ספר/פאנפיק: ורוניקה מחליטה למות/ פאולו קואלו סרט: Garden State להקה/זמר/זמרת: The Cinematics קליפ: The Strokes - Someday אלבום: Jamie T - Panic Prevention ערוץ: - סדרה: לא זוכרת מה השם, הריאליטי עיצוב בתים עם שני הסקוטים קולין וג'סטין. היה ביס סטארס פעם..
ספר/פאנפיק: בית הבובות של ק. צטניק, למרות שעדין לא הספקתי לסיים אותו בגלל עומס רררבבבב.. סרט: לא יצא לי לראות סרט שאהבתי לאחרונה אבל אתמול בלילה ראיתי הופעה ב-VOD, זה נחשב?.. A FEELING CALLED LIVE של פאלפ להקה/זמר/זמרת: ברט אנדרסון, ומצטרפת לניקי בקשר לאלבום קליפ: - אלבום: מה שאמרתי קודם ערוץ: עקב שעות טלויזיה לא הגיוניות האופציה היחידה שלי היא הVOD שעושק לי את החיים. סדרה: היפים והאמיצים?
חח סתם זה פשוט הספר היחיד שקראתי השבוע סרט:מממ לאיודעת להקה/זמר/זמרת:counting crows קליפ:של +44 של 30טמ של הקילרז ועוד פול אלבום:ממ של דה פריי ערוץ:MTV2 סדרה:4400 OC סיימתי ללמוד למבחחחחחחחחחן!!!!!!1 איזה אושרררר
היה ספיישל שלו בגלגלצ כשהייתי תקועה בעבודה והדבר היחיד שהיה לשמוע זה גלגלצ והתאהבתי בו יותר מתמיד.. חצי מהעבודה הסרט הולך בדרכי עשה חח קליפ: המקביס About Your Dress, מאוד אוהבת את הקליפ אלבום: אממממ אין ערוץ: ערוץ 22 רק בגלל הפרסומת של נולד לרקוד עם השיר של מיוז ברקע חחחחח סדרה: איש משפחה חח