סקר: 22:30 או 1:50?

../images/Emo185.gifסקר: 22:30 או 1:50?

אז מתי אתם מעדיפים לצפות בתכנית של אספרל? (זה אסף הראל בקיצור) בשידור החי ב22:30 או בשידור החוזר בלילה ב1:50 בערך???? יש כמה יתרונות וחסרונות לכל אחת משעות השידור.....: 22:30 יתרונות : זה שידור חי תוסס עכשווי הכל יכול לקרות אפשר להתקשר לתכנית אפשר להגיע.. 22:30 חסרונות שעה לא נוחה..מתנגש עם ערב טוב עם גיא פינס ושלל תכניות מערוץ2 לפעמים (ארץ נהדרת וכו)- ולפעמים אני עובד בשעה הזאת 1:50 יתרונות אח אח - שעת לילה שקטה אני מול הספה בסוף היום הקשה..קצת נחת והמון צחוקים - יותר קשובים לפאנצ'ים ולבדיחות...יותר זורמים עם הסבלנות...יותר סלחניים לבדיחות לא מזוהות... *וזו ההעדפה שלי בגלל זה! אני תמיד אוהב לחכות קצת ולהתאפק..ולראות ככה עם המון כיבוד ואוכל שאני מכין לי מראש לנשנושי לילה מול בתכנית.. 1:50 חסרונות עייפות, רב עמך ישראל ספון במיטות לקראת היום הבא,שעות השידור משתנות לפי הקריזות של ערוץ 10 ושל לונדון&קירשנבאום. בקיצור : מתי אתם מעדיפים לצפות והכי חשוב......למה??????

ואגב...נעים מאוד נועם

פעם ראשונה שאני כותב בפורום המאאגניב הזה - אבל לא פעם ראשונה שאני קורא.....אז הי ושלום.

ll Princess ll

New member
אוקי..אז ככה../images/Emo41.gif

קודם כל ברוך הבא ככותב בפורום!!!!
אישית אני "אדם הלילה" ולי ככל שיותר מאוחר-יתר טוב! זה באמת נפלא בסוף יום לשבת ובכיף לצפות בתוכנית כשאתה יודע שכל היום כבר מאחורך א=ב=ל רצערי הענק אני צריכה לקום ב-6 כל בוקר ועד שאני הולכת לישון (ארחי שהתוכנית מסתיימת אני תמיד נכנסת לפורופ ויש לי עוד כמה דברים שאני לא אכנס לזה כרג) ויוצא שאני הולכת לישון ב-1 ושי לי 5 שעות שינה שאחרי זה אני כל היום כמו עם סמים...מ=ת=ה לישון. אז אני מעדיפה שהתוכנית תשודר יותר מוקדם.. לא שאני רוצה אבל אין לי ברירה... שיהיה לכולכם יום כייפי!!!!!! חיבוקים לכולם!

22:30

ואם כבר: 22:45. שגיא פינס יעבור שעה, למה שאסף הראל יעשה זאת?
אני חושב ש"כל לילה" מתאימה, יחסית לקהל הישראלי, בדיוק לשעה 22:30-23:00. וזהו.

sweetdreams

New member
אני לוקחת את שתיהן!!

בדר"כ אני רואה בעשר וחצי. בכל זאת, שידור חי, יותר כיף! וזה יתרון גדול, בגלל זה אני גם מעדיפה את השעה הזאת. אבל התוכנית בעשרה לשתיים מתלבשת לי מעולה בימי שני ורביעי, שאני בקורס ערב ואז לא יוצא לי לראות.

למעלה