angel enamorado

New member
../images/Emo185.gif

אז הלכנו לשתות שוקו, ממש כמו בימים ההם. ישבנו דיברנו וקצת ריכלנו. את נראת כולך כאילו לחוץ לזוז, לא היית נינוחה. בדקת בפלא כל רגע, וכל שנייה היה טלפון כאילו מישו מחכה לשמוע ממך מה קורה בינתיים. את היית אותה ילדה, חברה טובה שאהבתי ולא אהבתי ביחד. אותה לארג'יות רגילה ואותה צביעות, אותו אגויסטיות ומחשבות עצמיות. כמעט כל השיחה סבה סביבך. חשבתי שמאותה פגישה נוכל לחזור לקשר,להפגש פה ושם. להיות בקשר. אבל זה היה מצחיק.כי זה כל כך רחוק מזה. נפגשנו בשביל להראות שלא נותרה טינה, שוואלה, יושבות בבית קפה ממש כמו חברות. אבל זה רחוק ממה שזה. זה היה מפגש סיום. סגירת מעגל. משו חד פעמי. איך באמת חשבתי שאפשר לזחור להיות חברות
אנחנו כל כך שונות שזה מדהים אותי איך היינו חברות במשך יותר משנתיים. את משחקת אותה פוזה, כולך בבגרות, לא יכולה ולא רוצה להיות ילדה ולו לרגע. ואני לעומתך, אומנם בת 18 ,אבל כל כך ילדה.כל כל נהנת מזה. את רצינית ובקושי צוחקת ,הכל כבד אצלך.. אולי זו רק אני שרואה את זה. בעעע.. סגירת מעגל, זה מה שזה היה.. אז כמו שאומרים "היה טוב,וטוב שהיה

משום מה

זה הזכיר לי את ידיד שלי.. למצוא חברות אמיתיות זה בעיה לפי דעתי. אז היה לכם נחמד וזהו מקווה שתהיה לך חברה אמיתית שתשתי איתה שוקו ותהני. שבוע טוב נפש

JudyWn

New member
גם לסגור מעגל זה דבר חשוב

אחרת נשארת מין תחושה כזו של משהו לא ברור

angel enamorado

New member
נכון,

וזה מה שהיה. עד שאני פניתי אליה כדי לדעת למה התרחקנו. דיברנו, והבהרנו ת'דברים וקבענו להפגש, סתם בלי סיבה. נפגשנו וכמו שאמרתי זה היה מעליב אפילו. היא נתתה לי תחושה כאילו היא עושה לי טובה שהיא פה, והיא לא. כי כמוהה וטובות ממנה יש בכל העולם.. משומה אני לא מוצאת חברות אמיתיות.. ולפעמים , כשרע לי לי, אני מתרצת את זה בעובדה, שכל שנה כמעט עברתי דירה, ולכן הספקתי לקשור קשרים ולפרום אותם באותה מהירות. לא הייתה לי "מחוייבות" שכזו לחברות.. ולכן, אפעם החברויות שלי לא מחזיקות מעמד, כי לי נמאס לרוב, כי השיחות חוזרות כי בלה בלה בלה בקיצור, יהיה טוב, לא

למעלה