חלב נאקות

slightly

New member
../images/Emo185.gifחלב נאקות

היי חבר´ה. לפני מספר חודשים התגלגל לידי מאמר על חלב נאקות וסוכרת, ועל ההשפעה החיובית שלו על רמות הסוכר. ידוע לכם על זה משהו ? היום הסתבר לי שיכולה להיות לי נגישות לחלב הזה, ואפילו במחיר סביר. מה דעתכם ?

בזה יש לי הרבה ניסיון...

שתיתי את החלב הזה במשך שנה וחצי משהו כזה... זה עוזר, אבל לא תמיד, הסבר: אצלי זה היה מתנדנד-יומיים היו לי רמות מעולות, יומיים רמות סבירות ויומיים רמות על הפנים... חשבתי שזה באמת יכול לעזור אבל זה לא ממש שינה משהו... את יכולה לנסות-אצל כול אחד זה שונה!
נ.ב:הטעם של זה כמו של חלב רגיל...

מענין אם זה עוזר

מטבע הדברים יש טעם לנסות ולחפש פתרונות גם ברפואה האלטרנטיבי. הבעיה היא להוכיח שהרפואה האלטרנטיבית עוזרת. וכאן מעורבים כספים רבים לצורך מחקר מדעי מעמיק שבדרך כלל חסר. שוחחתי עם המשווק של החלב אם תרצי אנסה לשחזר את מספר הטלפון שלו. הבת שלי השתמשה לאורך זמן קצר מדי בכדי שאוכל לדעת באם זה השפיע עליה או לא? בכל מקרה רצוי שתדעי שיש מגוון מחירים לאותו ליטר חלב 25 ש"ח עד 39 ש"ח. הכל תלוי ממי קונים וכמה...

slightly

New member
תודה, יש לי מספר טלפון

של משווק בשם איל, ממחלבה באיזור מצפה רמון. מכר שלי, עם מחלת קרון, משתמש בחלב מזה מספר שבועות ומספר שחולל פלאים. לפי מה שהבנתי, המחיר יורד ככל שכמות ההזמנה עולה, ואם הוא יזמין בשבילי גם, שנינו נצא ברווח. השאלה - איפה אני מוצאת חומר על השפעת החלב על טייפ2. תודה על המענה

למעלה