היום בתפוז אנשים ../images/Emo62.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארח בפורום התוכנית פרופ' מוטי שוחט - מנהל המכון הגנטי, מרכז רפואי "רבין" אשר יענה לשאלות בנושא גנטיקה
ב-19:00, פורום חופש מארח את ד"ר צביה גרינפילד, אישה חרדית יו"ר "מפנה" הדוגלת בחינוך לדמוקרטיה וחשיבה ליברלית, מועמדת לכנסת ה-17 מטעם "יחד". אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.
"המתנחל עמנואל לוינגר" (שרון פלטי) מהתכנית מכת מדינה מגיע להתארח בפורום הערב בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכת מדינה
סמי הורי ואנה ארונוב, הזוג הסוער של התכנית רוקדים עם כוכבים יגיעו הערב ב-19:00 להתארח ב-BlogTV של תפוז ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=66217854
בשעה 21:00 הכירורג ד"ר אנדרי קידר מהדסה עין כרם יענה לשאלות הגולשים בפורום קיצורי קיבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=66250585
עוד בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, יפה שיף, דיאטנית קלינית, מומחית לתזונת ילדים, אשר תספק ייעוץ מבוסס מדעית על התזונה המומלצת לילדים בעלי הפרעת קשב עם/ללא היפראקטיביות, על השפעת תוספי תזונה ומאכלים שונים על ההפרעה, ועל התזונה המומלצת בזמן טיפול תרופתי. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=66240036

Sweet Fantasy

New member
מה לעשות,

לא תמיד יש על מה לדבר ,על מה לדון ועל מה לריב (
) אתה מוזמן לפתח דיונים (בין אם זה קשור לחמוסים [הכי רצוי] ובין אם לא) בכל אופן אני מזכירה לך, כל נושא שלא קשור לנושא הפורום - חמוסים, נא! לשרשר להודעת ה"אוף"..
כמו זאת..
תודה.

mikonww

New member
תעשית הפרוות

סרט קשה על תעשיית הפרוות. מוכרחים לצפות ולהעביר לכל שאתם מכירים ! האמת שלא כל כך מומלץ לצפיה, בטח שלא מתחת גיל 16/17, או למי שסים לאכול והכי חשוב לא מומלץ למי שיש לב חלש. סרט לוקח קצת זמן לעלות מירגע שהאתר אצמו עלה, אבל קצת סבלנות ולבד זה יתחיל. ושוב אני חוזר ס ר ט ק ש ה ל צ פ י ה ! ! ! נלקח מפורם אחר של חמוסים, בבקשה לעביר לכמה שיותר אנשים

mikonww

New member
מצטער אבל אז מה ?

אז יפורסם עוד עוד פעם ועוד פעם. אני חושב שיש מקום לזה, ולא בOFF. אני השמח אם תחזרי את זה לראש העמוד, ולדעתי אפשר להשאיר את זה שם באופן קבועה. כי לאהוב חיות זה לא רק לטבל בהם או לדבר, צריך לעשות משהו מעבר, ולדעתי לפרסם את הלנקיים האילה זה אחד מאותם דברים. קשה אולי אבל יותר חשוב !!!

Sweet Fantasy

New member
קודם כל

להבא, אם יש לך בעיה עם אופן ניהול הפורום, בבקשה פנה אליי במסרים.. זה לא יפורסם עוד פעם ועוד פעם כי זאת כבר הצפה. כולנו אוהבים את החיות וזה שנראה סרט שוב ושוב לא ישנה שום דבר. רוב חברי הפורום פה כבר ראו (אם הם היו מסוגלים) את הסרט. אני לא מזלזלת בכוונות שלך חלילה אבל כאמור הסרט פורסם כבר עשרות פעמים ורוב אוהבי החיות כבר מכירים אותו בע"פ. עדיין כל נושא שלא קשור לנושא הפורום ישורשר ל"אוף"!

mikonww

New member
אוקי דברים יוצאים מפורפורציה

אני לא אומר שיש לי בעייה עם הניהול שלך, אני חושב שאת עושה אותו על הצד הטוב ביותר, ואני לא חושב שהייתי יכול לעשות את אותה עבודה בצורה טובה יותר. תאמיני או לא, לא כל מה שאני אומר זה אישי
אני רק מביעה את הדעה שלי, וזו דעתי. אז הרשי לי להציעה דבר מה אם יורשה לי (-: ויורשה ברור
אז אולי יש מקום לאיזה מדור קבוע בראש העמוד, שיכיל את כל הפרסומות/סרטונים שאנשים יראו לנכון להכניס בו (ברור שאחרי צנזורה שלך), הפרסומות/סרטונים שהם נגד התעללות בבעלי חיים או דברים משעשעים שקשורים לבעלי חיים. השמח לשמוע את הדעה שלך בנוסה ואת של שער האנשים כאן בפורום. ושוב בלי כאס חמוסים לנשק הנכנו

