מפגש

יעל י

New member
../images/Emo185.gifמפגש../images/Emo185.gif

ממש ממש לפני שנהפכנו לפורום דיברנו על מפגש ובכן הגיע הזמן לסגור את הנושא. יש מספר אפשרויות ואני מיד מציינת אותן בבקשה כל אחת תכתוב בנושא ההודעה מה מועדף עליה ואם יש עוד רעיונות אז אשמח לשמוע תאריך: יום חמישי הקרוב 15.11 או יום שני 19.11 מקום: עזריאלי יוטבתה או "הרואה בקפה" בכפר הרואה או "קפה מאד" בחדרה

19/11 בעזריאלי../images/Emo45.gif

לדעתי עזריאלי יהיה הכי נוח כי הוא מקום מרכזי ואפשר להגיע ברכבת/אוטובוס/רכב

Meital GW

New member
ומה עם אילתיות? ../images/Emo9.gif

האמת שאני נמצאת בימי שני בת"א ואוכל להגיע בסביבות 18:00... אם יש מצב לשני - אשמח! אם לא... תהנו בכל מקרה, אני בטוחה!

יעל י

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif Meital GW

קבענו על יום שני בסופו של דבר (19.11) נראה אותך???

Meital GW

New member
כמובן!!!

אפשר להיות נודניקית? יש מצב להקדים בשעה ככה? (לסביבות שש - שש וחצי?) כי בשעה זו (19:30) אוכל להישאר רק כחצי שעה, כי אצטרך להגיע לטיסה. ושאלה/בקשה נוספת... אם יש מישהי שמגיעה מאיזור רמת-חן (אני חושבת), איפה שנמצאת מכללת "לוינסקי" והמכללה למנהל - אשמח אם אוכל לקבל טרמפ עד לעזריאלי... אם לא, אבוא באוטובוס וזה גם כן בסדר גמור!

Meital GW

New member
ודבר נוסף...

אשמח לדעת איפה בעזריאלי אנחנו נפגשות ואם אפשר לקבל טלפון שלך או של מישהי אחרת שמגיעה כדי שאוכל למצוא אתכן שם בקלות וליתר ביטחון (למרות שאני מכירה את עזריאלי - עבדתי שם שנה וחצי כמעט ושם הכרתי את בעלי
), אפילו במסר, אשמח! ומעבר לזה - נתראה ביום שני

לילית462

New member
אני באה בכל מקרה מה שתחליטו...

אבל צריכה לדעת כמה שיותר מוקדם כדי שאתארגן....

קפה מאד חדרה

או בגדול "הרואה בקפה "בכפר הרואה. אבל אני חדשה אז .................................. יש גם אולי "אג'נדה" בתחנת הדלק שליד תחנת הכח רבין??

יעל י

New member
../images/Emo26.gif19.11בעזריאלי השעה 19:30../images/Emo36.gif

נא להתפקד סופית עד יום שבת ביום שני בבוקר אני אזמין מקום יהודית , אפשר שניסע יחד ברכבת...

מוקדם מידי בשבילי ../images/Emo4.gif

יכולה לצאת מכפ"ס רק בסביבות 20:00 לדעתי כדאי קצת לדחות כי למי שמגיעה באוטו בשעה הזאת עדין יש פקקים באילון...

יעל י

New member
פלפלת,זו לא בעייה...

אז תגיעי קצת יותר מאוחר העיניין הוא שמי שבאה ברכבת אז האחרונה צפונה זה בערך ב 22:30 ככה שאין הרבה זמן עד שמזמינים וכאלה. אם נפגש ב 20:00 יהיה לך מתאים יותר?

למעלה