"הילד הזה הוא אני"

קרניjack

New member
../images/Emo187.gif "הילד הזה הוא אני"../images/Emo187.gif

או הביוגרפיה של ג'רארד
אני אפתח "שירשור מידע" על כל אחד מחברי הלהקה בשבוע הקרוב, ואתם תשפכו את כל מה שאתם יודעים עליהם, את כל הסיפורים, המקרים, הדברים המצחיקים (ויש המון
), הדברים העצובים (שיש גם לא מעט), והדברים המעניינים (שזה הרוב). ככה שמי שלא מכיר את הלהקה- יכיר, ומי שכבר כן אז ש"ירחיב אופקים?"
אז השירשור הזה הוא על
ג'רארד
קדימה=)

Dream Slayer

New member
אני ראשון ...ואני יודע שהוא

חתיך + שר יפה עם דגש על זה שהוא חתיך מזה משנה מתי הוא נולד :)

Amy 4 Ever

New member
../images/Emo99.gifמסכימה איתך!

אבל למה לא להחיב אופקים על הבנאדם המשוקסע הזה^^?!

קרניjack

New member
טוב אני....

חלק עכשיו ג'רארד מספר על עצמו שבתור ילד הוא היה מהאלו שלא שמו לב אליהם, ילד שקט ושהיה לו רק חבר אחד טוב.....בגלל זה הם קראו לאלבום REVENGE כאילו שעכשיו הוא נוקם בכל מי שפגע בו, ועכשיו הוא פותחת את הפה (כי הוא היה שקט....) הייתה לו בעייה של שתיית אלכוהול ולקיחה של כדורים נגד דיכאון, הוא אמר שהוא הרגיש שהוא היה כישלון במה שהוא ניסה (הוא למד ציור), ואמר שהוא מצייר גרוע, הוא התחיל להיכנס לדיכאון והידרד לזה... את הדיסק הראשון הוא כתב כשהוא היה בתקופה של השתייה, ורק בשנה וחצי האחרונות הוא הפסיק לשתות, והוא גם נגד זה, ובמקום זה הוא הולך לפסיכולוגים ( גם יש להם תודה באלבום), וזה מה שעזר לו לצאת מזה, כי השתייה זה היה לברוח מהמציאות.... הוא מספר על עצמו היו לו הופעות שמרוב שהוא היה שותה הוא לא היה זוכר מה בדיוק קרה שם. הוא מעריץ מושבע של חוברות וגיבורי קומיקס (הוא גם מצייר קומיקס), אחת הדמויות האהובות עליו היא וולברין מאקס מן, לכן גם הוא היה שם את הפסהשחור על העיניים, כאהדה לגיבורי העל. לפני כמה חודשים, משהוא כמו חודשיים, מרלין מנסון "תקף" את ג'אררד בזה שהוא "גונב" לו את הפס, לכן אני כרב לא חושבת שג'רארד שם אותו אבל הם ממשיכים לצדד במעריצים שישימו את הפס על העינים (באים להופעות שלהם מאופרים). ג'ארד כותב את כל השירים, הכתיבה שלו משופעות בעיקר מקומיקס ודברים שעברו עליו בחיים, כמו שאשפר לראות יש שירים שמדברים על השתייה שלו. הוא מספר שבחנות קומיקס שהוא עבד בה, פם שודד נכנס והצמיד לו אקדח לראש, שגם את זה אפשר לראות מתבטא בשירים. הוא מספר שסבתא שלו לימדה אותו את כל מה הוא יודע, הוא אמוד אוהב אותה ומזכיר אותה דיי הרבה. בהופעות הוא מספר שהוא מקלל כי התגובות של הקהל מלהיבות אותו וזה נותן לו אנרגיות לשיר. הייתה לו חברה שביקשה ממנו לעשות קרחת (והוא אכן עשה) ובטיול משותף שלהם היא זרקה אותו

קרניjack

New member
עוד קצת....../images/Emo41.gif

הוא לא סובל שאנשים לא מקשיבים אל המוזיקה שלו (בעיקר בנות) אלא הן מסתכלות על כמה שהוא חתיך וצועקות לו את זה, והוא תמיד אומר שיקשיבו למסר שהוא רוצה להגיד ולא על היופי (אני חושבת שבהופעה אחת הוא אפילו קרע פוסטר שלו להוכיח את זה
) הוא פתח את השפה שלו שהופעה אחת כשהוא סובב מיקרופון וזה נתקע לו בשפה, החלק שמחבר בין השפה לבין החניכיים למטה נקרע והוא מדבר בגלל זה קצת עקום עם השפה. הוא ומאט (המתופף לשעבר) הקימו את הלהקה. מעריצים שנפגשו איתו אמרו שהוא בן אדם נחמד ועדין. הוא מתוודה שיש לו משפחה מוזרה, שיש בסלון שלו תמונות של אל פאצ'ינו יותר מתמונות שלו ושל מאייקי, וגם אני חושבת שיש לו עטלף מפוחץ בסלון - לא בטוחה לגבי זה.

