כמוסוכר מי יודע איכן ניתן לקנות את תחליף הסוכר שנקרא "כמוסוכר"?? תודה למי שיעזור.
מ מונליזה New member 2/6/04 #1 ../images/Emo185.gifכמוסוכר מי יודע איכן ניתן לקנות את תחליף הסוכר שנקרא "כמוסוכר"?? תודה למי שיעזור.
../images/Emo185.gifכמוסוכר מי יודע איכן ניתן לקנות את תחליף הסוכר שנקרא "כמוסוכר"?? תודה למי שיעזור.
ד דנטל New member 3/6/04 #2 בדקת בסופר? ואולי בחנויות תבלינים. אישית, אני לא מבינה בתחליפים וכאלה כי אני שמנה שנהנית מכל רגע וגם מסוכר אמתי.
בדקת בסופר? ואולי בחנויות תבלינים. אישית, אני לא מבינה בתחליפים וכאלה כי אני שמנה שנהנית מכל רגע וגם מסוכר אמתי.
H hogo26 New member 3/6/04 #4 כמו סוכר לכי למדפים של הסוכרזית, אם זה זה לחולי סכרת את צריכה לברר עם הרופה לגבי הסוגים, אבל אני אופה עוגות לחולי סכרת עם סוכרזית נוזלית ,
כמו סוכר לכי למדפים של הסוכרזית, אם זה זה לחולי סכרת את צריכה לברר עם הרופה לגבי הסוגים, אבל אני אופה עוגות לחולי סכרת עם סוכרזית נוזלית ,
S silvey New member 3/6/04 #5 קיים מחסור זמני של "כמו סוכר", אני מחפשת כבר שבועות בכל סופר שאני מזדמנת אליו...אני מתכוננת לטלפן לאוסם לברר מה קרה למוצר...אם תהיה לי תשובה אדווח.
קיים מחסור זמני של "כמו סוכר", אני מחפשת כבר שבועות בכל סופר שאני מזדמנת אליו...אני מתכוננת לטלפן לאוסם לברר מה קרה למוצר...אם תהיה לי תשובה אדווח.