המלצות השבוע

M a a y a n K

New member
../images/Emo15.gif

ספר/פאנפיק: - סרט: אלפא דוג להקה/זמר/זמרת: MCR קליפ: - אלבום: muse-absolution ערוץ: M2 סדרה: ניפ/טאק (למרות שאין יותר...
)

orw93

New member
../images/Emo205.gif

ספר/פאנפיק:- סרט: אגדה עירונית
להקה/זמר/זמרת:sum 41 קליפ:make no differnce-sum 41 אלבום:- ערוץ:יס סטארס סדרה:אולי הפעם

Moldy Peach

New member
../images/Emo188.gif

ספר/פאנפיק: ורוניקה מחליטה למות/ פאולו קואלו סרט: Garden State להקה/זמר/זמרת: The Cinematics קליפ: The Strokes - Someday אלבום: Jamie T - Panic Prevention ערוץ: - סדרה: לא זוכרת מה השם, הריאליטי עיצוב בתים עם שני הסקוטים קולין וג'סטין. היה ביס סטארס פעם..

new art riot

New member
ריכטיק...

ספר/פאנפיק: בית הבובות של ק. צטניק, למרות שעדין לא הספקתי לסיים אותו בגלל עומס רררבבבב.. סרט: לא יצא לי לראות סרט שאהבתי לאחרונה אבל אתמול בלילה ראיתי הופעה ב-VOD, זה נחשב?.. A FEELING CALLED LIVE של פאלפ להקה/זמר/זמרת: ברט אנדרסון, ומצטרפת לניקי בקשר לאלבום קליפ: - אלבום: מה שאמרתי קודם ערוץ: עקב שעות טלויזיה לא הגיוניות האופציה היחידה שלי היא הVOD שעושק לי את החיים. סדרה: היפים והאמיצים?

PATD

New member
whoaaaaaaaa

ספר/פאנפיק:ספר אזרחות
חח סתם זה פשוט הספר היחיד שקראתי השבוע סרט:מממ לאיודעת להקה/זמר/זמרת:counting crows קליפ:של +44 של 30טמ של הקילרז ועוד פול אלבום:ממ של דה פריי ערוץ:MTV2 סדרה:4400 OC סיימתי ללמוד למבחחחחחחחחחן!!!!!!1 איזה אושרררר

PATD

New member
חחחחח

אני למדתי יומיים וכמעט יריתי בעצמי!

M a a y a n K

New member
הוווו...נוסטלגיה...

בדיוק נזכרתי שבמבחן האחרון שלי באזרחות (ובכל השנה), תפסו אותי עם שליף... אבל העיקר שזה נגמר!!!

CitizenErased

New member
...

ספר/פאנפיק: - סרט: התרסקות להקה/זמר/זמרת: ג'וני קאש
היה ספיישל שלו בגלגלצ כשהייתי תקועה בעבודה והדבר היחיד שהיה לשמוע זה גלגלצ והתאהבתי בו יותר מתמיד.. חצי מהעבודה הסרט הולך בדרכי עשה חח קליפ: המקביס About Your Dress, מאוד אוהבת את הקליפ אלבום: אממממ אין ערוץ: ערוץ 22 רק בגלל הפרסומת של נולד לרקוד עם השיר של מיוז ברקע חחחחח סדרה: איש משפחה חח
סופרמאסיב רובוט

למעלה