בוקר טוב.

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo185.gifבוקר טוב.

מה שלום כולם? שבוע חדש התחיל. אומנם קצת עצוב בלב
אבל אני בטוחה שבעזרת
נוכל טיפה להתעודד. טוב, אז- יש לי סיפור לספר לכם..... לפני שבוע התקשרתי לאבא שלי (הוא עובד בהונגריה) וביקשתי ממנו שיקנה לי את הDVD החדש של
והוא אמר שאני אשלח לו תמונה של העטיפה ואת השם במדוייק שלהם במייל. הוא ביקש מאחת שעובדת אצלו לבדוק אם יש את הDVD בחנויות והיא אמרה לו- "אין בן ב
. אבא שלי כמובן אמר לה שאין סיכוי. כי אם אני אומרת שיש בן אז יש בן! היא התווכחה איתו- יש רק 3 בנות! אולי זה המתופף? אבא שלי- "לא. אחת הבנות מתופפת!" (ותאמינו לי שאין לי מושג איך הוא ידע את זה) בקיצור- היא בדקה ואין את הDVD או אפילו את הדיסק למכירה בהונגריה
נו, טוב. אז לסיפור הזה אין סוף כ"כ טוב. אבל תראו איך אני משפיעה על אבא שלי. הוא אפילו ביקש שאני אתן לו את אחד הדיסקים שלי של
והבאתי לו את האוסף

Shuki Porat

New member
בוקר טוב גם לך

סיפור מעניין דרא אגב אם את רוצה את יכולה להזמין את הדי וי די של באסט אוף מהאתר הזה:

אין את זה שם

רשמתי corrs בחיפוש וזה לא מצא את הואסף זה מצא רק הופעה. יכול להיות שאזל מהמלאי.

Shuki Porat

New member
וזה מה שרשום שם (העברית הפוכה)

CORRS - THE BEST OF - : יאמב The Corrs : םינקחש 02/12/2002 : האיצי ךיראת - : הקפה תנש $33 : ריחמ $26.73 : ונלש ריחמ 154.55 : (מ"עמ ללוכ) ונלש ריחמ : ריצקת Tracklist: Runaway, Forgiven Not Forgotten, The Right Time, Love To Love You, Only When I Sleep, I Never Loved You Anyway, Dreams, What Can I Do (Remix), So Young (Remix), Runaway (Remix), Radio (Unplugged), Everybody Hurts (Unplugged), Breathless, Irresistible, Give Me A Reason, All The Love In The World, Would You Be Happier?, One Night (with Alejandro Sanz). Aspect Ratio: 4:3 : ואדיו Linear PCM Stereo: English, Dolby Digital 5.1: English : וידוא 8 page booklet with track by track production notes. Image gallery. : תופסונ תונוכת תוקד 75 : טרסה ךרוא

Shuki Porat

New member
זה מגיע תוך

שבוע בערך לי זה לא הגיע ביגלל השביתה שהייתה בדואר ביום שישי עכשיו הייתי בדואר ואמרו לי שכנראה זה יגיע מחר (כבר קיבלתי את הפתק לקחת את החבילה) אם אתה צריך זה הטלפון של השרות לקוחות שלהם 09-9578874 הם עובדים בימים א-ה שעות 10 בבוקר עד 4 יש שם אחד בשרות לקוחות קוראים לו זיו והוא היה מאוד נחמד ועזר רבות

תודה, אני חושב שאני יקנה

אתם רואים איזה איזה אובססיה יש לי ל
אני קונה דיסק של אוסף של קליפים, שיש לי את כל הקליפים האלה במחשב.

mprb

New member
אממממ....

אני לא התכוונתי לDVD הזה
התכוונתי לזה שיצא רק בארה"ב....

AMIR HOREV

New member
אני חושב שהדיסק הזה...

יצא קודם כל באירופה ואחרי זה באמריקה

AMIR HOREV

New member
אהההה