סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo187.gifסיכום שבועי!

החלטתי לפתוח כל שבוע סיכום שבועי.. כי.. אממ.. בא לי
גלי, זה בסדר?
היום הכי טוב בשבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע נעים
וד"א- אני לא אוהבת פטריות...

שלגיה 14

New member
ברוררר ../images/Emo13.gif מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: חמישי משעות הצהרים.. :) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מסיבת חנוכה כיפית ביותר. ספר השבוע: לא קראתי ספר השבוע, אלא אם ספרי חוקים נחשבים לספרים. אבל בעצם בכל מקרה לא הייתי ממליצה עליהם..
סרט השבוע: לא ראיתי סרט לאחרונה. סדרת השבוע: חברים/ סיינפלד ציטוט השבוע: "חשבתי שיהיה לי זמן לטפח את הענווה שלי. אבל אני עסוקה מדי במחשבות על עצמי".. (אדית סיטוול). קראתי את זה בספר ציטטות וזה פשוט נורא הצחיק אותי..
תמונת השבוע: ממסיבת חנוכה. אבל התמונות עדיין לא על המחשב. שיהיה סופ"ש נפלא
אה, וזוהר אני דווקא אוהבת פטריות. זה טעים

שיר m

Well-known member
גם אני לא אוהבת פטריות.

היום הכי טוב בשבוע: זה קשה. היו כמה. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: יומולדת
ספר השבוע: "אחד מתוך מאה"- ג'ק קרלי. ספר מעולה אבל לא אהבתי ת'סוף. סרט השבוע: "מה שעובד" תודה לליאת:) סדרת השבוע: דקסטר! פרק אחרון לעונה ויוצא מן הכלל. אח, איזו סידרה. שיר\דיסק השבוע: אריק ברמן- הקלטות מהמרתף. הבחור גאון. ציטוט השבוע: "תקני את זה!" מאת זוהר. קניתי, נו מה. תמונת השבוע: התלבטתי בין נרות לסופגניות. בסוף הלכתי על הטעים. שבת שלום וחורף נפלא!

שבת שלום../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת, חיכיתי ליום הזה והנה הוא הגיע
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: להיפגש עם שיר, ולצפות בסרט, נהניתי מאוד!! ספר השבוע: אני לא קוראת|פצוע| סרט השבוע: "מה שעובד" סדרת השבוע: "בנות גילמור" אני יכולה לצפות בסדרה שוב ושוב ולא יימאס לי שיר\\דיסק השבוע: אין ספציפי ציטוט השבוע: ציטוט שהוא לא ממש ציטוט אבל התבקש כל כך הרבה השבוע, "תעזבו אותי באמא שלכם".. תמונת השבוע: אין

שלגיה 14

New member
גם אני אוהבת את בנות גילמור ../images/Emo13.gif

ו. היי, נפגשתן לסרט ולא הזמנתן אותי? אני אמורה להעלב?

מאיה54321

New member
סכום שבוע

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חנוכה ספר השבוע קראתי רק ספר רפואה סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: יצא לי לראות רק תוכניות בערוץ הבריאות בשביל הלימודים שיר\דיסק השבוע: מעוז צור ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע אין

שיר m

Well-known member
מעוז צור ישועתי...../images/Emo79.gifבהחלט שיר השבוע../images/Emo6.gif

ranch22

New member
אממ...

זה שחברות שלי לא חושבות על לבלות איתי רגע לפני שאני מתחתנת זה בסדר?!

שיר m

Well-known member
האם יש כאן דרישה למסיבת רווקות?!

תגידי פחות או יותר מתי את יכולה מבחינת הלימודים ונארגן משהו

ranch22

New member
שיר!

חשבתי שאת יודעת שאצלנו אין מסיבת רווקות אלא שבת כלה.. שבוע הבא בע"ה, אחרי ה1.1, לפני ה5.1

שיר m

Well-known member
בלה בלה בלה...

כל אחד והשם שלו לחגיגה. סתם, מן הסתם את השבת כלה שלך תעשי עם חברותייך:) נארגן משהו. בלי נדר. אם יש בקשות מיוחדות את מוזמנת...

ranch22

New member
מצחיקה...

זה אותו דבר בערך רק שהחגיגה של שבת כפולה היא למשך 25 שעות :) [ובלי מה שיש במסיבה...אלא דברים מגניבים יותר :)] בקשות מיוחדות? זה עוד חודשיים![בדיוק מעוד שלושת רבעי שעה.]

שיר m

Well-known member
את מצחיקה!

אני דיברתי על בקשות מיוחדות לשבוע הבא, לתאריכים שאת פנויה!

למעלה