הזה עם הקו-צ'יף היה מעולה. ג'ורדן וקוקס.. כאלה מופרעים שאלוהים יהיה בעדם.
פרק מצויין הרבה יותר חזק מהפרק השני שהיה יחסית חזק. אהבתי את המשחק החדש של JD וכל הקטע הזה עם הקו-צ'יף היה מעולה. ג'ורדן וקוקס.. כאלה מופרעים שאלוהים יהיה בעדם.