פסוראזיססס

../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif../images/Emo184.gifפסוראזיססס

אני חולה בדרגה בינונית ומטופלת במשחת הדייבובט של דקסון מעוניינת לשמוע אם יש עוד טיפולים/תרופות טבעיות שיכולות לעזור לי. הייתי מעוניינת לשמוע המלצות על טיפולים דרך הקופה אם יש כי בנוסף לכל הצרות פוטרתי לפני 3 חודשים ואני ממש מנסה להצטמצם עם ההוצאות. תודהרבה!

טיפול גם במרפאות סטאז'../images/Emo98.gif

קיטי שלום, אני כמובן ממליצה על הומיאופתיה קלאסית היעילה ביותר בטיפול בבעיות עור למינהם, עם הצלחות יפות בטיפולי פסוריאזיס. פסוריזאס ידועה כבעיה פיכוסומטית . הומיאופתיה קלאסית מסייעת לטפל בגורם הפנימי למחלה והאפקט הוא פיזי במקביל. כל משחה שתמרחי תעשה תהליך הפוך.. תקל לזמן קצר בלבד בחלק החיצוני, ותגרום לדיכוי, היינו העמקת החולי , כי אין ביכולתה לטפל בגורמים לבעיה .ההומיאופתיה טוענת כי לכל מחלה באשר היא גורם פנימי והסימפטום הוא רק ביטוי, פתח מילוט לחולי. טיפול חיצוני כמו מישחה, אפילו טבעית , יקשה על הגוף לנתב את המחלה החוצה. בקופת החולים ישנם מטפלים הומיאופתים רבים אך יש לבדוק טוב טוב שאכן מדובר בהומיאופתיה קלאסית. אפשרות נוספת זה לפנות למרפאות הסטאז של בתי הספר בהם הומיאופתים בכירים מלווים סטאזרים בטיפולים וזו הזדמנות לטיפול אצל הומיאופתים מנוסים במחירים מוזלים אפילו מהקופה ביותר. אשמח להמשיך לענות נועה שגיא, הומיאופתיה קלאסית
[email protected]

milka78

New member
אני מקפידה בתור התחלה

לעשות כל שביכולתי כדי להרגע! היות ופעילות גופנית מאוד עוזרת לי אני עושה טאי צ'י וצ'יקונג (רצוי בים) לפחות פעמים בשבוע. חוצמזה שאני שנים עושה יוגה ולאחרונה (מטעמי חיסכון) התחלתי לעשות שעורים דרך כללית משלימה, חששתי שזה יהיה בינוני והופתעתי לטובה. את יכולה גם לבדוק עם המשלימה על ים המלח, אולי במסגרת הטיפולים שלהם לשלב נסיעה לים המלח ובמקביל לקבל שם טיפול. נראה לי שזה שילוב מנצח. והכי חשוב לנשום לנשום ולהרגע! *** פרחי באך אולי גם באים בחשבון...

למעלה