כתבה בעיתון

• פותח הנושא JN24
  • פורסם בתאריך

JN24

New member
../images/Emo186.gifכתבה בעיתון

היום בידיעות אחרונות,מסופר על הקור שיהודה סבל ממנו בזמן ההופעה. ועל זה ששמו לו מגבת על הראש וככה הוא הופיעה. אח.... יהודה יהודה

ספי סול

New member
ממש כתבה...

כבר כתבתי על זה בשרשור למטה אבל זה לא כתבה בכלל במדור הרכילות של "העלוקה" כתבו על ההופעה בירושלים.... אם את רוצה לראות בשרשור למטה תוכלי לראות אותו עם המגבת על הראש החבר'ה היו בהופעה והביאו לנו תמונות....

willo1

New member
אין צורך להיעלב ../images/Emo8.gif

אני בטוחה שהנימה בה נכתבה ההודעה של ספי לא נכתבה בצורה מזלזלת או נועדה כדי לפגוע. נשמח לראות אותך פה שוב

ספי סול

New member
מה מזלזל בהודעה שלי תסבירי לי...

שאני אדע איך לפנות לאנשים פה.... על מה יש להיעלב????????

מה זה החרטה הזה???

פוליקר כתב למאיה בוסקילה שיר? אלוהים ישמור....... תגידו שזה לא נכון בבקשה!!! לא שיש לי משהו נגד מאיה בוסקילה אבל זמרת היא לא....שצביקה פיק ימשיך לכתוב לה שירים ושיהודה יתמקד בשירים שלו ובדיסק שלו ואם כבר לכתוב לאחרים אז לאריק אינשטיין וזמרים אמיתיים ולא לזמרים לרגע...

טוביה (המלך!!!), מסכים אתך, מאיה

בוסקילה לא ממש זמרת. אבל מצד שני, גם דנה אינטרנשיונל לא ממש זמרת ופוליקר כתב לה שיר ("ואחרי הכול" - שיר מדהים - מילים נהדרות של יואב גינאי ולחן מדהים של פוליקר). נדמה לי שפוליקר לא כל-כך מסתכל על הזמר/ת שהוא כותב לו/לה שיר (אם כי גם זה חשוב, כמובן....) אלא יותר על המילים - אם הוא מתחבר למילים אז הוא מלחין והזמר, מי שיבצע את השיר, אולי פחות חשוב לו. יותר חשובות לו המילים, התוכן של השיר. כך נראה לי.

ספי, תירגע ותרגיע

אין שום דבר מזלזל בתגובה/הודעה שלך. לא יודע מה רצה/רצתה ממך הפונה. אתה עלא הכיפאק והכול בסדר אתך!!!!!!!!!!!!

רינה ד

New member
טוביה הילדים וכל השאר...

עדיין לא שמענו את השיר ואת הביצוע שלה אולי היא עוד תפתיע ותוכל לשיר ברגש אחרי הכל זה שיר של פוליקר אז זה חייב להיות עם רגש אז חכו תישמעו את השיר ואח"כ נגיב עליו. טוביה ככה אני הגבתי ששמעתי שהוא הלחין לשלומי סרנגה שיר, אבל תודו שזה יצא פצצה... (ודנה היא אחלה זמרת שבעולם!!!)

ספי סול

New member
מודה זה יצא פצצה...

ובקשר למאיה בוסקילה (איזה שם יש לה חחח) דוד שלה שמעון (בוסקילה) לא רצה לכתוב לה שיר ויהודה כותב לה עכשיו אחחחח איזה עולם הזוי........ מת לשמוע את השיר המדובר כ"כ......

ספי סול

New member
סבבה אח שלי תודה...

מישהו ניפגע בלי כוונה קורה....אין מה לעשות יש אנשים שלא מבינים מה שהם קוראים.............(בעיות בהבנת הנקרא...???)

למעלה