משחק חדש מי מכיר ת'שיר.. אני נותנת מילה ואתם נותנים שיר עם המילה..מילה חדשה..בנות..
R RiN rOoN New member 10/11/04 #1 ../images/Emo187.gifמשחק חדש מי מכיר ת'שיר.. אני נותנת מילה ואתם נותנים שיר עם המילה..מילה חדשה..בנות..
../images/Emo187.gifמשחק חדש מי מכיר ת'שיר.. אני נותנת מילה ואתם נותנים שיר עם המילה..מילה חדשה..בנות..
ס סתיו מם New member 10/11/04 #3 ישנן בנות... ישנן בנות... של דנה אינטרנשיונל אני אמורה לכתוב עכשיו מילה אחרת? אני בוחרת את המילה "שמש"
ישנן בנות... ישנן בנות... של דנה אינטרנשיונל אני אמורה לכתוב עכשיו מילה אחרת? אני בוחרת את המילה "שמש"
צ צליל המכושפת New member 11/11/04 #5 על ראש הברוש שבחצר שמחה והמולה ואל תשאלו אותי למה אני ערה בשעה כזאת... המילה שלי היא:יחד
R Roniii New member 11/11/04 #6 יחד, לב אל לב (של גאיה)../images/Emo23.gif לא זוכרת את ההמשך. והמילה שלי היא: סבון.
R RiN rOoN New member 11/11/04 #8 אם אמצא חתול קטן.."שותפים" של דפנה דקל..המילה שלי היאא.......... בית קפה
T t o o t New member 11/11/04 #10 ../images/Emo187.gif../images/Emo185.gif....שמיים כחולים של מלי לוי ושמעון גרשון המילה שלי- פרח
מ מעיין רוזן 2 New member 12/11/04 #11 "פרח נתתי לנורית כחול ו...." של לא יודעת מי חח המילה שלי היא:הלילה
O ODana New member 13/11/04 #15 פרצופה של המדינה, אה-אה תיסלם או משהו כזה. שיר מלפני מאה שנה, אבל זה משהו כמו: ....החיוך שלו... פרצופה של המדינה. המילה שלי: סוס
פרצופה של המדינה, אה-אה תיסלם או משהו כזה. שיר מלפני מאה שנה, אבל זה משהו כמו: ....החיוך שלו... פרצופה של המדינה. המילה שלי: סוס
מ מאמי לא נורמלית New member 13/11/04 #16 רוץ בין סוסים טוס ודהר רוץ בביקתה טוב בהר.. משו כזה:-S המילה שלי: שעון
T t o o t New member 13/11/04 #17 |פטרייה|../images/Emo185.gifללללל שעון בן חיל חחח לא זוכרת תהמשך המילה שלי:בובה
R Roniii New member 13/11/04 #18 "הבובה שלי גדולה...../images/Emo85.gif שם יפה קראתי לה לה קראתי אלישבע" מזל שאבא שלי שומר את התקליטים הישנים שלו... והמילה הבאה היא... גרביים.
"הבובה שלי גדולה...../images/Emo85.gif שם יפה קראתי לה לה קראתי אלישבע" מזל שאבא שלי שומר את התקליטים הישנים שלו... והמילה הבאה היא... גרביים.
ס סתיו מם New member 13/11/04 #19 כי נעליים....../images/Emo54.gif../images/Emo15.gif קונים מהר וגרבייםלא חסר אך מגפיים ומשהו... לא זוכרת והמילה שלי היא חתול
כי נעליים....../images/Emo54.gif../images/Emo15.gif קונים מהר וגרבייםלא חסר אך מגפיים ומשהו... לא זוכרת והמילה שלי היא חתול
R RiN rOoN New member 13/11/04 #20 חחחחחחחחחחחחחח יש לך משהו עם חתולים היה כבר ת'מילה חתול..ואת הבאת אותה