מה אתם יודעים על ג'נגו?

../images/Emo187.gifמה אתם יודעים על ג'נגו?../images/Emo187.gif

זוכרים את השאלון שהיה אמור להיות בקומונה?? אז זהו שדחיתי אותו טיפה כי הקומונה הייתה בהליכים להפיכתה לפורום..אז הנה זה בא עכשיו!! עם כמה שינויים...
והם... 1. הפרס לא יהיה האדמה.. 2. את התשובות לא תשלחו במסר..אלא על גבי הפורום.. מטרת החידון/שאלון היא להרחיב את הידע שלכם על ג'נגו.. (אני רוצה אתכם אחד אחד מומחה
) או להשתמש בידע הקיים !! לכן מי שיזכה .. יזכה בכבוד וגם ב...... שקית ממתקים ממני!!!(נו זה פרס שווה תודו
) כל התשובות נמצאות במאגרים הנ"ל.. מה שנותר לכם זה רק לחפש את התשובות.. מי שיענה ראשון על כמה שיותר שאלות נכונה או על הכל!! הוא הזוכה!! אז אל תייבשו!! ותשתתפו!!
מאגר תשובות
- MOOMA - הקומונה של ג'נגו - הקומונה הישנה של ג'נגו (כן יש דבר כזה!! ויש קישור אפילו בארכיון קומונה שלנו) - שירוונט - ויקיפדיה - myspace - youtube - Google בהצלחה!!!
השאלון בהודעה הבאה

../images/Emo168.gifהשאלון../images/Emo168.gif

1.מה תאריך הלידה של ג'נגו
2.מהו דיסק הסולו הראשון של ג'נגו ומתי יצא
3.מה תאריך הקמת הקומונה
4. מהו שמה של הכלבה של ג'נגו
5.מה תזמינו לג'נגו לאכול
א. סטייק אנטריקוט ב. סלומון ג. הוא בכלל צמחוני.. 6.מתי הייתה הופעת הבכורה לאלבום לב
7.מה תאריך הקמת הפורום
8.מה שמה של ביתו של ג'נגו.. ומתי נולדה
9.באיזה תאריך שחר עזבה את ניהולה בקומונה ובאיזה תאריך נכנסה אתי
10. ג'נגו (הלהקה) מתי הוקמה ומי הם חברי הלהקה
11.כמה שירים באלבום "לב"
12.איזה סטיקר מופיע בכל מקום על הציוד של ג'נגו
13.ציינו 3 שירים (לפחות) של תערובת אסקוט שג'נגו כתב או השתתף בכתיבה
14.השם ג'נגו... איפה הכל התחיל
15.מה משותף ל- דן תורן, פיטר רוט, מאור כהן וג'נגו
16.איזה חברת תקליטים מייצגת את ג'נגו
17.באיזה הופעה של עברי ג'נגו קיבל במה
18.אילו סינגלים יצאו מהאלבום "לב"
19.מתי נוסדה והתפרקב "תערובת אסקוט"
20. משימה
בונוס
תעלו תמונה של ג'נגו שאתם אוהבים
בהצלחה!! תהנו!! אין כמו ללמוד ולהעשיר את הידע

מורביט

New member
יא איזה מגניב!

בהצלחה למי שמשתתף.. אני גרוע בחיפושים אז מההתחל אני מוותרת.
בהצלחה לכולם בכל מקרה.

התחלתי, עניתי אבל אם רק היה לי כוח להמשיך

פשוט אין לי כוח לחפש וזה שאלות טיפה מעצבנות [בלי להעליב כמובן
] לילה טוב

shahar1989

New member
רק מה שאני יודעת בידע כללי, כל השאר מתישהו...

