סיכום פרק

Miss Pointe

New member
../images/Emo187.gifסיכום פרק

זה היה פרק חזק ברמות... לא ראיתי אותו מתוך טלוויזיה אלא הייתי באולפן.. אני חייבת להגיד שזו הייתה חוויה מדהימה.. הפרגון בין המתחרים זה משהו מדהים.. טוב, אז מההתחלה.
יוליה ואיתי- האמת שזה לא עשה לי משהו מיוחד. לא ריגש או משהו או הכניס אותי לקצב.. למרות שהיה מגניב לאללה והביצוע היה מעולה... יוליה משתמשת באופן מצויין ביכולת שלה ועל איתי אין בכלל מה לדבר.
וובה וירדן- ירדן היא פצצת אנרגיה! אולי הייתה לה מימיקה מוגזמת אבל היא הייתה מדהימה וחזקה. ולדימיר מתחיל לעצבן עם המשחק שהוא תוקע בלי שום קשר.. הוא סתם היה מעצבן.. והוא לפעמים בא לחמם את הקהל וכל פעם הוא עשה [כמו שמיכל אמדורסקי אמרה] את אותם ארבעה פירואטים ואותן שלוש קפיצות שזה כבר נמאס.. סתם השוויץ כל הזמן והתלהב שהוא חצי ליצן חצי רקדן...
גיתית ואנטון- אם היו לי מילים לתאר את איך שהרגשתי כשראיתי אותם רוקדים... באמת שזה היה מדהים. ההבעה, השיר, התלבושות, הביצוע! זה היה מושלם בשבילי, וכל כך, כל כך כל כך מרגש שאפילו זו הייתה הפעם הראשונה שאשכרה הזלתי דמעות מקטע מחול שריגש אותי במיוחד. [לא, לא הגזמתי.. הם עבדו בצורה כל כך עוצמתית שעבר פשוט זרם של רעד בקהל... מדהים. ותאמינו לי שאני לא משוחדת לגיתית, הם פשוט טובים ולא קיבלו את החסינות סתם.]
מאיה ושושו- מה אני אגיד... היה לי חלש
כמו שאונה אמרה, הם כאילו יותר מדי ניסו ואז המאמץ כבר נראה לעין [דבר שלא צריך לקרות]. מאיה מדהימה בפני עצמה. שואו, פנים, טכניקה, ריקודיות, יודעת לכבוש את המסך\קהל ולגרום לכל מי שצופה בה להיות מרותק. יש לה את זה. כששושו רקד לחשתי לחברה שלי "זה מה שנקרא עוצמה". הילד הזה עוצמתי בצורה ולא נורמלית, כל כך הגיע לו להמשיך... אבל נדבר על זה בהמשך.
שוקו ודנית- שוקו הפתיע אותי ובהחלט לטובה! הוא היה מדוייק, מימיקה טובה.. אבל באופן כולל- כן, זה היה הביצוע הכי חלש בערב. דנית רקדנית ממש טובה, אבל מה לעשות שהיו יותר טובים ממנה=/ ואני חושבת שהיא הרגישה בעצמה וידעה כבר אחרי הדואט שהיה הרבה מצב שהיא תעוף.. אבל מה לעשות
רונה-לי ודותן- מרגש, הסוף היה חזק. שיתוף פעולה מדהים. אין מילים. לא הראו את זה בטלוויזיה אבל אונה אפילו בכתה קצת וכשמחאו כפיים היא עמדה. זה באמת היה משהו מרגש ומיוחד.
ולדרמה של הסוף
כן, שושו היה צריך להמשיך. כן, וובה היה צריך לקבל פטיש באף, כן, כן, ושוב כן! שוקו גם הוא היה מספיק טוב כדי לעלות. העניין הוא שאם הבחירה נעשית בין שוקו לשושו אני לא בטוחה שמה שנעשה היה נכון. כמו בפרק שעבר, השופטים שוב היו בבאסה, שושו היה בבאסה, וממה שראיתי באולפן הכי בבאסה היה שוקו
שכנראה היה ממש מבואס מהעובדה ששושו הולך, ועוד שהוא עומד על המשבצת של חבר שלו. התוכנית הזאת צריכה גלגל הצלה ודחוף... חוץ מזה היה ממש נחמד, עמדנו חמש שעות ועכשיו הרגלים והגב תפוסים והגרון הולך להיות צרוד
לא נורא
עמית

Juliann

New member
אחלה סיכום! ../images/Emo45.gif כן ירבו!

הלוואי שכל אחד בפורום יכתוב את דעתו בצורה כזאת מפורטת עם הסברים והכל ולא כמו 90 אחוז מהתגובות פה: "איזה הפקה מפגרתתתתתת עדי שולטתתתתתתתת" וכאלה...

