שלום יעל

../images/Emo184.gifשלום יעל

אני נכה החייה מביטוח לאומי, הרקע שלי הינם חרדות קשות מאוד כאשר אני נאלצת להתמודד עם אנשים בעבודה, ולכן אני לא עובדת, כבר קרוב ל-8 שנים, היום המצב הוא כזה שאני כבר משתגעת בבית, קשה מאוד לשבת בבית כל הזמן, ולא לעשות כלום ולראות איך החיים עוברים, אני נוטלת כדורים, אולם הם לא ממש עוזרים לי, אני נמצאת בדילמה, העובדת סוציאלית שלי שלחה אותי לשיקום, אך אני מרגישה שקשה לי ללכת למקום שיקום, אני אהיה מודה לכל מי שמתמודד עם מצבים כאלה, או אפילו, כיצד להתגבר על הדבר הזה, כי אני מרגישה שקשה לי מאוד המצב לשבת בבית ולא לעשות כלום, ומצד שני, אני נתקפת חרדות כאשר אני רק חושבת על עבודה,

שלום לך

באמת דילמה קשה - לפעמים, עד כמה שזה לא נעים להישאר בבית, בוחרים לעשות זאת כי האופציה השנייה - לצאת - היא הרבה יותר קשה. לצערי אין קסמים. התמודדות עם חרדה כוללת לצאת ולהתמודד עמה - בין אם מדובר במקום עבודה, מקום שיקום או לרדת למכולת. אי אפשר להתמודד עם חרדה על ידי ישיבה בבית ונטילת תרופה. אנשים מתמודדים יום יום שעה שעה עם חרדות. הם קמים ויוצאים למרות שממש קשה להם, מגיעים למקום העבודה או השיקום ולאט לאט מתרגלים. ומה הפלא שאת נתקפת חרדות רק מלחשוב על לצאת לשיקום כש-8 שנים את מחוץ למעגל ההתמודדות הזו? זה בכלל בכלל לא פשוט! נסי לפחות לשאול את עצמך מה יותר קשה: לנסות להתמודד עם החרדה - כלומר לצאת, או לשבת בבית ולטפס על הקירות? ביום שתחליטי שלטפס על הקירות בבית הרבה יותר קשה לך, תצאי לשיקום. עד אז - אני לא מכירה פטנטים.

למעלה