חדשה כאן אוהבת את סינרגיה ומאפשרת לעצמי להצטרף לא כותבת שם, לא כלום. מחכה שאתם תשאלו אותי חחחחח
מ מרילולית New member 7/3/06 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif חדשה כאן אוהבת את סינרגיה ומאפשרת לעצמי להצטרף לא כותבת שם, לא כלום. מחכה שאתם תשאלו אותי חחחחח
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif חדשה כאן אוהבת את סינרגיה ומאפשרת לעצמי להצטרף לא כותבת שם, לא כלום. מחכה שאתם תשאלו אותי חחחחח
G Gefi Giraf New member 7/3/06 #3 מה את עושה?!!??? היא ביקשה צומי באופן ברור. לאנשים כאלה לא נותנים. לא אכפת לי איך קוראים לך, בת כמה את או מאיפה את. ברוכה הבאה. אם בא לך לספר על עצמך לכי על זה, אבל בלי קריאות נואשות לצומי. אגב, אני ג'פי ואני לא נחמד במיוחד
מה את עושה?!!??? היא ביקשה צומי באופן ברור. לאנשים כאלה לא נותנים. לא אכפת לי איך קוראים לך, בת כמה את או מאיפה את. ברוכה הבאה. אם בא לך לספר על עצמך לכי על זה, אבל בלי קריאות נואשות לצומי. אגב, אני ג'פי ואני לא נחמד במיוחד
מ מרילולית New member 7/3/06 #4 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif וואלה תודה שאמרת לי. אקח את זה בחשבון ואני לא רוצה צומי- סתם לא היה בא לי לספר
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif וואלה תודה שאמרת לי. אקח את זה בחשבון ואני לא רוצה צומי- סתם לא היה בא לי לספר
מ מרילולית New member 7/3/06 #5 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifהינה מישהי נחמדה :] אני דורין בת 14 מת"א תמונה