היי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהיי../images/Emo13.gif

אני צופה חדשה, ואני לא מבינה חלק מהדברים... אני מבינה שג'יין (ג'יין או ג'ואן?!) מקבלת חזיונות מאלוהים, ואז מה? כאילו מה היא עושה? מצילה אנשים? ומי זו הילדה הקטנה שהייתה בפרק הראשון שהיא יעני לא אמיתית? בתודה מראש, עמיתוש

danila20

New member
../images/Emo13.gifתשובה לשאלה שלך

1.רק אדם רוב שהוא חבר של ג'ואן קורא לה ג'יין 2.היא לא מקבלת חזיונות אלא שאלוהים מתגלה בפיה בדמות אדם 3.בעונה הראונה היא קיבלה מאלוהים משימות שעזרו לה להבין דברים חשובים או לעזור לאנשים 4.כן היא גם מצילה אנשים למשל בעונה הראשונה אביה נחטף ואלוהים שלח אותה לנסיעה ושם היא מצאה את אביה 5.הילדה כן אמיתית היא הייתה אחת מדמויותיו של אלוהים

GiTaNiTo

New member
וואלה? איזה מגניב!

לא ראיתי את תחילת העונה באסה....

GiTaNiTo

New member
קודם כל ברוכה הבאה

ואחר כך ההסבר - אז ככה קוראים לה ג'ואן והחבר שלה אדם קורא לה ג'ייןץץ היא מקבלת חזיונות מאלוהים... היא לא מצילה אנשים.. היא פשוט עושה מה שהוא אומר לה וככה היא מתמודדת עם גילויים מפתיעים בחיים שלה.. כל הזמן היא לומדת משהו מהדברים המוזרים שאלוהםי אומר לה לעשות וזה נותן לה (ולנו כמובן) כלים להתמודד עם דברים שקורים לה... ככה לפחות אני רואה את זה... בעונה הנוכחית (בימי רביעי) היא מפסיקה להתייחס לאלוהים.... כי בסוף העונה הקודמת גילו שהיא חולה במחלה שגורמת לה להזיות (שמציג אותה באופן משוגע) במהלך החופש שלה היא חושבת שכל הסיפור עם אלוהים היה סתם הזיה כשתוצאה מהמחלה ופתאום מחדש אלוהים מגיע אליה - שוב.. היא לא אוהבת את אלוהים, כלומר.. הוא אומר לה לעשות דברים מעצבנים ובגללו היא הפסידה המון והביכה את עצמה ויצאה בסופו של דבר מושפלת וכועסת... בגלל זה היא כועסת עליו ומתעלמת ממנו.. וגם כי בחוםש שלה היא הרגישה את הטעם של "נורמלית" והיא ממש אהבה להיות נורמלית ולא מוזרה שאלוהים מדבר איתה ונותן לה הוראות מוזרות... הילדה הקטנה שראית שכביכול לא אמיתית היא אלוהים.. אלוהים בא לג'ואן במלא סוגים של אנשים הוא פעם אישה, ופעם גבר. הוא פעם זקן ופעם שומר כלבים הוא פעם טכנאי פסנתר ופעם חנווני ופעם כל מה שאת רוצה איך אנחנו אמורים לדעת מיזה אלוהים? פשוט יודעים :) תהני, זו סדרה מעולה!

S h a y 9 9 9

New member
כמה דברים

אלוהים לא בא בחזיונות, הוא בא בדמויות של אנשים שונים כמו שכתבת. האנשים האלה גלויים לעין כל, ג'ואן יודעת שזה אלוהים כל השאר רואים אנשים רגילים ורואים שג'ואן מדברת איתם, זה לא כמו "אל מזינוק לאתמול" או משהו כזה. חוץ מזה אני לא בטוח שג'ואן שונאת את אלוהים (לפחות לא באופן קבוע) יש שם יחסי שינאה אהבה שקשורה לזה שג'ואן כועסת לעתים קרובות על הבקשות המעצבנות והמשימות המפדחות שאלוהים מפיל עליה.

GiTaNiTo

New member
למען האמת? אני חושב שהיא בסדר

עם אלוהים.... יש לה המון טענות ושאלות (למשל התביעה של קווין שהעלתה בה שאלה - במה אלוהים עזר בדיוק) אבל במידה מסויימת ואפילו במידה מאוד גדולה היא שונאת את הקיום שלו בחיים שלה פשוט בגלל רצונה להיות נורמלית.

למעלה