2.מהו דיסק הסולו הראשון של ג'נגו ומתי יצא. מרחק של מטר, קשורים, 100 שקל, לנשום במים, לב... ה3 הראושנים נראה לי של "ג'נגו" הלהקה, אז לנשום במים? 5.מה תזמינו לג'נגו לאכול א. סטייק אנטריקוט ב. סלומון ג. הוא בכלל צמחוני.. - צמחוני 6.מתי הייתה הופעת הבכורה לאלבום לב - בבארבי, מרץ נראה לי מתישהו... 8.מה שמה של ביתו של ג'נגו.. ומתי נולדה - עמית, והיא בת 3 [או שנתיים?] 12.איזה סטיקר מופיע בכל מקום על הציוד של ג'נגו - אביב מאר צדק 15.מה משותף ל- דן תורן, פיטר רוט, מאור כהן וג'נגו - אוכ.. הזבובים, ברור. - 16.איזה חברת תקליטים מייצגת את ג'נגו - האוזן השלישית 17.באיזה הופעה של עברי ג'נגו קיבל במה - האנגר 11, מופע סיום של זה לא אותו דבר. [אני זוכרת שעמדתי וג'נגו ויונתן החליפו בין הגיטרות שלהם, אוני זוכרת שצחקתי שהם מתחלפים, מנסים לגון או משהו, ואז ג'נגו התחיל לשיר, וצרחתי שם כמו משוגעת! ואנשים הסתכלו ולא הבינו מה קורה איתי, ואני צורחחחחת!!] 20. משימה בונוס תעלו תמונה של ג'נגו שאתם אוהבים

dragonit12

New member
עונה על חלק..

התייאשתי באמצע
1.מה תאריך הלידה של ג'נגוזמר-1970 להקה-1995 2.מהו דיסק הסולו הראשון של ג'נגו ומתי יצא?להקה-קשורים ב1995 זמר-לנשום במים 2002 3.מה תאריך הקמת הקומונה?הראשונה 25.3{לא יודעת את השנה
} השניה 27.2{גם,לא יודעת את השנה..אני חושבת ש2007!} 4. מהו שמה של הכלבה של ג'נגו ? 5.מה תזמינו לג'נגו לאכול א. סטייק אנטריקוט ב. סלומון ג. הוא בכלל צמחוני.. 6.מתי הייתה הופעת הבכורה לאלבום לב ? 7.מה תאריך הקמת הפורום?8.11.07 8.מה שמה של ביתו של ג'נגו.. ומתי נולדה ? 9.באיזה תאריך שחר עזבה את ניהולה בקומונה ובאיזה תאריך נכנסה אתי ? 10. ג'נגו (הלהקה) מתי הוקמה ומי הם חברי הלהקה ? 1995-2001 עמיר רוסיאנו,נושי פז,רן שמעוני,אמיר שור,אלדד גואטה 11.כמה שירים באלבום "לב" ? 12.איזה סטיקר מופיע בכל מקום על הציוד של ג'נגו ? 13.ציינו 3 שירים (לפחות) של תערובת אסקוט שג'נגו כתב או השתתף בכתיבה ?הכל אני מוציא ונותן לה", "מתחת להרים" החדר האינטימי שלי. 14.השם ג'נגו... איפה הכל התחיל?בתיכון מישהו קרא לו ג'נגו ומאז השם דבק בו
ומאז גם הלהקה נקראת ככה.. 15.מה משותף ל- דן תורן, פיטר רוט, מאור כהן וג'נגולהקת הזבובים! 16.איזה חברת תקליטים מייצגת את ג'נגו?האוזן השלישית... 17.באיזה הופעה של עברי ג'נגו קיבל במה ? 18.אילו סינגלים יצאו מהאלבום "לב" ? 19.מתי נוסדה והתפרקב "תערובת אסקוט" ?נוסדה 1989 התפרקה 1993 20. משימה בונוס תעלו תמונה של ג'נגו שאתם אוהבים! אמשיך אח"כ!