Sweet Fantasy

New member
בלתי אפשרי

אין את האופציה הזאת לנעיצות קבועות נעיצה יורדת אחרי 48 שעות (או 72, שכחתי) בכלל אני לא חושבת שיש מקום גם לאופציה כזאת לפעמים עולים דיונים יותר חשובים מאיזה סרטון נעוץ בראש העמוד והנעיצה רק גורמת לו לרדת לתחתית העמוד.. מה שכן אני אוכל לעשות, אשמח לפתוח קטגורית לינקים עם סירטונים שכאלה, אבל אתה צריך לאסוף לי כמה לינקים לסרטונים ע"מ שתהייה קטגורייה פעילה. בקשר לניהול - הדברים לא נאמרו בכוונה רעה אפילו אם לא התכוונת שזה ישמע ככה, להגיד לי "אני לא חושב ככה או אני חושב ככה" זה כבר קשור לאופן הניהול לטוב או לרע, להבא אתה מוזמן לרשום לי מסר אישי עם הצעות ייעול וגם עם תלונות, כל דבר שמפריע לך אבל בבקשה לא ע"ג הפורום. כמו כן יש לי מייל לפניות שמשמש גם ככתובת מסנג'ר (המייל מופיע בהודעת המנהל בראש העמוד) תודה

mikonww

New member
חחחחח אין בעייה

אני השמח ואני באמת השתדל לשלוט על האצבעות שלי בעתיד, למרות שלרוב אני יורה ורק אחרי זה חושב, כן אני יודע בעייה
אבל זה תמיד כך אני אומר מה שיש לי, לא איש לא בקוונה לפגוע. ואני השלח לך את הלינקים ל............., לכאן לאימיל, לאיפה ?

Sweet Fantasy

New member
לאן שנוח לך

אתה יכול לעשות הודעה מרוכזת תחת השירשור הזה שבו מרוכזים כל הלינקים אני כבר אדאג לסדר אותם..

skarlet ohara

New member
סליחה זה פורום חמוסים או פורום

שמטרתו לצמחן אנשים? עם כל הכבוד!! זה טוב וחשוב שמפרסמים את זה, אבל לא צריך לשים את זה כפינה קבועה בפורום. אני מבינה את הקשר בין אהבת בעלי חיים וצמחונות, ואהבת בעלי חיים ואנטי לתעשיית הפרוות, אבל אני טוענת שאין קשר ישיר בין הדברים ועל כן, בפורום חמוסים לדעתי, לא צריכה להיות פינת "נגד התעללות בבעלי חיים" או "דברים משעשעים לבעלי חיים", בשביל זה יש פורום לנושאים הנ"ל. אם אני לא טועה, הפורום הוא לחמוסים, ולחמוסים בלבד (כמובן שבני משפחתם של החמוסים כלומר אנחנו, שאר חיות הבית שלנו ובני משפחה ביולוגיים של חמוסים, מוזמנים להמשיך ולהופיע בערוץ) ערב טוב!

mikonww

New member
לדעתי יש מקום בפורום בעלי חיים

נכון שהנוסה לא קל, ובטח לא נעיים. אבל שוב לדעתי לאהוב בעלי חיים זה לא רק לגדל ולאכיל בצורה הטובה ביותר, אילה לדעוג לחלשים ממך שאילה במקרה בעלי החיים. האמת שלא רק בעלי החים, אבל זה פורום של בעלי חיים אז אני מדבר רק עלהם כאן !

Sweet Fantasy

New member
אז זהו, זה לא פורום בעלי חיים

זה פורום חמוסים, יש פורום אחר - פורום בעלי חיים וחיות בית ויש פורום בעלי חיים וזכויות (משהו כזה) שהפורומים האלה יותר מתאימים.. פה אנחנו דנים לרוב בחמוסים לפעמים עולים נושאים אחרים שלא קשורים וזה מתקבל בשמחה כמובן אבל לא על בסיס קבוע.

למעלה