חברים יקרים

כלנית 2

New member
../images/Emo186.gifחברים יקרים

שימו לב להולכי רגל כשאתם נוסעים בכבישים ומתיזים את השלוליות לעבר המדרכה שבה הולכים ילדים,נשים,קשישים,וטף, אתם במכוניותכם המחוממות ממהרים כל כך עד שלא רואים או מרגישים את אלו שפוסעים להם במדרכות קופאים מקור ורטובים בגשם, אתמול הלכתי לדואר ופתאום עבר רכב במהירות שכזו בספיד ניראתי כאילו יצאתי מהים, מילא אני אבל היתה שם ילדה כבת 6 שחזרה מבית הספר עם תיק כבד על הגב ודפים ביד,שהחלה לבכות שהדפים רטובים ניגשתי להרגיע,, והיא רק בכתה ואמרה "המורה תהרוג אותי נרטבו לי הדפים" עמדנו שנינו קפואים תחת מטריתי שבנתים עפה לאחור ונשברו זרועותיה, ותוך כדי עברה עוד מכונית שהתיזה עלינו שוב כאילו לא הינו מספיק רטובים. אז בבקשה מכל אלו שממש לא בכונה עושים זאת תנו לנו לעבור את הכביש בשלום את המקלחת היומית כבר נעשה בבית. וניצתי אני יודעת שזה אולי לא קשור לפורום זה אך בשל מזג האויר הסוער מצאתי לנכון שהודעה זו עומדת על סדר עדיפות, אז אם תכעסי קחי

כלניתוש

אין מילים בפי כי צדקת נערתי אין דבר מביש מרכב על הכביש שמשפריץ על ההולכים והשבים שבינות לשלוליות את דרכם מפלסים ובינתיים חביבתי לך לספר רציתי כי הקור החודר את נושא הפורום קצת מיגר רוח שטות וקצת הומור מסלקים לרגע את הקור | ניצת שהפכה יצירתית פתאום |

למעלה