דוגמאות ל"הביאו אותה בהפוכה"

pampkin

New member
אני חוששת שהחרדתם אותי!

הפורום הזה היה הפורום הנורמלי ביותר בתפוז- בלי בלבולי מוח חסרי תכלית, בלי נערות מסכנות בעלות בעיות התבגרות קשות... אבל אתם הולכים והופכים את הפורום הזה לאחד כמו אלו הנ"ל! הפורום היה אחד מהגבוהים. אני מאוכזבת. בהתחלה חשבתם שאני ילדה מנומסת להפליא ממשפחה המקורבת לברון רוטשילד, אבל אני פשוט בודקת פורומים מטעם תפוז, ב"תחפושת". אני מצטערת, אך את המבחן שלי לא עברתם. אל דאגה! ישנם עוד בוחנים חשאיים שיבואו "לבקר" את הפורומים שלכם. יכול להיות שדעתי לא תשפיע בכלל,אבל יכול להיות שכולם יסכימו איתי! המורה שולה- אני חייבת לציין שאת עושה עבודה נפלאה, ומנסה להסיט את הפורום בחזרה למה שהוא היה. אל דאגה. אם הפורום יסגר אני אדאג שיהיה לך פורום אחר הקשור לנימוס.

Blind Idiot

New member
יש לי שאלה...

תגידו אתם הומואים?! מה זה הפורום הזה?!!? נימוס? אמא ש'ך בפיתה כן אני מגניב אני יודע אבל... אמא ש'ך פשוט בגבס

adidushim

New member
פועל יוצא מהודעתך היא

שלפי ראות עיניך הומוסקסואלים יותר מנומסים מהטרוסקסואלים?

Danihell1

New member
אהבתי את חדות העין שלך..

איך שאתה מגיע למסקנות שכאלה...
חח...

נו טוב...

אני כבר הבהרתי פה שהשפה היפה שלי גורמת לאנשים לחשוד בנטיותיי המיניות.... אח, איזה עם סגולה, אכן...

נויקה

New member
אז לא סתם

קוראים לך אדיוט עיוור. אמא שלך בטח שמה לב על הרגע הראשון עם מי יש לה עסק... אגב, שלום לכולם, הפורום שלכם ממש נחמד, לעומת מה שזו מההודעה השניה חושבת. נעה (שכל כך עייפה מלהיות מנומסת)

למעלה