crazy cottage

New member
גמני רוצה עטלף מפוחלץ בסלון../images/Emo99.gif

הבן אדם הזוי ברמות ^^ אבל הגישה שלו על לא להסתכל על היופי..זו גישה מיוחדת שלא תמצאו אותה אצל הרבה אנשים וחבל שכך ><

קרניjack

New member
קראתי ראיון ממזמן

שהוא אמר בו שהוא אומר לבנות WANNA FUCK WITH ME? ואז שוכב איתן ואז הן רואות שהוא לא כזה חתיך כמו שהן חשבוא ואז אומרות שהוא לא בשבילן... נראה לי קצת מוזר שג'ר יעשה דבר כזה, אולי זה סתם ראיון נזויף, אבל כן בהופעות הוא אומר להם לא להסתכל על המסר, הוא רוצה שיהיה לו ולמסר שלו "קהל מאמינים" *שירשור יבוא על עך*

crazy cottage

New member
אני סוגדת למסר הזה../images/Emo163.gif

זה כל כך נכון.. אצלי היופי רק מוסיף.. ואיזו ילדה אמרה לי השבוע "אם הבן אדם יפה אז המוזיקה שלו יפה"
זו גישה מגעילה..

Love Bem

New member
טוב נוו.. לא רציתי להגיד אתז זה אבל

בואו נודה בפעם הראשנה שראיתם את ג'ר ואת כולם חשבת שהם מכוערים ולא רציתם לשמוע אותם טוב אצלי זה היה ככה.. אני יודעת שזה מוזר אבל רק אחרי שחברה שלי הראתה לי תמונות לא ממש יפות אז הסכמתי לשמוע כי חשבתי שזאת בטח עוד להקה ממוסחרת! אני לא אוהבת אותם בגלל היופי! אבל אני בטוחה שיש בנות שכן ואני שונאת כאלה מזה זה דפוק אני מאוד מחחבת ילש אחד שהוא ממש "חנון" פחח..(כמוני) והוא בסדר הוא מכוער אבל מה ג'ר היה שמן הבנות בכיתה שלו שנאו אותו עכשיו הילדותש להם מעריצות שלו אז מה אמור לחשוב עכשיו שהכול הזוי מדי בשבילו תץנסו לחשוב שמקומו??!

may90

New member
:| כשהתחלתי לשמוע אותם

בכלל לא ידעתי איך הם נראים,בני כמה,מאיפה, כמה הם וכו'...:| כמו חצי מהלהקות שאני אוהבת

crazy cottage

New member
כמוני../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

קודם שמעתי את הדיסק ואחר כך רק ידעתי איך הם נראים.. היופי רק מוסיף..

BlaBluShit

New member
אני בפעם הראשונה גם שמעתי וגם ראיתי

וזאת הייתה הופעה ממש יפה! כולם היו עם אדום בעיניים ופרנק היה עם מן מוהיקן קטן וזה היה כלכך יפה אז אני מהתחלה התאהבתי גם בשירים שלהם וגם ביופי שלהם.. =)

קרניjack

New member
קל להזדהות עם הסיפור חיים שלו

לא מדברת על הקטע של השתייה, אלא על ההרגשה... הוא גם היה ילד דיי שמן, ואם אתם רוצים לקרוא לזה "חנון".

rebel girl

New member
התגובה הראשונה כשראיתי

את הקליפ הלנה בTRL היתה:איזה מכוערים!!!! זה היה לפני שג'ר התחיל לשיר,כשהוא התחיל לשיר הלכתי והורדתי את השיר וכמה תמונות אז כבר אהבתי את איך שמייקי נראה ואז התאהבתי בג'ר ואז בפרנקי ובבוב ואז למדתי לאהוב את ה"סלסול" של ריי חהחהחה

כשאני ראיתי פעם ראשונה..../images/Emo163.gif

חשבתי שהוא מדהים. ובעקבות זה התחלתי לשמוע. [וד"א, אני ראיתי אותו פעם ראשונה לפני שהוא רזה, וחשבתי שהוא מדהים.]

MyMystery

New member
לאא לא חושבת שהוא שוכב איתן

הוא לא נראה כמו זונה חאחאחא

אני ממש מבינה אותו

להסתכל על היופי, ולא על המסר שהוא מעביר זה בהחלט די שיטחי. בן אדם יושב וכותב שירים, משקיעה בלחן, המון רגשות והמון מחשבות, וכל מה שאנשים אומרים זה "ג'רארד אוי כמה יפה אתה כמה מושלם אתה" בלה בלה בלה. בכל מקרה, מגניב הבן אדם!!! (=

למעלה