dragonit12

New member
נדפקה לי ההדגשה../images/Emo10.gif

מקווה שעכשיו זה לא ידפק לי! 1.מה תאריך הלידה של ג'נגוזמר-1970 להקה-1995 2.מהו דיסק הסולו הראשון של ג'נגו ומתי יצא?להקה-קשורים ב1995 זמר-לנשום במים 2002 3.מה תאריך הקמת הקומונה?הראשונה 25.3{לא יודעת את השנה
} השניה 27.2{גם,לא יודעת את השנה..אני חושבת ש2007!}
4. מהו שמה של הכלבה של ג'נגו ? 5.מה תזמינו לג'נגו לאכול א. סטייק אנטריקוט ב. סלומון ג. הוא בכלל צמחוני.. 6.מתי הייתה הופעת הבכורה לאלבום לב ? 7.מה תאריך הקמת הפורום?8.11.07 8.מה שמה של ביתו של ג'נגו.. ומתי נולדה ? 9.באיזה תאריך שחר עזבה את ניהולה בקומונה ובאיזה תאריך נכנסה אתי ? 10. ג'נגו (הלהקה) מתי הוקמה ומי הם חברי הלהקה ? 1995-2001 עמיר רוסיאנו,נושי פז,רן שמעוני,אמיר שור,אלדד גואטה 11.כמה שירים באלבום "לב" ? 12.איזה סטיקר מופיע בכל מקום על הציוד של ג'נגו ? 13.ציינו 3 שירים (לפחות) של תערובת אסקוט שג'נגו כתב או השתתף בכתיבה ? 14.השם ג'נגו... איפה הכל התחיל?בתיכון מישהו קרא לו ג'נגו ומאז השם דבק בו
ומאז גם הלהקה נקראת ככה..
15.מה משותף ל- דן תורן, פיטר רוט, מאור כהן וג'נגולהקת הזבובים! 16.איזה חברת תקליטים מייצגת את ג'נגו?האוזן השלישית... 17.באיזה הופעה של עברי ג'נגו קיבל במה ? 18.אילו סינגלים יצאו מהאלבום "לב" ? 19.מתי נוסדה והתפרקב "תערובת אסקוט" ?נוסדה 1989 התפרקה 1993 20. משימה בונוס תעלו תמונה של ג'נגו שאתם אוהבים!

mazalika7

New member
גם אני עונה ../images/Emo9.gif

1.מה תאריך הלידה של ג'נגו? 1.6.70 2.מהו דיסק הסולו הראשון של ג'נגו ומתי יצא?לנשום במים, אם אני לא טועה אז ב2002 3.מה תאריך הקמת הקומונה? הולכת לבדוק....בדקתי, [
] 27.02.07
4. מהו שמה של הכלבה של ג'נגו?פיצקה 5.מה תזמינו לג'נגו לאכול?הוא בכלל צמחוני.. 6.מתי הייתה הופעת הבכורה לאלבום לב?22.2.07 7.מה תאריך הקמת הפורום?8.11.07 8.מה שמה של ביתו של ג'נגו.. ומתי נולדה? עמית. 9.באיזה תאריך שחר עזבה את ניהולה בקומונה ובאיזה תאריך נכנסה אתי?שחר עזבה ב- 15.08.07 ואתי ב- 07.09.07 10. ג'נגו (הלהקה) מתי הוקמה ומי הם חברי הלהקה?ג'נגו - בס,זמר, נושי פז - גיטרה, רן שמעוני - תופים, אלדד גואטה - קלידים, אמיר שור - סאונד . 11.כמה שירים באלבום "לב"? 14 12.איזה סטיקר מופיע בכל מקום על הציוד של ג'נגו?"אביב מארק צדק"! 13.ציינו 3 שירים (לפחות) של תערובת אסקוט שג'נגו כתב או השתתף בכתיבה?"מתחת להרים", החדר האינטימי שלי", ואלי תבוא איזה נחמה" 14.השם ג'נגו... איפה הכל התחיל? בתיכון... 15.מה משותף ל- דן תורן, פיטר רוט, מאור כהן וג'נגו? להקת הזבובים!! 16.איזה חברת תקליטים מייצגת את ג'נגו? האוזן השלישית. 17.באיזה הופעה של עברי ג'נגו קיבל במה? בהאנגר 11, עם השיר של נינט, "היא יודעת" 18.אילו סינגלים יצאו מהאלבום "לב"? לב, בואי הביתה, והכפול:דמעה והיא לא חושבת עליי.. 19.מתי נוסדה והתפרקה "תערובת אסקוט"? 1989-1993 20. משימה בונוס תעלו תמונה של ג'נגו שאתם אוהבים- מעלה!
היה נחמד...

tohar6

New member
מי מלכה?

מזל מלכה
פשוט ככה.. חח איזו תמונההההההה.. יאלה ב29.12 עוד אחת כזאת

mazalika7

New member
תודה לפורום שהביאני עד הלום!../images/Emo6.gif

חחחחחחחח סתם נו... זה היה צפוי, מה לא??
תודה אתינקה!

למעלה