המלצות השבוע

chronophobia

New member
../images/Emo187.gifהמלצות השבוע../images/Emo187.gif

ספר/פאנפיק: סרט: להקה/זמר/זמרת: קליפ: אלבום: ערוץ: סדרה:

Rose131

New member
ארג.

ספר/פאנפיק:על הילד. נוסטלגיה שכזאת. סרט: ציידי המחשבות. להקה/זמר/זמרת:פוב. קליפ:דיס אינט א סין אלבום:The open door ערוץ:M2 דה סדרה:סמולוויל

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif

ספר/פאנפיק: -- סרט: Epic Movie להקה/זמר/זמרת: The Academy Is קליפ: החדש של האקדמי
אלבום: -- ערוץ: יס סטארסס
סדרה: מגרש ביתי וHeroes

CitizenErased

New member
ראית אפיק מובי?

לפי הביקורות בIMDB הוא מזוויע... הוא באמת יכול להיות יותר גרוע מדייט מובי?

MirrorGirl

New member
כע ראיתי../images/Emo28.gif

לא ראיתי דייט מובי. אבל אני מניחה שהוא בסדר XD צחקו שמה על סרטים שראיתי אז הבנתי פחות או יותר

sha na na revol

New member
רק אלבום השבוע, סליחה...

Brett Anderson - אלבום הסולו שלו, אני מקשיב לטראק השלישי ומאוד מתלהב... להקשיב בלי דעות קדומות, ובטח לא לצפות מזה להיות DMS. זה טוב בפני עצמו.

GoldenBabe

New member
../images/Emo109.gif

ספר/פאנפיק: ... סרט: רקוויאם לחלום
וילדות רעות להקה/זמר/זמרת: MCR קליפ: FLW - MCR אלבום: TBP - MCR ערוץ: אממ יסטארס סדרה: מגרש ביתי פאק ס'סוף XD ואקסטרים מייקאובר יאנה כפרעלייך XD

lestatgirl

New member
../images/Emo188.gif

ספר/פאנפיק:היום התאהבתי באירווין וולש שוב, אז כל דבר שלו. סרט:תקנות בית השיכר\21 גרם להקה/זמר/זמרת:ההורורז ממש נדבקתי אליהם לאחרונה. קליפ:I just cant stop this feeling i've got for the new razorlight video אלבום:קוסטלו מיוזיק כזה אלבום ענק. ערוץ:אין אז אני אמליץ על מרכז המבקרים של קוקה קולה זה כזה מקום ענק..ועוד מטיול בצפר.. סדרה:המופע של קתרין טייט בליטל בריטן

HarlequinGirl

New member
../images/Emo85.gif

ספר/פאנפיק:
סרט: רקוויאם לחלום
להקה/זמר/זמרת: family force 5,the long blondes קליפ: לאדעת אלבום: Someone To Drive You Home-דה לונג בלונדס ערוץ:הוט דרמה וביפ סדרה: האוס וסאותפארק

milkofamnesia

New member
אל תשפטו אותי לרעה

סרט: זולנדר! להקה/זמר/זמרת: פרברים ניגא!!!!!!! קליפ: כנראה החדש של MCR וסלית'ר של וולווט ריבולבר (קליפים מושקעים) אלבום: ראפרריום ערוץ: M|2 סדרה: הירוז

Height Down

New member
../images/Emo3.gif

ספר/פאנפיק: וול, אני כבר כמה זמן תקועה באראגון, אז אממ, אראגון. סרט: a fish called wanda, bright young things להקה/זמר/זמרת: הביטלס?
קליפ: אלבום: ערוץ: סדרה: האוס, אה ביט אוף פריי אנד לורי, סליידרס, הקרקס המעופף של מונטי פיית'ון, לויס וקלארק, זיווגים.

MrMinus

New member
בעע והתוכן

ספר: אלים אמריקאים. ניל גיימן תעשה לי ילד סרט: מזמן כבר לא ראיתי סרט טוב... להקה/זמר/זמרת: Gym Class Heroes אלבום: Kaiser Chiefs - Yours truly, angry mob ערוץ: Shoot your TV, read comics סדרה: אנג'ל

sapir lee

New member
ממ

ספר/פאנפיק: אין סרט: שודדי הקאריבים- הפנינה השחורה להקה/זמר/זמרת:MCR קליפ: THE RIVER של גוד שארלוט עם אוונגד אלבום: origin של אוונסנס ערוץ: ביפ סדרה: סאותפארק, באטרס כזה חמוד!!

למעלה