סוף שבוע! D:

../images/Emo187.gifסוף שבוע! D:../images/Emo154.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מדגישומטיק

Brombit

New member
פזזזפ פזזזפ פזזזפ... ../images/Emo115.gif

ככה המחשב הישן שלי נשמע כרגע
שיר/י השבוע של ווית'ין: 'רצועות' 4,6,7 ב-THOE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Tristania - Beoynd the Veil After Forever - Beautiful Emptiness, Glorifying Means, Zenith Delain - Frozen Nightmare - Secret Rules Sonata Arctica - Silver Tongue Sigur Rós - Ný Batterí Bjork - Vertebrae By Vertebrae Muse - Unintended מירי מסיקה -טיול לילי Beatles - Strawberry Fields Forever After Forever & Ayreon - Who Wants to Live Forever Black Eyed Peas - Shut Up Draconian - Through infectious waters Lacuna Coil - Falling Laura Pausini - Viaggio con Te Nightwish - Forever Yours אלבום השבוע: השלושה שקניתי מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הרעש שניסיתי להעביר בכותרת
דבר טוב שקרה השבוע: דיברתי עם מישהי וזה היה חמוד, דיברתי עם מישהו וזה היה חמוד, הביקור במסעדה היה מוצלח דבר רע שקרה השבוע: דברים רגילים שצה"ל גורם לי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שום דבר, אני אפילו לא באה הביתה שבוע הבא :{ אתר השבוע: תפוז, DA מאכל השבוע: פסטה ברוטב עגבניות; לחם צר עם אבוקדו, עגבניות ועוד; מרק עדשים עם גרגרי חומוס ספר השבוע: נה סרט/סדרת השבוע: נה ציטוט השבוע: "היה ממש כיף לדבר איתך"
תמונת השבוע: נה

Brombit

New member
קוקוס מטוגן או משהו ../images/Emo115.gif

כמו בננה מיובשת, רק קוקוס P:

Ice Queen 7

New member
וויייייו

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of Light שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lacuna Coil - Heir Of The Dying Day דבר טוב שקרה השבוע: היינו יומיים בבה"ד 7 כדי לעזור לטקס סיום של קורס תכנות, אני הייתי אחת מהדגלניות וזה היה ממש כיף D: דבר רע שקרה השבוע: שיעול שעדיין לא מפסיק >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום, עוד שבוע יגמר הקורס ולא רוצה
אתר השבוע: מאכל השבוע: חביתה? ספר השבוע: סלולרי, היום סיימתי סוף סוף
סרט/סדרת השבוע: חברים ציטוט השבוע: "תרופה נגד שירן זה משהו שצריך לטעון" וגם כמה דברים נחמדים שכתבו לי בפתקונים שקיבלתי במשחק אתמול
תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
איפה אתם אנשיםםםםO:

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: של אוונסנס ופורקיופיין טריי אלבום השבוע: evanescence - fallen / porcupine tree - fear of a blank planet מה את/ה שומע/ת עכשיו: evanescence - missing דבר טוב שקרה השבוע: 95 בספרות קולנוע D: דבר רע שקרה השבוע: חופש מעפאן, שבוע עוד יותר ><" משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להמצא ברחוב מת, בבגדים לא שליD: (סטייל אלן פו) אתר השבוע: DA ותפוז מאכל השבוע: קורנפלקס סיפור השבוע: Mr. Know All ו The Enemy סרט/סדרת השבוע: נער החידות מבומבי, סרט טוב! ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

The Enemy? |:

הזה על היפנים במלחמה? |: זה סיפור מזעזע ומעפן |: הוציא לי את החשק לחיות כשקראתי אותו |: ואז שוב כשנבחנתי עליו שלשום |: אמג |:

Amir Noy

New member
למה הוציא את החשק לחיות?XD

כן על היפנים במלחמה וזה, דווקא אני מצאתי את הסיפור הזה מאוד יפה ועורר משהו אנושי O:

:)

