Wake up, Man!

LoLo16

New member
../images/Emo185.gifWake up, Man!../images/Emo185.gif

מה נשמע אנשים? כנראה שכל יום חמישי הפורום עובר למצב שיממון/ דיכאון... ובצדק! שלושה שבועות ללא ר"בי!!! אז במקום לבכות לערק שלנו, בואו ננסה להעיר קצת את הפורום...
הנה לכם סקרון קטנטון- איזה ילד מהגנון הכי אהבתם
-אדם -רהב -עומרי -סינדרלה -אור (לימור:"אור....נה!) -דרור הסבירו, נמקו והדגימו

like daa

New member
אממממ...../images/Emo39.gif

קודם כל תיקון קטנטן: אור- לימור: "שממלאה אותנו באור-נה...*מבט מבולבל*" ועכשיו לבחירתי...
אדם- משוגע מדיי
רהב- שותה יותר מדיי קפה(
)
עומרי- הגיוני מדיי
סינדרלה/עמית/יוכבד/יראל- מתלבשת יפה.. חח... סתם, שקטה מדיי
אור- ילדותית מדיי ("אני בגן של ורדה!")
דרור- מוזר מדיי (שילוב של אדם ואור) אממ... אז בקיצור- סינדרלה/עמית/יוכבד/יראל- כי היא מתלבשת יפה... (יחסית לשאר, ואני לא אומרת שהתחפושות של אדם לא טובות, אך... השמלה התכולה היפיפה שלבשה סינדרלה פעם לא משתווה להן...
)

רהב. ../images/Emo16.gif

היא פשוט היפראקטיבית (כמו ענבל המורה לערבית), היא כל הזמן מדברת ומצחיקה, וזה עדיף מילדים שיושבים בשקט ולא אומרים מילה.
ניר

LoLo16

New member
לדעתי....

עומרי. הוא היה כזה מתוק וחכם ומצחיק
את שאר הילדים אני לא ממש אוהבת, אולי מהנותרים הכי את אדם, אבל אני לא סובלת במיוחד את דרור המעצבן הזה
!
!|

elinorikbalik

New member
נכון גם אני לא אוהבת אותו

גם אני לא אוהבת את דרור וכשהראו אותו בפעם האשונה באולפן הוא ממש עצבן אותי והבאתי סוכריות לילדי הגנון ורק לדרור לא נתתי סוכריה הוא כל כך מעצבן אבל במקום לתת לו את הסוכריה נתתי אותה לאורנה

like daa

New member
חח... נתת לאורנה סוכריה?...

היא לקחה אותה? מה היא אמרה?... גמני לא אוהבת את דרור במיוחד...

elinorikbalik

New member
תשובה

כן היא לקחה את הסוכריה אבל זה היה ממש מצחיק לראות אותה עם הבגדים של לימור ועם סוכריה ביד . הלכתי אליה ואמרתי לה וזה בשבילך והיא צחקה ואז היא אמרה לי תודה . אלינה סיפרה לי שגם את פגשת את אורנה בפתח תקווה על מה דיברתם בסוף? ועל מה דיברתם בכלל?

like daa

New member
היי אלינור,

איך ידעת שזו אני?!... בכל מקרה, אם בא לך אכתוב לך את זה לאימייל שלך, רק הפעם תעני לי...

PopPy

New member
המממ... דווקא אני לא אהבתי את רהב..

כלומר, בהתחלה כן- היא הייתה מקסימה ומתוקה, אבל בשלב מסוים נראה שמילדה תמימה בת 4 עם כל הראיונות והפרסומות והבלגן שסביבה היא הפכה יותר למותג של הגנון, ואת זה אני לא אהבתי. אדם היה הכי אמיתי (סינדרלה עם הביישנות, רהב עם האהבה הזו למצלמה, דרור שלא אמר אפילו מילה אחת בגנון, ואור שהופיעה רק פעם או פעמיים) מבין כל הילדים...

f o x g i r l

New member
מי זאת אור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif, למישהו יש א

ולי תמונה שלה גדי שאני אוכל להיזכר, כי אני לא זוכרת ילדה שהייתה בגנון וקראו לה אור, אני רק זוכרת שהייתה ילדה שקראו לה עלמה או משהו כזה.... והיא איזה פעם אמרה בגנון:"הקדוש ברוך הוא ברא את העולם", ואז לימור התחילה לקפוץ ולרקוד ולשיר:" משיח משיח משיח איי איי איי איי איי איי..."

למעלה