שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: חוזר - רדיאטור. אני שומעת את פולארויד 03, שהורדתי אתמול. (גגלו פולארויד ו"השרת העיוור")
דבר טוב שקרה השבוע: פורים-חופש-מפגשציצ-מפגשינהדרקטנ. ביטול של שעתיימתמוות ביום חמישי וביטול בוקר אלוהי במתמוות ביום שישי. *__* וקונצרט ג'אז שהלכתי אליו ביום חמישי עם ההורים.
דבר רע שקרה השבוע: חזרה ללימודים, מבחן מרושע באנגלית, לא עברתי את השלב השני לUWC.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מקווה להחליט כבר לגבי מחשבים, אם אני עוזבת או נשארת ואם עוזבת - במה אני מחליפה את זה.
אתר השבוע: -
מאכל השבוע: לזניית חצילים אולי
ספר השבוע: קומיקס של באפי נחשב? P:
סרט/סדרת השבוע: אבודים
ציטוט השבוע: היה אתמול יום ממש פורה ציטוטית בביה"ס!
רכזת (מורה לאזרחות): המדינות החליטו שהחיבור הפיזיולוגיה והשכלי הוא איפשהו בגיל 18. למרות שככל שאני מלמדת אני מגלה שזה לא נכון, במיוחד אצל הבנים.
מורה ללשון: אני רוצה לעבוד במיוחד על הגזרות האחרונות... ילד: נל"י-נל"א ילד אחר: מי אלה?
נועי: נכון החתול משרק? אני: אהא. נועי: טחורי. (שזה לא מצחיק אתכם כי אתם לא מכירים את טחורי, ילד מהכיתה שלי. הוא קטן, חמוד למראה וזדוני כמו השטן. וגם יודע לעשות חיקוי ממש טוב של החתול משרק. XD)
ילדה בשיעור לשון: ~מישהי~ יש לך ראש גדול, אולי תטי אותו קצת? ילד: על דרך השלמים.
מורה לתנ"ך: נועה, אני לא אעיר לך עוד פעם. נועה: אוקי, בחירה שלך.
ילדה בשיעור לשון: נו אמרתי ס.מ.א! (כאילו סמא, לא האותיות) מורה: איך הייתי יודעת אם זה א' או ה'? ילדה: כי לא אמרתי סמהָהה.
מורה לתנ"ך: בסוף אני אוציא ילדים ואגרום להם... ילדה: לבכות.
נועי ~מסיימת לבלוע אוכל~: לעולם אל תאתגרי את עצמך בגודל הביס שאת בולעת. כללללל אלו רק מיום שישי בביה"ס! ועכשיו עוד... XD
אבא שלי על הגושים שתוקעים בחצוצרות: זה בעצם כמו התקן תוך רחמי - שמים את זה על החצוצרות.
הדר למורע (מורע זה כינוי שתפס מתקופת הטמטום וכולנו קוראים לה ככה): יש אנשים שקוראים לך מור? אדמה: אמא... מיקי (הכלב שלה)...
ירדן על זה שאני אנהל את הפורום: זו הפעם הראשונה שיהיה בזוהר משהו כחול.
- Manbearpig אומר/ת (23:02): זה משהו שישפר את חיי באופן משמעותי - Manbearpig אומר/ת (23:02): ומחליף משהו שהורס לי את החיים - Manbearpig אומר/ת (23:02): וטוחן לי את העצבים Mitsi - You're not Ulysses,whoo hoo אומר/ת (23:02): מדבקות להסרת צלוליט? :-O (זוֹעָרִית) אומר/ת (23:02): מחשב? :-O - Manbearpig אומר/ת (23:02): כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן - Manbearpig אומר/ת (23:02): מחשבבבבבבבבבבבבב - Manbearpig אומר/ת (23:02): חדשששששששששששששששששששששששששששש Mitsi - You're not Ulysses,whoo hoo אומר/ת (23:02): ידעתייייייי Mitsi - You're not Ulysses,whoo hoo אומר/ת (23:02): אה
- Manbearpig אומר/ת (23:04): (על איזה דבר שמג'מפר XD) איך חתיכת פלסטיק כזאת פיצית משנה כל כך הרבה
- Manbearpig אומר/ת (23:04): צריך לכתוב עליה סיפור ילדים עם מסר
תמונת השבוע: -
הודגש באמצעות מדגישומטיק