Miss Pointe
New member
../images/Emo187.gifסיכום פרק
זה היה פרק חזק ברמות... לא ראיתי אותו מתוך טלוויזיה אלא הייתי באולפן.. אני חייבת להגיד שזו הייתה חוויה מדהימה.. הפרגון בין המתחרים זה משהו מדהים.. טוב, אז מההתחלה.
יוליה ואיתי- האמת שזה לא עשה לי משהו מיוחד. לא ריגש או משהו או הכניס אותי לקצב.. למרות שהיה מגניב לאללה והביצוע היה מעולה... יוליה משתמשת באופן מצויין ביכולת שלה ועל איתי אין בכלל מה לדבר.
וובה וירדן- ירדן היא פצצת אנרגיה! אולי הייתה לה מימיקה מוגזמת אבל היא הייתה מדהימה וחזקה. ולדימיר מתחיל לעצבן עם המשחק שהוא תוקע בלי שום קשר.. הוא סתם היה מעצבן.. והוא לפעמים בא לחמם את הקהל וכל פעם הוא עשה [כמו שמיכל אמדורסקי אמרה] את אותם ארבעה פירואטים ואותן שלוש קפיצות שזה כבר נמאס.. סתם השוויץ כל הזמן והתלהב שהוא חצי ליצן חצי רקדן...
גיתית ואנטון- אם היו לי מילים לתאר את איך שהרגשתי כשראיתי אותם רוקדים... באמת שזה היה מדהים. ההבעה, השיר, התלבושות, הביצוע! זה היה מושלם בשבילי, וכל כך, כל כך כל כך מרגש שאפילו זו הייתה הפעם הראשונה שאשכרה הזלתי דמעות מקטע מחול שריגש אותי במיוחד. [לא, לא הגזמתי.. הם עבדו בצורה כל כך עוצמתית שעבר פשוט זרם של רעד בקהל... מדהים. ותאמינו לי שאני לא משוחדת לגיתית, הם פשוט טובים ולא קיבלו את החסינות סתם.]
מאיה ושושו- מה אני אגיד... היה לי חלש
כמו שאונה אמרה, הם כאילו יותר מדי ניסו ואז המאמץ כבר נראה לעין [דבר שלא צריך לקרות]. מאיה מדהימה בפני עצמה. שואו, פנים, טכניקה, ריקודיות, יודעת לכבוש את המסך\קהל ולגרום לכל מי שצופה בה להיות מרותק. יש לה את זה. כששושו רקד לחשתי לחברה שלי "זה מה שנקרא עוצמה". הילד הזה עוצמתי בצורה ולא נורמלית, כל כך הגיע לו להמשיך... אבל נדבר על זה בהמשך.
שוקו ודנית- שוקו הפתיע אותי ובהחלט לטובה! הוא היה מדוייק, מימיקה טובה.. אבל באופן כולל- כן, זה היה הביצוע הכי חלש בערב. דנית רקדנית ממש טובה, אבל מה לעשות שהיו יותר טובים ממנה=/ ואני חושבת שהיא הרגישה בעצמה וידעה כבר אחרי הדואט שהיה הרבה מצב שהיא תעוף.. אבל מה לעשות
רונה-לי ודותן- מרגש, הסוף היה חזק. שיתוף פעולה מדהים. אין מילים. לא הראו את זה בטלוויזיה אבל אונה אפילו בכתה קצת וכשמחאו כפיים היא עמדה. זה באמת היה משהו מרגש ומיוחד.
ולדרמה של הסוף
כן, שושו היה צריך להמשיך. כן, וובה היה צריך לקבל פטיש באף, כן, כן, ושוב כן! שוקו גם הוא היה מספיק טוב כדי לעלות. העניין הוא שאם הבחירה נעשית בין שוקו לשושו אני לא בטוחה שמה שנעשה היה נכון. כמו בפרק שעבר, השופטים שוב היו בבאסה, שושו היה בבאסה, וממה שראיתי באולפן הכי בבאסה היה שוקו
שכנראה היה ממש מבואס מהעובדה ששושו הולך, ועוד שהוא עומד על המשבצת של חבר שלו. התוכנית הזאת צריכה גלגל הצלה ודחוף... חוץ מזה היה ממש נחמד, עמדנו חמש שעות ועכשיו הרגלים והגב תפוסים והגרון הולך להיות צרוד
לא נורא
עמית
זה היה פרק חזק ברמות... לא ראיתי אותו מתוך טלוויזיה אלא הייתי באולפן.. אני חייבת להגיד שזו הייתה חוויה מדהימה.. הפרגון בין המתחרים זה משהו מדהים.. טוב, אז מההתחלה.