שטו שוקולטה איך כותבים באנגלית את שם השיר החמוד הזה? ניסיתי לחפש אותו בכל מיני וריאציות ולא מצאתי...
M me 87 New member 18/4/04 #1 ../images/Emo185.gifשטו שוקולטה איך כותבים באנגלית את שם השיר החמוד הזה? ניסיתי לחפש אותו בכל מיני וריאציות ולא מצאתי...
../images/Emo185.gifשטו שוקולטה איך כותבים באנגלית את שם השיר החמוד הזה? ניסיתי לחפש אותו בכל מיני וריאציות ולא מצאתי...
X XUXA141 New member 22/4/04 #4 מיונזי הוא אכן בפורטוגזית אם כי יש לו גם גירסא בספרדית אבל היא לא מתאימה לריקוד. קיקה בדרך כלל שם את הגירסא הזו ואז נתקעים באמצע הריקוד כי התנועות לא מסתדרות.
מיונזי הוא אכן בפורטוגזית אם כי יש לו גם גירסא בספרדית אבל היא לא מתאימה לריקוד. קיקה בדרך כלל שם את הגירסא הזו ואז נתקעים באמצע הריקוד כי התנועות לא מסתדרות.
X XUXA141 New member 24/4/04 #6 כן.. הגירסא שרוקדים היא הגירסא בפורטוגזית עם המילים "מיונזי, אתה מערבל אותי כמו מיונזי...". יש גם גירסא בספרדית, כאמור, לא מתאימה לריקוד הקיים כי סדר הקטעים שונה.
כן.. הגירסא שרוקדים היא הגירסא בפורטוגזית עם המילים "מיונזי, אתה מערבל אותי כמו מיונזי...". יש גם גירסא בספרדית, כאמור, לא מתאימה לריקוד הקיים כי סדר הקטעים שונה.
M me 87 New member 25/4/04 #7 מיונזי אחלה שיר אבל זה לא זה! אני מדברת על שיר שהפזמון שלו הוא "או או שטו שוקולטה"