ערב טוב!

amigor

New member
../images/Emo186.gifערב טוב! ../images/Emo188.gif

סוף סוף שמיים כחולים ללא רעמים וממטרים יומיים של גשמים במרכז רטוב עד לשד עצמותיי מתייבש ומתקרר לפרקים כמה מתיש, בנחיתת אונס למסעדתי למרק חם תיאלנדי מתובל ומפולפל בפירות.. עם
שגמעתי לרוויה נו...ידידי מה שלומכם! מה הותרתי בהעדרותי גמעו עימי מין השיכר הזה
ואקרא ואתוודע לקורא אתכם ואשוב

איפה שמיים כחולים , איפה???

קפאו לנו העצמות והמח התחיל להשתבש שום מרק לא הצליח לחמם אותו היום אבל אתה? ערוך השלמות ושוב אלינו

amigor

New member
ניצתי, כלום אין מחמם לידך|

כמה חבל! דילגתי ליד מגשם זלעפות חזק על זגוגיות חלונות מכוניתי גם אתמול וגם היום רחמי שמיים לא פסקו לא הותירו בי חשק לעצור והדרמתי בדהרה מייחל להגיע בשלום למחוזינו. אילו ידעתי
הרמתי מצטער אולי
כזה של דוב יחמם גם לו במעט.

r e d head

New member
ערב טוב גם לך

היה לי היום יום קשה בעבודה בחוץ ירד גשם כל היום. כאילו קודר בלב וקודר בחוץ. בדרך הביתה ירד גשם חזק פתאום מתוך העננים האפורים יצאה השמש, קרני שמש חזקות ומאירות, חתכו את הגשם. הייתי על גשר ההלכה, מול השלט של קאסטרו והיא הופיעה....מעל כל רמת גן ה ק ש ת זה היה מחזה מדהים בצבעים עזים הסתכלתי עליה כמהופנטת

למה סוף סוף???../images/Emo188.gif../images/Emo42.gif

מתה על מזג האוויר החורפי הזה מסב לי עונג אדיר מחייכת כל היום מביטה החוצה השמיים האפורים, שיוצרים תאורה מדהימה ומושלמת להרים הירוקים האלה מסביב הגגות האדומים כל כך נקיים האוויר....צלול עד כאב מתה על ה...
מתבאסת כבר שבשבת צופים
הבוקר קמנו לדשא מצופה לבן ברד חיוך של בוקר אוהבת................ מחר....יום חופש לקחתי לוקחת את ה
ויורדת דרומה אליו למושב אמר לי שיש שם שלוליות שחבל על הזמן וש
לא לטבוע... לא 'כפת לי כלום יודעת שבסוף אגיע ל
שלו מתרגשת.... (תראו איך גלשתי....מאהבה לחורף.... לתכניות למחר... כנראה מעסיק אותי הבחור הזה...
) אז....אל תקחו לי את החורף כל כך מהר חבר'ה... ניצתי...יכולה להסתגל לעוד תקופת מה בקור ובגשם??? בלי קרניים מאירות?

amigor

New member
לא, זה בסדר זה חמוד, חופשיה

לא שאני,
תמרן יפה בתוך כל אלה במרכז בדרך כלל אני צולל
לא ציפה לשחייה כזו הוא חשב שהוא אנפיבי

למעלה