שלשולים?..

Marble Arch

New member
../images/Emo184.gifשלשולים?..

היי, מצטערת על הנושא הלא נעים אבל.. אני משלשלת כבר מיום חמישי ברצף (זה יוצא ארבעה ימים).. אני לא יכולה ללכת לרופא כי אני חיילת וזה סיפור בשבילי.. בינתיים אמא שלי אמרה לי לאכול אורז? זה נכון? אם יש למישהו פה רעיון אחר אני אשמח לעצות.. הנחתי שזה יעבור תוך "יומיים שלושה" כמו שאומרים אבל זה לא קורה.. תודה רבה..

גשי מייד לרופא היחידה!!

שלשולים של יותר מיומיים מסוכנים! מה לעשות בנתיים? לשתות והרבה, לפחות 3 ליטר . אורז עוזר במקרים קלים, גם בננות - הבננות עשירות באשלגן ובגלל איבוד מהיר של אשלגן יש לאכול מהן. בכל אופן, גשי מהר לרופא היחידה שישלח אותך לבדיקות , זה לא דבר נורמלי לשלשל כל כך הרבה ימים.

עוז46

New member
גשי מייד לרופא

אם אינך יכולה לרוץ. הפגיעה משלשול ארוך בזמן כל כך, היא רב מערכתית ולא מרגישים בתחילה, אובדן נוזלים והתיבשות למרות השתייה המרובה שלא נספגת בגוף גורמת לפגיעה בתיפקוד הכליות, כבד, לבלב והרשימה ארוכה אז לרוץ לרופא. כי גם למצוא איזה צמח מרפא פלאים יכול לקחת זמן מיותר.

Marble Arch

New member
טוב לא הפחדת אותי בכלל ../images/Emo6.gif

אני אלך מחר.. למרות שבטח לא יקבלו אותי.. פשוט ההורים שלי אומרים שזה כנראה רק קלקול קיבה ואני צריכה לאכול טוסט ואורז.. תאמת כבר נמאס לי ניראה לי שיש לי חור בבטן, כל מה שנכנס מיד יוצא....

עוז46

New member
לחור שבבטן

אבגר צהוב 25 גרם לחצי ליטר מים מירתח לשתות 3 פעמים ביום אורן הסלע 40 גרם לליטר מים מירתח 1 דקה הרותה( פיגם) עוזר לכאבים גזים בבטן 25 גרם לחצי ליטר מים חמים משרים מספר דקות אבל הכי יעיל שאני מכיר ותמיד משתמש שאין לי חשק להגיע לרופא עם הילדים כוס תה כפית דבש כפית סוכר משרה לענה (לא שיבה, לענה מהתנך)5 דקות. ואם יש בעיה בבטן אתה שותה בהצלחה

עוז46

New member
וללא מפחדת

אני יודע שלא מרגישים את כל תאור הנזקים. אבל הם (הנזקים) מצתברים וישנם, ולבסוף כשמרגישים משהו, אז כבר מאוחר מדי וזה כואב חבל"ז.

Marble Arch

New member
זה היה בציניות, דווקא ממש הפחדת אותי..

אגב- היום באמת היה לי תור לרופאה והיא אמרה שזה לא נורא, ונתנה לי כדורים נגד שלשולים (אני עדיין משלשלת).. יכול להיות שהיא טועה?

היא לא שלחה אותך לבדיקות?

תחזרי אליה שוב, ותבקשי בדיקות מעמיקות יותר כי את עדיין משלשלת. זה לא דבר נורמלי הגוף מסמן לך שמשהו לא תקין בלשון המעטה!!!!!!!!

למעלה