"שיגרה"

maia r

New member
זה מה שמייחד את עמיר, הוא מצליח

בגאונותו ליצור מילים מדהימות שאף אחד לא היה מצליח לכתוב אותן ולהגיע לכזאת הדמייה של דברים, אך כולם מרגישים כך בתחושות את מה שהמסר מעביר. מישהו יכול לפרסם את המילים? אודה לו מאוד... ועוד משהו ותסלחו לי כי אני מחבבת את אסף אטדגי- אך אני לא אוהבת בלשון המעטה שמישהו כותב יחד עם עמיר את אותו השיר. אני רוצה נטו את עמיר!

ו ר ד ב

New member
אז איזה מזל שזה לא רק מה שאת רוצה..

כי אני מאוד מאוד אוהבת את הכתיבה של אסף - וממש לא אכפת לי שזה לא נטו עמיר
זה עדיין מדהים נכון?

maia r

New member
ברור שעדיין מדהים גם שאר השירים

שהם כתבו ביחד. לא דיברתי חלילה ספציפית על אסף כמו שכבר אמרתי, פשוט ששניים כותבים אז מתבלבלים מה לקשר למי.

golf123

New member
טוב, אז עכשיו ברצינות...

"יצאתי לטייל בתוך החפצים שלי"... גדוללללללללללללללללללללללל באמת שהלב שלי חלש, אני גמורה מהשיר המדהים הזה. אויר אויר...

גרציה פ

New member
משהו קטן על בני לי דן שאוהב את ...

את עמיר מאז שזכורים לו צלילים ראשונים{
}, כששמע את השיר "שיגרה" והתרכז במילותיו אמר: "זה מזכיר לי את דנידין", לעוד מישהו זה מזכיר מן הדמיון?

matanmta

New member
אין ספק - ורד תודה :)

שיר מדהים הדיסק נראה לי הוא לא "כמו כל הדיסקים של הזמרים" אלא דווקא יותר שירים לנפש ולא שירים על מישהי. :) אחחחחחח עמיררר וורדד תודה

sahar1235

New member
מורן

מחפש בבקשה את השיר החדש של עמי לא השיר הכל עד לכאן ורד בבקשה אפשר את השיר החדש

דעתי על הסינגל 'שיגרה'.

שוב, עמיר מצליח ויכול לגעת בנקודה רגישה בנפש עד כדי צביטה עם המון כאב, כאילו הוא מראה לך את המציאות שלך דרכו, מביא לך תחושת היזדהות, וגורם לך לזרום עם המוזיקה שלו עם תחושה עצלה כואבת ונוגעת. זה סוג השירים שאם הם יושמעו באירוע מישפחתי בתוך מערכת רמקולים גדולה של אולמות אתה תבכה לך בשקט, כי תבין שהשיר הזה הוא אתה, כמו כל השירים שלו. וגם, זה בעיקר גורם לך לחשוב : האם אצל כולם זה מרגיש ככה, האם ההזדהות היא כך אצל כולם ? והאם השירים של עמיר הם שירים של קהל שמילותיו של כל אחד מהשירים בנוי עליהם בעצם. שיר מקסים.

rumeio2

New member
שיר ענק!!!!!!

אבל תקשיבו לקטע בפזמון שהוא אומר "רציתי" זה נשמע בול כמו הכל עד לכאן יש את השיר באימיול תעשו חיפוש "עמיר בניון שיגרה"

matanmta

New member
מי עוד מסוגל

לשלב את הסלון שלו ליצירת מופת כזאת? "אני לשם מגיע מעופף לי על שטיח בסלון שלי יוצא מהשיגרה שלי "

למעלה