יום שני

hadarinke

New member
אז איפה איפה איפה, איפה העוגה? ../images/Emo212.gif

אשכרה שש שעות חלון! כלומר התקצר ב4 שעות אבל היו גם שעתיים ללא הפעלת תאי מוח אפורים. אבל בעיקרון קיבלתי הרבה מתנות, בלונים, אוכל
... בערב עם המשפחה במסעדה של שגב, אם כבר יומולדת אז מותר קצת להתפלצן לא?

Flaming Pie

New member
ואואו עייפה. ../images/Emo209.gif

שעתיים אזרחות, פשוט שיעמום והייתי כל כך עייפה שדי נרדמתי. שעה פיסכולוגיה.. סבבי. :) שעה סוציולגיה, סתם שיעמום, קיבלתי 91 בבוחן, פנאני. אחר כך היה שעתיים מבחן בספרות, טוב לא כזה התכוננתי כי המורה החליטה שאתמול היא מעלה למשוב עוד 30930952 עמודים שצריך לדעת למבחן והיא בכלל לא לימדה את זה בכיתה. אז למדתי מה שיכולתי ובאתי למבחן, הייתי יותר מידי עייפה אבל התחלתי לחפור ועכשיו היא כואבת רצחחחח. חזרתי הביתה, העתקתי מחברת אזרחות שלמה כי היא נאבדה לי משום מה. :S ועכשיו אצפה קצת באח הגדול LIVE. XDDD

How I Disappear

New member
נעליים חדשדשות ../images/Emo3.gif

של לקוסט |תנין| [חח אני יודע שאין אייקון של תנין
] שעתיים מבחן בתנ"ך היה בסדר+ מקווה ל80+ שעתיים מיקרו מחשבים אין מה להרחיב .. שעתיים אנגלית אף אחד לא מקשיב למורה !! פשוט אף אחד !!! היא מדברת ומדברת ואף אחד לא שם עליה
שעתיים אלקטרוניקה בשיעור השני כבר רציתי לרצוח את עצמי משיעמום חח בכל מקרה, הנעליים עלו 550 והורדתי אותו ל430

מממ יום מעפן

לא כיף לחזור לשיגרה... :S הבוקר נפתח בשיעור חינוך, בסיכום טיול כזה... כולם היו ממש מבואסים שזה נגמר... אחר כך השיכבה הפאדחנית עשתה את ריקוד הג'מוס מול כל ביצפר חחחח ואז סתם ישבתי לבד בכיתה בהפסקות כי לא היה לי מצברוח לאפחד וזהו. כרגע מנגנת קצת המכשפות ואז אלך להכין לי אוכל

../images/Emo80.gifאיזה מגניב מחר טיול שנתי ^^

בירושלים..לא יודעת מה יש למצוא שם..אבל העיקר שלא לומדים כל השבוע D: ומקווה שהמזוודה לא תחליט להתפוצץ פתאום כי היא בקושי נסגרה XD וחוץ מזה..היה היום יום נחמד :) מבחן בהסטוריה..קל יחסית..מאוד מחשיד.. וישנתי כל היום סוףסוף הצלחתי להשלים כמה שעות שינה חסרות..

למעלה