מה לדעתכם ? ? ? ? ?

דקלה 3

New member
../images/Emo185.gifמה לדעתכם ? ? ? ? ?

מה לדעתכם השוקולד הכי טעים שיש? לדעתי הכי טוב זה השוקולד פרה של עלית הנוסטלגי ולדעתכם ?

ליאן.

New member
הנושא נטחן עד דק..

באופן אישי.. אני מעדיפה את כל המרירים באשר הם..

katykr

New member
אם את אוהבת את המרירים נסי

את השוקולד המריר 70% קקאו של לינדט.

sowhatt

New member
2 דברים:

עוגה כושית עם קצפת זה הכי טעים. דבר שני, מילקי הכי טעים, יותר מקרלו, דני וכל השאר... ודבר שלישי. מת עליך מיטל =). ו PLZZZZZZZ תמחקי את המחיקה של הטיפקס מממממממני

תמיררר

New member
טוב..אז ככה...

רציתי לכתוב לכם כאן משהו על קרלו(אף אחד לא הכריח אותי לכתוב..באתי לבד...זה לא שמיטל איימה עליי או משהו..) אבל אני עייף מדיי אז אני יכתוב מחר(בסדר מיטל..?)
יאללה ביי לילה טוב

FriendlyFriend

New member
פעם אהבתי את השוקולד הרגיל של עלית

הציעו לי לאכול אותו המון, אז התרגלתי והתמכרתי.......אחרי כמה זמן כבר לא אהבתי........פה בקנדה יש המון סוגי שוקולד...אמממ.......האהוב עליי הוא בדרך כלל אחד עם וופל מלמטה כזה מזה טעים, ו...אני שונאת את האלה עם השכבות הכפולות
זה קשה מדי בשבילי.........

katykr

New member
שלום! אני קוראת את הפורום שלכם

כב רהרבה זמן, אבל מנסה שלא לכתוב רק כדי לא להתמכר אליו. אני חולה על שוקולד, מטורפת על שוקולד, ואם הייתי יכולה הייתי אוכלת אותו כלה יום. אבל מה לעשות שהוא לא ממש תורם לשומנים, או לעור, או לכל דבר אחר... אז אני מאד מנסה להגביל את עצמי, מאד. אבל שאלתם מה השוקולד הכי טעים, ואני ממש חייבת להמליץ: גודיבה!! אין יותר טוב מזה בכל העולם. כשייתי בחו"ל הייתה מתחת למלון חנות של שוקולדים רק של גודיבה, ואני חייתי על החנות הזו (קונים שוקולדים ממש לפי בחירה ומשקל), ואז עוד קנינו המון חבילות הביתה. כל מי שבחו"ל (במיוחד בבלגיה) חייב לנסות, אין על זה!

למעלה