HilaZ1

New member
תגובה../images/Emo9.gif

הרבה משבחים מאוד את הריקוד של גיתית ואנטון.הריקוד היה יפה,המוזיקה מדהימה.אבל פספסתי את השלב שהוא הצליח לרגש אנשים עד לדמעות(ואת לא היחידה
).כלומר..אנטון רקדן מדהים.ופשוט לא ראו את זה בריקוד הזה!וגיתית..גיתית מרגשת,אבל היא נראית לי כבדה..אולי אני צריכה לראות אותה בעוד סגנונות,אבל אני חושבת שהלירי עשה לה רע
לגבי דנית- למה?
הבחורה מוכשרת.מרגשת.כל כך נקייה וארוכה.הייתי מעדיפה שגיתית תלך,ולא דנית.אבל אני מניחה שדנית גם ככה לא הייתה מגיעה עד לגמר,אז אולי ההפסד לא כזה גדול.
שוקו ושושו-ואני יודעת שהם לא היו זוג בריקוד
אבל אני באמת לא מבינה,איך שוקו נשאר,ושושו מחוץ לתוכנית.באמת שלא.אני לא מורידה מהיכולות של שוקו,ואני אפילו יכולה להעיד שבתום הדואט של שוקו שלחתי SMS לחברה ואמרתי לה ששוקו הפתיע לטובה.שוקו מדהים.שוקו רקדן מעולה.בסגנון שלו.נקודה.שוקו לא יוכל לרקוד טנגו כמו ששושו יוכל.ולירי?
שורה תחתונה,למרות שלשוקו יש כישרון,וששוקו חמוד-ההפקה הפכה אותו לגימיק,ולכן הוא נשאר(פירואטים במגרש כדורגל?!).שושו נולד לרקוד יותר משוקו.(לדעתי האישית,כמובן
.) וובה-איזה יופי של בנאדם.איזה כישרון,איזה אמן הוא.אני מסכימה עם עידו.עם כל המשחק,והתאטרליות שבו-יש לו טכניקה מעולה.והוא פשוט כבוש מסך.הוא מצחיק אותי עד דמעות
.אבל כמובן שיש טובים ממנו(לדעתי האישית-תום,לוטם,אולי גם אנטון).אבל ולדמיר לנצח ישאר הוובה של התוכנית
ורק לעוד משו קטן יש לי להגיב-רונה לי ודותן.אם רצו לתת לבן אדם הזה כבוד-היו מקדישים לו זמן במה פנוי,ולא דוחפים לו את רונה לי.ואם הוא לא מושך מספיק רייטינג כשהוא לבד-שלא יעשו טובות
.הביאו אותו בשביל תרוץ לרונה לי.ועם כל הכבוד-רונה לי היא רקדנית מדהימה.מוכשרת,פרפומרית,נקייה ועם טכניקה.הייתי יכולה להעריך אותה ואת הריקו שלה הרבה יותר אם ההפקה לא הייתה הופכת את הסיפור שלה לסיפור סוחט דמעות על החמצה.ואם לא היו דוחפים אותה בתור יעני סלבריטי לכל חור.דיי עם סיפור רונה לי.תנו לה לעשות את מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב בשקט-לרקוד.מעבר לזה,פשוט שתקו
(הדברים מופנים להפקת התוכנית,לא לחברי הפורום!
) נראה לי שזהו.ושוב,זו דעתי האישית

Mayoosh5

New member
בקשר לרונה-לי ודותן

פשוט נכון. אני חושבת שאת ממש צודקת. בסוף צביקה אמר לה "תודה שבאת לבקר". כן. בטח. היא באה לבקר. לא הזמינו אותה לבקר. בסדר, ברור לי שהיא גם יכלה להגיד לא, אבל אני לא חושבת שזה היה שרונה-לי ביקשה מההפקה, כי אחרי הכל ההפקה רוצה להראות כמה שהם מקדישים זמן לנכים, תורמים לקהילה וכו'..פתאום כולם מתחסדים.

liri7

New member
הפתעת הערב - איתי

כפי שהדברים נראו בבית הפתעת הערב היה איתי. הגיע לו וליוליה לקבל חסינות הזוג השני שהיה ראוי לחסינות וובה וירדן. לא הצלחתי להתלהב מגיתית...

Juliann

New member
ומשום מה אני חולקת לגמרי על דעתך

אני מאוד התאכזבתי מאיתי חשבתי שיוליה לגמרי האפילה עליו והוא שימש כעמוד תמיכה לתרגילים שהיא עשתה רוב ההופעה... הייתי בשוק מהשופטים שכל כך פירגנו לו. ולא רק אני חשבתי כך, ראיתי את התוכנית עם עוד 3 אנשים שהיו בהלם כמוני כי איתי בכלל לא עשה מספיק. מה שכן וובה וירדן היו באמת מעולים גם פה לא הבנתי את הקרירות של השופטים. אחלה הופעה. ולגבי גיתית ואנטון הם היו מקסימים, מאוד מאוד ריגשו.

וואי..

זה כל כך מרגיז כשהם מבקרים באמת את הכוריאוגרפיה, כאילו מה אשמתם של הרקדנים בזה
ואיתי באמת היה אחלה והפתיע..

liri7

New member
בתגובה לחולקת על דעתי

אהבתי את התנועות הארוכות והאציליות של איתי. חוששת שהעובדה שהוא לא "חתיך" בעוכריו. מסכימה שגם יוליה נתנה הופעה טובה.

Beat Girl

New member
קבלי ח"ח על הסיכום../images/Emo9.gif

מסכימה עם הרוב, לא עם הכל[ולדימיר שולט
]

למעלה