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: חוזר - רדיאטור. אני שומעת את פולארויד 03, שהורדתי אתמול. (גגלו פולארויד ו"השרת העיוור") דבר טוב שקרה השבוע: פורים-חופש-מפגשציצ-מפגשינהדרקטנ. ביטול של שעתיימתמוות ביום חמישי וביטול בוקר אלוהי במתמוות ביום שישי. *__* וקונצרט ג'אז שהלכתי אליו ביום חמישי עם ההורים. דבר רע שקרה השבוע: חזרה ללימודים, מבחן מרושע באנגלית, לא עברתי את השלב השני לUWC. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מקווה להחליט כבר לגבי מחשבים, אם אני עוזבת או נשארת ואם עוזבת - במה אני מחליפה את זה.
אתר השבוע: - מאכל השבוע: לזניית חצילים אולי ספר השבוע: קומיקס של באפי נחשב? P: סרט/סדרת השבוע: אבודים ציטוט השבוע: היה אתמול יום ממש פורה ציטוטית בביה"ס!
רכזת (מורה לאזרחות): המדינות החליטו שהחיבור הפיזיולוגיה והשכלי הוא איפשהו בגיל 18. למרות שככל שאני מלמדת אני מגלה שזה לא נכון, במיוחד אצל הבנים.
מורה ללשון: אני רוצה לעבוד במיוחד על הגזרות האחרונות... ילד: נל"י-נל"א ילד אחר: מי אלה?
נועי: נכון החתול משרק? אני: אהא. נועי: טחורי. (שזה לא מצחיק אתכם כי אתם לא מכירים את טחורי, ילד מהכיתה שלי. הוא קטן, חמוד למראה וזדוני כמו השטן. וגם יודע לעשות חיקוי ממש טוב של החתול משרק. XD)
ילדה בשיעור לשון: ~מישהי~ יש לך ראש גדול, אולי תטי אותו קצת? ילד: על דרך השלמים.
מורה לתנ"ך: נועה, אני לא אעיר לך עוד פעם. נועה: אוקי, בחירה שלך.
ילדה בשיעור לשון: נו אמרתי ס.מ.א! (כאילו סמא, לא האותיות) מורה: איך הייתי יודעת אם זה א' או ה'? ילדה: כי לא אמרתי סמהָהה.
מורה לתנ"ך: בסוף אני אוציא ילדים ואגרום להם... ילדה: לבכות.
נועי ~מסיימת לבלוע אוכל~: לעולם אל תאתגרי את עצמך בגודל הביס שאת בולעת. כללללל אלו רק מיום שישי בביה"ס! ועכשיו עוד... XD
אבא שלי על הגושים שתוקעים בחצוצרות: זה בעצם כמו התקן תוך רחמי - שמים את זה על החצוצרות.
הדר למורע (מורע זה כינוי שתפס מתקופת הטמטום וכולנו קוראים לה ככה): יש אנשים שקוראים לך מור? אדמה: אמא... מיקי (הכלב שלה)...
ירדן על זה שאני אנהל את הפורום: זו הפעם הראשונה שיהיה בזוהר משהו כחול.
- Manbearpig אומר/ת (23:02): זה משהו שישפר את חיי באופן משמעותי - Manbearpig אומר/ת (23:02): ומחליף משהו שהורס לי את החיים - Manbearpig אומר/ת (23:02): וטוחן לי את העצבים Mitsi - ‏You're not Ulysses,whoo hoo אומר/ת (23:02): מדבקות להסרת צלוליט? :-O (זוֹעָרִית) אומר/ת (23:02): מחשב? :-O - Manbearpig אומר/ת (23:02): כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן - Manbearpig אומר/ת (23:02): מחשבבבבבבבבבבבבב - Manbearpig אומר/ת (23:02): חדשששששששששששששששששששששששששששש Mitsi - ‏You're not Ulysses,whoo hoo אומר/ת (23:02): ידעתייייייי Mitsi - ‏You're not Ulysses,whoo hoo אומר/ת (23:02): אה
- Manbearpig אומר/ת (23:04): (על איזה דבר שמג'מפר XD) איך חתיכת פלסטיק כזאת פיצית משנה כל כך הרבה
- Manbearpig אומר/ת (23:04): צריך לכתוב עליה סיפור ילדים עם מסר תמונת השבוע: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

הממממ

נראה לי שווית'ין להקת השבוע בגלל היום. XD שמעתי מיליון ווית'ין בגלל השאלון של עמיר, ואח"כ ראיתי את הדיסק השני של ME DVD
(עכשיו נותרו לי רק שלושה DVDים של להקות שקניתי ועוד לא ראיתי...
)

שבת שלום../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: וואו היו המון. כל TSF ו-THOE. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דיליין!#!@#% כל השירים מהאלבום החדש שהם ניגנו בלייב. שידלוף כבר
אלבום השבוע: delain-april rain
אם גרסאות הלייב נחשבות
.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: WT-in perfect harmony דבר טוב שקרה השבוע: מסיבת רחוב מגניבה בפלורנטין, ועוד כל מיני דברים
דבר רע שקרה השבוע: מסיבת יום הולדת מגעילה במסגר >< אני בחיים אבל בחיים לא הולך לשם יותר. לא משנה מי חוגג שם
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שידלוף האלבום של דיליין כבר
אתר השבוע: פייסבוק הזונות!!! איך הם שינו ככה את ה-homepage >< מאכל השבוע: שום דבר מיוחד ספר השבוע: מלכוד 22 סרט/סדרת השבוע: האח הגדול. ציטוט השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

למעלה