ניסוי

• פותח הנושא uma5
  • פורסם בתאריך

uma5

New member
../images/Emo186.gifניסוי

מצד אחד אין לי מה להפסיד אך כפי שאומר אבא של אפי צריך לברר מה הסיכונים.מה שידוע לי כרגע שזו חברה מחו"ל וצריכים לקבל את האישור מחו"ל אם בתי מתאימה במידה ולא נגיע עד3000 מ"ג קפרה. המצב שלה מטעה הלילה היה לה התקף של פירכוסים ונאלצתי לתת לה סטסוליד 10 כל היום היתה מסטולית וקישרתי לסטסוליד אך עתה התברר שהיא התיבשה ומחר תקבל נוזלים. יתכן אפילו שאחת התרופות גורמת ליובש אך אם נפסיק יהיו פירכוסים עם איבוד הכרה. המלכודת נוראית. אם יחליטו לשבצה בקבוצה יהיה לנו מפגש ודבר ראשון אשאל מה הסיכונים. אני מתארת לי שכנראה לfda

ruthty

New member
../images/Emo165.gifבוקר טוב יפה

יפה לפני שבתך תתחיל בניסוי בדקי את כל הסיכונים האם התרופות משפיעות לרעה על מערכת העיכול האם התרופה תגרום לה לטישטוש כל היום ואולי תפגע בזיכרון לפי מה שאת מספרת התרופה קפרה מתחילה להשפיע לטובה שבי עם הרופא המטפל ופרסי לפניו את כל חששותיך ורק לאחר שתקבלי תשובות ברורות תחליטי בהצלחה מכל הלב

uma5

New member
../images/Emo186.gifנסוי

רותי תודה על מערכת העכול לא חשבתי והרי יש לה בעיות יש לה ריפלוקס קשה והדפקין עושה לה דלקות כבד אני אתקשר אל הנוי. ואומר שאני חוששת היות והקפרה כרגע משפיעה ןעם התרופה שבניסוי מי מבטיח לי שלא נחזור להתחלה איזה כיף שיש עם מי להתיעץ הפורום מחזק ידי.

למעלה