סיכום שבוע

רותם654

New member
../images/Emo187.gifסיכום שבוע

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
שבת שלום לכווולם

עונה

שיר השבוע של לירז-הכול יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-מבול משהו שעשה את השבוע-עזריאלי,לא למדתי
,קניון,פיצוציה,יומולדת למישה משהו שהרס את השבוע-שלירז לא הייתה באירוע התרמה
בילוי השבוע-עזריאלי,קניון,פיצוציה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה[אני בידיוק הולכת ליראות] מה קניתם השבוע?-הרבה דברים אין כוח לפרט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שישי שבת אצל סבתא,עוד איזה אירוע התרמה
תמונה שבא לשים-אין לי זמן לשים....
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,ג'ני,לחברים שלי ליאן נטלי ונתנאל,וללירז

../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה..

שיר השבוע של לירז- עד הסיבוב הבא שיר השבוע לא של לירז- קרן פלס-מבול,ככה אני,הימים שלנו,גניבה,חולמת-היהודים משהו שעשה את השבוע- יום הולדת בקניון,מלא כסף ומתנות
משהו שהרס את השבוע- מבחנים בילוי השבוע- קניון,סרט:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה קניתם השבוע?- לא קניתי,אבל קיבלתי דברים.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תעודות
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,הילה

עוווווווונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-"מה תעשי" של ליאור נרקיס משהו שעשה את השבוע-שהכלב שלי היה אצלי אתמול מהצהריים עד הלילה
, וגם פאלפון חדש
משהו שהרס את השבוע-שאני לא מרגישה טוב בכלללללללללללל בילוי השבוע-קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הבובות מה קניתם השבוע?-פלאפון חדש!!!!!!!!!!!!!!!! אהה!$ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיחה אם היועצת?!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לפלצת המדהימה שלי [המבין יבין] , ללירז ולכול חבריי הפורום הנהדרים!

A t z a

New member
אלוהים ישמור../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

מה זה הדבר החתיך והמושלם הזה???
איזה בונבון ואיזה חיוך חמוד יש לו!!! מהמם בטירוף!!! תמסרי לו ד"ש

חחחח ../images/Emo6.gif

תוודה
האמת שהוא התקלח יום שני אז הוא נקי ויש לו ריח ורדים חח אבל בדרך כלל יש לו ריח של כלב [ לא נעים בכלל]

A t z a

New member
יואוו הצילו אני עוד שניה מביאה ביס למסך!../images/Emo80.gif

אין דברים כאלה!! איזה בובי קטן!!!

חחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif נביא אותו לפגישה הבאה?

כן! פגישה הבאה שתיהיה אם לירז אני יביא אותו חהחהחה! ואז תוכלי לתת לו ביס
כפפרעלליו

HILA46

New member
יאוו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה קוקיייייי

למעלה