שוקולד

sela v

New member
שוקולד

זכור לי שקראתי פעם בהארץ על מקום שמייצרים בו שוקולד באזור התעשיה בנתניה ליד IKEA, האם זה עוד קיים? חיפשתי את זה לפני איזה שנה. אפילו שאלתי כמה אנשים באזור, ואף אחד לא ידע על מה אני מדבר. דרך אגב לגבי מקס ברנר, כמה הם גובים עבור 100 גר' של קניית פרילינים?

ננה f

New member
שאלה לכל בולסי סובאי וזוללי השוקולד

כמה זמן יש ליאונידיס מול ארנו ברמה"ש? זה חדש , לא ?

איריסג

New member
שוקו נוי

זה השם של השוקלטיירים האלה, וזה גם בעיני מצווה לקנות אצלם - השוקולד משובח ומי שעובד במפעל הם אנשים עם פיגור ומוגבלויות - כחלק מתהליך שילובם בחברה. אז גם שוקולד טעים וגם מצווה - זה נראה לי שילוב מצויין.

sela v

New member
יש לי כמה לינקים

לחנויות שוקולד מומלצות בבלגיה אם יש ביקוש.ולשוקולד האנגלי הטוב ביותר, שעולה 60 פאונד לקילו הוא Charbonnel et Walker. נמכר בבונד סטריט, הרודס וסלפרידג'ס, אבל בחנות בבונד סטריט יש הכי הרבה מבחר.

ננה f

New member
חשבתי שזה חדש. נראה מלוקק

בין האופניים למספרה... וממש אבל ממש ממול ארנן. קונקורנציה זה מעולה

sela v

New member
יש להם גם כתובת?

ו
על התגובה המהירה. אני זוכר שקראתי על זה שהם עוזרים לאנשים עם מוגבלויות, וגם אני חושב שזה חשוב לעזור. במיוחד אם גם המוצר טעים.

sela v

New member
הפעם לביקור ארוך

זקוקים להמלצות למקומות בלונדון?

sela v

New member
חושב שקצת קשה למצא משהו בפחות

מ-15 פאונד ללא שתיה בלונדון וסביר. האם יש באיזשהו מקום דברים שאני ואחרים כתבתי בעבר? כי נדמה לי שסיפרתי, ולא רוצה לחזור על דברים שכבר סיפרתי.

sela v

New member
חג כפול

דרך אגב אם כבר מזכירים חגים. באנגליה יש את הכריסטמס פאדינג, ובמקום חמאה או מרגרינה משתמשים בשומן של חי זה נקרה Suzt אם אני לא טועה. אפשר לקנות כזה גם בארץ? או שפורום מתכונים יתאים יותר לשאול שאלה כזו?

sela v

New member
הממממ

דווקא אוהב עוגה עם פירות יבשים, ואכלתי אחת לפני כשבועיים, ורציתי להכין אחת פה.

ננה f

New member
מחר. תזכיר לי, אקליד לך אחת משו משו

אם שכחתי אנא תזכיר לי במסר, עוגת טו בשב"ט. נהדרת נכנסת לפריזר, נפרסת לפרוסות דקיקות של גודיס...

meravbr

New member
גם אני רוצה,

ניסיתי משהו לפני כמה חודשים (נדמה לי של רוני ונציה) ויצאה ממש לא משהו...

למעלה