יום שני

Flaming Pie

New member
יום כיפי. ../images/Emo209.gif

שעה ראשונה אזרחות, דיברנו על אסף רמון
שעה שנייה גם היה אמור להיות אזרחות אבל הודיעו ברמקולים שנבוא לאודיטוריום להרצאה, קיצר היה איזה דתי בריטי חח מה זה חמוד ומצחיק, הוא הרצה על זה שאנחנו צריכים להיות אמיתיים ולא לשים מסכות.. אבל הוא שילב את זה בהומור והתחיל לצעוק ולחקות אנשים וזה היה קורע. XD אחר כך שעה פסיכולוגיה, גם, דיברנו על אסף רמון קצת ואחר כך חזרנו על החומר משיעור שעבר.. אחר כך סוציולוגיה דיברנו על ראש השנה והמנהגים. אחר כך היה אמור להיות תנ"ך אבל המורה לא באה אז השתחררנו. :) זהו יום קל! D: עכשיו שיעורים במתמטיקה ובערב לסרט - התפשטות עם אשטון קוצ'ר.

../images/Emo80.gif נשארתי בבית ../images/Emo3.gif

קצת צינון וראש שמסתובב..בימים קשים אלה זה תירוץ מספיק טוב להשאר בבית :) אז..היה יום ארוך... הייתי בפייסבוק.. עשיתי חידון וגיליתי שכדאי לי להזהר מחתולים שחורים.. אחרי זה הלכתי למסן..גיליתי שיש עוד כמה אנשים שנשארו להם בבית ועזרו לי להעביר את הזמן :) אחרי זה השתעממתי אז ראיתי פרק בעל טבעי.. ועד עכשיו אני מחפשת מה לעשות עם עצמי..

hadarinke

New member
"אבל מה שהיה אתמול נר..."

קמתי לשעה שניה כי שעה ראשונה זה ספורט, ויש לי שרירים תפוסים במקומות שלא ידעתי שקיימים בכלל. אחר כך בקושי למדנו תנ"ך, בקושי למדנו גם ספרות, ואז גם בקושי למדנו מתמטיקה, מעניין.
עוד מעט יוצאת קצת עם דור,הדר וטל ללנדוור בגן מאיר, ואז קונה בגדים עם רועיקוש בסנטר.

מור 1661

New member
אין ימים כאלה ../images/Emo6.gif

החלטנו שאנחנו רוצות לצבוע ת'כיתה.. אז ביקשנו צבע והתחלנו לצבוע..אתם יכולים לדמיין מה היה,כל אחת עושה מה שמתחשק לה..כל הרצפה הייתה צבע אז החלטנו לשפוך מים להוציא..שפכנו והכיתה פשוט הייתה הצפה..
לקחנו מגב והתחלנו להוציא ת'מים למסדרון,כל המסדרון מלא במים,כל השולחנות והכיסאות בצבע וכולנו גם.. המורות באות ללמד ורואות אותנו ככה..קיצור אז גם לא למדנו..כל היום היינו רק בזה.. היה פשוט ע-נ-ק..
אח"כ באה המחנכת ודי הייתה בשוק אבל בסה"כ היה מצחיק!!
ובערב טיול לירושלים!!
הלכתי ללמוד אנטיגונה
. יומעולה!!

How I Disappear

New member
../images/Emo242.gif

שעה ראשונה ושנייה- ספורט בשעה הראשונה המורה בכלל לא היה ואח"כ כשהוא הגיע אז הוא לקח את כולם לפארק [כדי לרוץ] ואניכמובן הברזתי שעה שלישית ורביעית- מיקרו מחשבים היה מעניין דווקא שעה חמישית ושישית- אנגלית שיעמום כזה בחיים שלי לא היה אבל אח"כ שיחקתי עם שכני לשולחן ארץ עיר והיה קורע שעה שביעית ושמינית- אלקטרוניקה בהתחלה היה בסדר אבל זה נהפך למשעמם יותר ויותר .. ובהפסקה שבין מיקרו מחשבים לאנגלית הלכנו כמה חברים לקניון וקניתי גלידה
ובשמונה בערב יש לי מורה פרטי במתמטיקה שיעזור לי למבחן ..

Crazy Lala

New member
מותר לקלל פה נכון?

אז זיןןןןןןן בעיןןןןןןןןןןן אני מקבלת 30 במתמטיקה

SHIR04

New member
שונאת את יום שני

בגדול, אני אמורה ללמד 10 שעות. אבל היו שינויים חד פעמיים.... אז למדתי 5 שעות- שעתיים מתמטיקה, ספרות, לשון, ספורט. חזרתי הביתה...(כי התבטלו שעתיים..ואין לי מה לעשות שעתיים בבית ספר
) ואז הייתי צריכה לחזור לשלוש שעות כימיה. אז...בשתיים חזרתי, ישר שנכנסתי לכיתה שאלתי את המורה "נכון אין לנו שעה שלישית?
*מלאך*" אז היא אמרה "לא אנחנו לומדים רק שעתיים
" כולי הייתי אושר
אז זהו..חזרתי ב4, במקום בחמש.

mafakit

New member
מוזיאון הפלמ"ח |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

שעה ראשונה מתמטיקה, בגלל שעברנו לכיתה אחרת אז המורה שלחה אותי לעשות סיבוב למצוא "ילדים אבודים" שלא יודעים באיזו כיתה אנחנו לומדים
שעה שניה ספרות, המורה נטפלה אליי כל היום בשאלות וזה היה ממש מעצבן
שעה שלישית תנ"ך, חופר. מזל שהייתה רק שעה אחת
ואז יצאנו לסיור במוזיאון הפלמ"ח, האמת היה נחמד
יותר נחמד ממה שחשבתי שיהיה
היום חדר כושר!! D:

ממ בואו נראה

שעתיים כימיה, המורה שלנו שוב חולה [נראלי התמוטטות עצבים או משהו כי שיעור שעבר היא פירקסה קצת ושנה שעברה זה קרה גם..היא לא באה למשך כמה חודשים] ודפקנו לנו מורה שוודית זקנה שלא יודעת לדבר ו/או ללמד. בלעכס. מתמטיקה, אני מתחילה להתייאש , צריך יותר מידי לחשוב בחרא הזה וזה רק ההתחלה, זה עוד הולך להסתבך.......004 מזדיין. לשון- פוצצתי את המזגן בטעות חחחחח אז עברנו כיתה אנגלית- המורה לא באה..היה חצי שיעור חופשי.. [הביאו מורה לספרות שהקריאה איזה סיפור קצר..אפחד לא באמת הקשיב] תנ"ך- היה קש"ן..העתקתי הכל מהמחברת

PerfectSP

New member
מה?איך הגעת לעשות את זה?! XDDDD ../images/Emo190.gif

איך לעזאזל ידעת גם?בהפנמה של שיעורי תעבורה או משהו?XD

hadarinke

New member
ולא חשבת שאם תשימי צינור של מים

בתוך מנוע חשמלי יהיה קצר?

למעלה