יום שלישי

נמ

שיעור 1: היסטוריה- משעמם, לאומיות או משהו. שיעור 2: מתמטיקה- הייתה לי איזו עבודה לסיים במעבדה:) שיעור 3: ספרות- איזה בן זונה לא נתן לי לשבת מקדימה, אז הוא חטף כאפה:) השאר היה סתם העיוורת. שיעור 4: שוב מתמטיקה, ציירתי. ואו. הייתי אמורה לחזור לשיעור 7 אבל המורה חולה.

How I Disappear

New member
יום קצרצר וחורפי, כמו שאני אוהב XD

שעה ראשונה ספרות, המורה הזאת מצחיקה חח שעה שניה אנגלית, בדקנו שיעורים, כמו כל פעם ... שעה שלישית היסטוריה, אני שונא את המורה הזה !!! שעה רביעית היסטוריה, מורה מיפגר !! הייתי צריך ללמוד עד שעה שביעית אבל ביטלו לנו

hadarinke

New member
ואם ביום שלישי לא בא לי?

אז 3 שעות לשון, שעתיים גיאוגרפיה שנרדמתי בהם פעמיים, ושעה ספורט.. אני כלכך עצלנית, היה לנו מבחן דילגית ועשיתי בסביבות ה75 בדקה... יום חורפי ויפה לכולם

hadarinke

New member
חחחח מה?!

אז כל קרית אונו שמנים. חברה שלי שוחה בנבחרת מכיתה ד' ורוכבת על סוסים והיא עשתה 124

ShirBesser

New member
יום שלישי לא נגמר...

התחלתי ב-9 היום כי התבטל לי ספורט! D: אבל קמתי וירד גשם... מה שאומר שצריך להזמין מונית >< לא נורא אני אוהבת גשם
אז שעה 2- חברה. היה מצחיק שעה 3-4- היסטוריה. חווווופר. שעה 5-6- סוציולוגיה. חווווופר. למרות שהיה מעניין קצת שעה 7- אנגלית. לא היה מעניין היום אבל כולם עושים אז רציתי גם

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo3.gif

שעת אפס
: מת', שאלו דברים למבחן שעה ראשונה: היסטוריה שעה שנייה: זה"ב, כמה נחמד שיש שיעור שאפשר פשוט לשבת ולא לעשות בו כלום
זה רק מזכיר לי שאני רוצה רישיון שעה שלישית: ביוטכנולוגיה-מבנה האטום משעמם
שעה רביעית-חמישית: מבחן במתמטיקה, אלגברה 60 (4*15)-הצלחתי הכל ובקלות גאומטריה 40 (20*2), בכל בעיה שני סעיפים, הצלחתי סעיף אחד בבעיה הראשונה
כתבתי נתונים והכל לשתי הבעיות שעה שישית: מדעי החברה, שיעור מיותר
אני רוצה פטור! מחר יום מוקד-מחויבות אישית, כלומר במקום לבוא ב7:30 ולסיים ב14:10 (כולל ספורט, היסטוריה, שעתיים תנ"ך וכו') אני מגיע ב8:00, מרצים לנו/פעילויות ודברים כאלה עד 12:30, שאז אנחנו כנראה משתחררים
וגם אם לא-המורה (שהיא גם המחנכת) אמרה לא להביא תנ"ך (שזה השעות החמישית והשישית)

גאולונת

New member
../images/Emo188.gifוואי כמה גשם!!!../images/Emo99.gif

היום כל היום לא למדנו, באו אלינו המון אנשים שיסבירו על המחויבות אישית. לא נראה לי שיש משהו שמעניין אותי =[ המורה אמר שיש מצב שיהיה משהו עם בעלי חיים =] אני ממש מקווה שבאמת יהיה! ואם לא... אז אלך כנראה על משהו משעמם הממממ... כמו תמיד. =\

למעלה