הסוד,

orli997

New member
../images/Emo187.gifהסוד,

החוקים להרווחת כסף מאת ג'ון אסרף אם אתה רוצה שנה של שגשוג, גדל זרעים. אם אתה רוצה עשר שנים של שגשוג, גדל עצים. אם אתה רוצה חיים שלמים של שגשוג, גדל את הערך-העצמי שלך. אמרה סינית מהו כסף, באמת, ומהם החוקים להרווחת כסף? זהו אחד הנושאים המועדפים עליי מפני שכסף מגיע בקלות אם אתה עושה כמה דברים בצורה נכונה, והוא יתחמק לעולם אם אתה עושה כמה דברים בצורה לא נכונה. להמשך המאמר: http://www.hasod.co.il/articles/The_Laws_of_Earning_Money.htm שיהיה שבוע מבורך לכולנו קראתם? נהניתם? מה אתם אומרים? זה בגדול התמצית, השאלה הראשונה שעליך לשאול את עצמך היא, האם אני מרגיש שאני ראוי להרוויח הרבה כסף? אני חייב לומר לך בכנות שהאנשים שאני מכיר שמרוויחים הרבה כסף, לחלוטין, באופן חד משמעי, ללא ספק מרגישים שהם ראויים לזה. אם אינך מאמין שאתה ראוי להרוויח כסף, אתה חייב להעלות את מה שאני קורא לו רמת "האני ראוי" שלך ולהוריד את רמת התירוצים. כשאני אומר "רמת התירוצים," אני מתכוון כל התירוצים שמספרים למה אתה לא יכול להרוויח כסף או למה לא הרווחת כסף. זה הזמן להפסיק לומר לעצמך שאינך חכם מספיק או טוב מספיק או שאינך יודע מספיק ולהתחיל לשים על עצמך ערך. אם אינך מעריך את עצמך, הכסף לעולם, לעולם לא ימשך אליך. אתה תדחה אותו באותה מהירות שאתה יכול לדמיין את זה, ואחרים לא יעריכו אותך, גם. ואני חושבת על זה יש כמה סימפטומים שמבטאים דחיה מלהיות ראוי, כמו אי נעימות לדרוש חוב, או לדרוש מה שאני חושב שמגיע לי, לגבות = גביה של כסף, מתחבר בקונוטציה לגוויה - יש קשר? מהו? תירוצים למה לא, דחיה מכסף ומה הוא מסמל בעולם, מלבד הדרך להיות מאושרים כמובן. בטח יש עוד, השאלה אם אחרי שפתרנו את כל המחסומים האילה, הוא הגיע?

כסף כסף כסף

שורף לי את האנרגיה עוד הסחת דעת מה קורה אורלי? הסוד הזה זה אבולוציה של כוחו של התת מודע ה-ס-ח-ו-ת ד-ע-ת מוכרים לאנשים חלומות וכל הפתאים קונים הרי גם הסוד הוא טרנד עוד מעט (שכבר לא יכניס מספיק רווחים) גם אותו ישכתבו ויקראו לו תיעול אנרגטי לעושר והצלחה ולמטה יהיה כתוב באותיות אדומות - זה בדוק זה עובד! ולהבא אחריו יקראו and we'll live happily ever after כמו ספר אחד שראיתי שיש לו איזה שם מפוצץ על חוב חיובי מול חוב שלילי וכמובן מדובר על כסף ולי נראה שלמעלה צוחקים אלינו כי אנחנו כאן בגלל חובות והם לא כספיים ואנחנו שורפים את הזמן על כסף ואיך לשלוט בכסף ואין להשיג כסף והרבה. ועל התאוות אף אחד לא מצליח לשלוט רק להשלט על ידיהן ואם מישהו עומד בדרכנו הוא הdevil himself אנחנו הבידור שלהם שם למעלה תאמיני לי מה הקשר בין אושר ועושר בדיוק? שיהיה מה לאכול, לשתות, בגד לגופי ואיפה לישון. לא צריך יותר מזה אנשים אתם לא יודעים שזו עוד דרך גאונית להביא לכם בהפוכה? למה לקנות את כל הלוקשים האלה ולא להסתכל פנימה על מה שחשוב?

orli997

New member
למה עצבים למה?

הטריינד החדש הזה עושה הרבה כסף ומספק תקוה להמונים, מפתח תעשיה שלמה עם קבוצות עבודה סדנאות טיפולים ספרים ומי יודע מה עוד, אולם הוא שינה לכמה אנשים את החיים ככה מספרים לי, והיות שאני לא נמנית ממאמיניו ותומכיו מעניין אותי לדבר על זה ולחפש את הגרעין הכן נכון, את הלא נכון אנו מזהים בקלות, אבל אין ספק שמשהו כן נכון בסוד הזה, השאלה עד כמה ובאיזה תנאי, וגם על חשבון מי אים יש חשבון כזה, העקרון של דומה מושך דומה הוא לא חדש, אז מנסים להתחכם ולפתח את זה לדרך חשיבה ועשיה שעושים כסף, נו תרבות מערבית מה לסות.... תראי דיברת על חובות, אני חושבת שאנו מתרגמים אנרגיה לכסף ברמה הפיזית והיות שהכל אנו מתרגמים הפוך , אז השאלה היא האים אדם ללא פרוטה הוא אדם ללא חובות? ואדם מליין הוא אדם שחב חוב גדול? למה אני מעלה השערה זו? כי אדם שחייב ולא כסף, בא לכאן על מנת להחזיר חוב נניח, אז אולי היות ואנו מתרגמים זאת לכסף הוא עושה כסף על מנת להחזיר את החוב אולי, שמתי לב שדברים פה מקבלים משמעות אחרת, למשל אנרגיה מקבלת משמעות של כסף, בכלל שפע מתורגם לכסף, למשל עוצמה לכוח ושליטה, אני לא יודעת אם למעלה צוחקים רק מתבאסים ששוב לא הצליחו להעביר את המסר או משהו כזה חחחח אז מה את אומרת מה כן נכון בסוד הגדול?

כל עיסוק בספר זה...

כמוהו כפירסומת לעשיית רווחים, רק שאנחנו עושים להם את הפירסום בחינם. אכן, הספר "הסוד" עוסק באיך לעשות כסף בלי להתאמץ... ואיך להפוך אותנו לטפשים עוד יותר. השוטה לא היה מעיז לקנות או לקרוא אותו, הוא הרי שוטה לא ?... אבל אנחנו חכמים...

orli997

New member
תגיד במבוק

החתימה שלך לא מדברת בן היתר על עקרון המשיכה הזה? אמנם הפוך על הפוך אבל לא משם נוצר?

אורלי

נסי לחשוב הפוך כמו שעשית קודם המשפטים שלו בעצם מבטלים את עצמם. אתה מוצא כאשר אינך מחפש. את התשובה תמצא כאשר תפסיק להתעסק בשאלה ואם אינך רוצה כל שתקבל לו יהי

למעלה