../images/Emo187.gifהיום הפתוח
עומר שטייר-סטריט ג'אז- בחור מוזר לאללה עם רגליים שלא יכולות להפסיק לזוז (זו אתם מכירים את זה שהרגליים במקבילית ורק מצמידים את הברכים ומחזירים? כאילו שהן רועדת מפחד? ככההוא עושה כל הזמן), בחור שמתלהב שהוא יודע אנגלית ("girls, from the start... It have to be real!!!"), ויש לו באמת אחלה רקודים... אני אספר עליו בהמשך
סובר-היפ הופ משולב- :-{ סוף כל סוף אני מבינה אתכן
המזכירה של הסטודיו צפתה בשיעור וילדה אחת באה באמצע וזה הלך ככה- "עינת אני יכולה ללכת לשירותים?" "מה את מבקשת ממני, תבקשי ממנו.. הוא המורה שלך.." "כן אבל הוא מפחיד אותי...
" יש לו באמת ריקודים מגניבים (ומהירים... אהבתי
), אבל איך אפשר שלא לפחד מבחור עם זיפים, עגיל באוזן, גבה חצי מגולחת, רווחים בשיניים ו-ס' שגויה (חלק מהכינוי שלי במסנג'ר הוא "סובר המאפיונר"
)?
קרן רמי-פאנקי ג'אז ומחזות זמן- יאאאא היא מושלמת
היה ממש ממש כיף!!! היא לימדה אותנו קטע משיקגו, (היא השתתפה בשיקאגו, במרי-לו, בבילבי... עמי ותמי... משה... בהמון מחזות זמן בארץ ובחו"ל, היא לא קבלה סירוב באף אודישן והיא לא רק רוקדת, היא גם עושה תפקידים=]) והיא הסבירה לנו קצת על הכל, עשתה לנו חימום של תיאטרון ובגלל שלא הספקנו הרבה יחסית יכול להיות שיעשו לנו שיעור המשך
דפי אלטבב-מודרני- אישה קצת משעממת... והיינו בסטודיו די מסריח... זה היה מודרני למתחילות אז בקושי זזנו. רק לקראת הסוף...
לא היה מיודעמה...
בקיצווווור... היה אחלה יום! אה, בקשר למה שרציתי לספר על עומר
הוא עשה לבוגרוות ריקוד... סקסי
"you have to be real... you have to be seeeeexy....." והוא צורח להן תוך כדי המוזיקה דברים כמו "אוווווו האאאאאאאאאאאאאאאאאאא סקסייייייייייי" והמורות המנהלות של הסטודיו- אפילו הן הפתקעו מחוק כשהן ראו את זה!
הייתי המומה! בקיצור, אז הוא הביא את העוזרת בת 16 הדוחפית שלו ויש כזה קטע שהן נמרחות אחת על השניה והיא הייתה לבד, אבל הוא פשוט עשה לא כל מיני תנועות (לא בדיוק מוסריות כשעושים אותן צמוד לבת
) ונמרח עליה
הייתי ה-מ-ו-מ-ה
תגובות?
עומר שטייר-סטריט ג'אז- בחור מוזר לאללה עם רגליים שלא יכולות להפסיק לזוז (זו אתם מכירים את זה שהרגליים במקבילית ורק מצמידים את הברכים ומחזירים? כאילו שהן רועדת מפחד? ככההוא עושה כל הזמן), בחור שמתלהב שהוא יודע אנגלית ("girls, from the start... It have to be real!!!"), ויש לו באמת אחלה רקודים... אני אספר עליו בהמשך