פירוק מזלג

shlomimo

New member
../images/Emo184.gifפירוק מזלג

שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון בפירוק וגירוז של מזלג פשוט יחסית כמן ROCK SHOX JUDY TT אשמח לקבל טיפים ועצות כמו באיזה גריז רצוי להשתמש. תודה שלומי

tzurel

New member
ככה...

באיזה גריז אני לא יכול להגיד לך כי יש כ"כ הרבה טובים פשוט תבחר... אני משתמש בגריז לבן של Motorex שהוא מצויין לדעתי אז ככה אתה ניגש לפירוק המזלג ציוד נדרש: 1. ידיים 2. אולר אלנים 3. חתיכת עץ 4. פטיש 5. דגריזר 6. כשרון מינימלי ככה, תפוס את אולר האלנים שלך ופרק ראשית את הסטם מהברגים הצידיים שלו (לא עד הסוף) לאחר ששחררת את הסטם והוא זז בחופשיות יש בורג בדיוק במרכזו שחרר אותו, כעת אתה יכול להוציא את הסטם ולחשוף את מוט המזלג הראשי. כעת שים את חתיכת העץ שלנו על המוט הזה תרים את האופניים טיפה ובעדינות מירבית תן מכות קלות כדי להוציא את המזלג מהמקום. עכשיו אני כבר מקווה שאתה יודע מה לעשות נקה את המקום בעזרת דגריזר גרז מחדש בצורה אחידה (לא יותר מדי) והרכב בדיוק הפוך

הכל באתר של ROCKSHOX../images/Emo63.gif

באתר יש הוראות מפורטות וברורות מאוד לטיפול בבולם. ההוראות מלוות בתמונות ובפרוט לגבי סוג השמנים והכמויות. לאחרונה טפלתי בבולם JUDY XC ע"פ הוראות היצרן שבאתר והכל הלך כמו שצריך. אם ה-TT הוא בולם שמן/קפיץ, תוכל לקנות שמן בולמים בחנות אופנועים במחיר הרבה יותר נמוך ממחירו בחנויות אופניים. אבל יש לי חשש כבד שה-TT עובד על אלסטומר, לא?

למעלה