תפוז Live

../images/Emo186.gif תפוז Live ../images/Emo187.gif

פורום קפה מארח היום ב-20:30 את שאול רובין, הבעלים של אמיגו סוכנויות בע"מ המשווקת מכונות קלייה ביתיות, קפה ירוק, מטחנות קפה, ומכונות קפה ואספרסו. האירוח יעסוק באפשרויות ותהליכי הקליה השונים: מחבת, מכשיר פופקורן או מכשיר יעודי. קפה ירוק ותערובות וכל שאלה בנושא. האירוחים הבאים בתפוז אנשים : 19/12- עו"ד מאיה צחור בפורום שיחה על טראומה מינית 19/12- זבולון אורלב בפורום אקטואליה 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- נעמי חזן בפורום מרצ

ד י י ז י

New member
../images/Emo41.gifמנצלת שרשור ../images/Emo41.gif

ראיתם את הכוכבים? צומי או לא?!
בכל מקרה אם אתן תוהות "הי זו לא הנערה הזאת שפעם היתה כותבת פה, מגינה על דין ושונאת את רורי בכל נשימה שלה?" (עוד משהו פה קיבל פלאשבקים לשיר evry breath you take ?) אז כן. איטס מי. באתי לשאול מה נשמע , מה השתנה , מה קורה , וכן אני אשתמש בכל האמצעים הכשרים לכך! גם אם זה אומר כוכבים צבעוניים בכותרות! *חיוך זדוני*. אז אני יושבת פה, עם הכוס תה המי יודע כמה שלי היום , נייר טואלט ושמיכת פוך (עם סדיני פלנאל!) ומנסה לומר: שלווווום כולם!

לאנה

New member
דייזוש../images/Emo70.gif

היילו חבובית
לי דווקא היו פלאשבקים לקאמבק שלי בפורום דוסון קריק..., חבל שהוא לא נמשך יותר מיום.
אני ווי, מה נשמע קושקושית
אני שמחה לראות אותך *את שמך, יותר נכון**
* בפורום
וולקאם בק

../images/Emo6.gif

מצחיקולית
היי................! ואני רואה אותך בבאפי, אז זה בסדר. וואו, תגובה לא חיננית משהו... יש לי כזה... כמו writers´ block, אבל לא?

PURPLE CHICKEN

New member
וולקאם באק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

מה נשמע
נשמע שאת חולה...
וול, אממ, לול
(על ההודעה שלך, דודו.
) ו... שוב, ברוכה השווה

ד י י ז י

New member
אז ככה:

אני בסדר תודה ששאלתן! ותודה על התגובות המחממות לבבות (זה הביטוי נכון? נגיד משהו מחמם לבבות לא? זה לא נשמע טוב ברבים..
) כן אני חולה, אבל אני לא גוססת או משהו (בנתיים.. did I just said that?!
) ומיכל - יש לי את המחסום הזה כל יום.. היום משום מה הוא עבר (או נחלש.. או בחופשה
) אז ניצלתי אותו. אז טנקיו.

למעלה