חדש באתר של

Helicon HipHop

New member
../images/Emo186.gif חדש באתר של

שלום חברים, האתר שלנו מתעדכן מדי יום : סקר חדש ומשעשע - אתם מוזמנים לנתח אחר כך את תוצאותיו... כל זוכי הגראמי של הליקון היפהופ ! וטיפ קטן : האלבום של 50 סנט - כאן בישראל - ביום חמישי !!! אגב, אנחנו מאמינים שרובכם רשומים ב- Mailing List שלנו. האם החידה שלנו היתה קשה מדי בשביל מכורים שכמותכם ... ? יש לכם עד יום רביעי לענות- ולזכות. [ תשובות כמובן, יש לשלוח למייל שלנו ולא אל מערכת המסרים].
הליקון היפהופ www.helicon.co.il/hiphop

EmGee

New member
בקשר לחידה שלכם

אני לא יודע מה כולם קיבלו אבל אני אישית לא קיבלתי שום תמונה

Helicon HipHop

New member
>>>הנה התמונה האבודה<<<

אכן קיבלנו פניות מכמה אנשים שלא קיבלו את התמונה- אז שלחנו להם ב- Reply את התמונה. בשביל כל אלו שהתביישו לבקש... קבלו את התמונה (בלעדי לפורום מוסיקה שחורה בתפוז) זהו את הראפר - קבלו את האלבום שלו. תשובות יתקבלו אך ורק למייל של הליקון היפהופ : [email protected] בהצלחה !

kodman

New member
זה לא NAS

וידעתי מי זה עוד לפני שהעילתם את התמונה (דיברתם עליו כל כך הרבה במייל האחרון ככה שלא היה סיכוי שזה יהיה מישהו אחר
) kodman

tomoshe

New member
תגיד קודמן -

אתה הרי בטח ידעת מי זה עוד לפני שהם חשבו על החידה, לא? בעצם אתה ידעת מי זה בתמונה עוד לפני שהתמונה צולמה. למעשה, עוד לפני שהאיש בתמונה נולד אתה כתבת על זה בפורום [נענע/תפוז/ווינט מחק את המיותר] והנה הלינק שמוכיח את זה [מצורף לינק] והנה עוד הוכחה שקודמן היה שם ראשון [כאן נכנסת בדיחה על חמוסים שאוכלים ג'חנון] . מה המספרים הזוכים של הלוטו שבוע הבא קודמן? יש לך לינק לזה?

kodman

New member
תגובה תומאס -

קודם כל - אני דיברתי על זה שזה דיי ברור מי זה יהיה, כחלק מהיחצון ההיסטרי לאלבום, לא באתי לרמוז על שום דבר אחר. שנית, איפה הלינק?
בקשר לקטע ש"ידעתי לפני שנולדת" זה המצאה של גימל - אני ישמח אם תמצא קישור אמיתי ותראה לי איפה רשמתי דבר כזה בכל הקשר שהוא. לעניין הלוטו - על זה אתה צריך לדבר איתי מחוץ לפורום
kodman

tomoshe

New member
"איפה הלינק"????

שמע יקירי, עברה פה סאטירה - חלפה פה בעדינות מעל לראשך, תסיק ממנה מה שתרצה (רמז - חלאס עם הודעות בסגנון של - "כבר כתבתי על זה פה לפני שבוע/לפני חודש/לפני שנה/לפני שנולדת, הנה הלינק/תמונה/קובץ שמוכיח את זה). נ.ב. החמוס שלך מת.

למעלה